ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Aquarius Legend Hotel

90B, Nguyen Huu Huan Street, Okrug Hoan Kiem - Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hanoi Value Hotel
Aquarius Legend Hotel Hanoi - Bife Aquarius Legend Hotel Hanoi - Restoran Aquarius Legend Hotel Hanoi - Restoran Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba Aquarius Legend Hotel Hanoi - Restoran Aquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotela Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba Aquarius Legend Hotel Hanoi - Kupaonica Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba Aquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotela Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba Aquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotela Aquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotela Aquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotela Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba Aquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotela Aquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotela Aquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotela Aquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotela Aquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotela Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje Okrug Hoan Kiem - Stara četvrt Broj soba: 18
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 861recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (861)
Razvrstati po:
Panrawee N. Grupe Thailand, 22. ožujka 2015.
Panrawee

Best hotel in Hanoi
10
I stayed there for 3 night with my friends the hotel great location near of street food and shopping central you can wallk to the City view, Ho Hoan Kiem and St. Joseph just 5-10 minute
Rolando L. Grupe Canada, 21. ožujka 2015.
One of the best ever!

Location, Service and Cleanliness
10
I cannot stress enough how wonderful the staff of this hotel were! The most hospitable I have stayed anywhere. I am beyond happy and pleased to stay at this hotel. I would highly recommend this to anyone wishing to stay in Hanoi. It's probably Hanoi's best kept secret!
Rolando L. Parovi Canada, 21. ožujka 2015.
Best kept secret hotel of Hanoi!

Staff were the most hospitable/accomodating, Location and cleanliness!
10
So many good things can be said of this hotel. The best to describe it is to be their guset and you would feel the genuiness and warmth of its staff! Beautiful stay altogether...
Vichuda K. Grupe Thailand, 17. ožujka 2015.
Super friendly and helpful staff.

Good location , Super friendly staff
10
Perfect location . The service was really great , Super friendly staff and helpful. We booked the boat trip to Halong Bay on internet but the travel agency didn't come to pick us up , the staff were willing to help by booked us the new travel agency, arranged the taxi and solve all problems with smile :)Thank you for Aquarius Legend Hotel make our vacation happy.This staff goes above and beyond to make you feel at home. If you are looking for a great customer service experience in a hotel, I highly recommend a stay at this hotel if you travel to Hanoi
Liu X. Obitelji sa malom djecom Singapore, 16. ožujka 2015.
Great location great staff and great service

Stap
9
Michael F. Solo putnici United Kingdom, 12. ožujka 2015.
Best Little Hotel in Hanoi

Service, Frienliness and rooms
9,3
This is a gem of a hotel with the nicest and most helpful staff ever.
Kok P. Parovi Singapore, 4. ožujka 2015.
Receptionist was very helpful and knowledgeable

The location, the receptionist and the service provided by the hotel
9,3
Good.
Hoai P. Parovi Vietnam, 1. ožujka 2015.
The hotel is good

Good location, room is clean and comfortable, but the breakfast is quite simple.
8
Michael T. Obitelji sa malom djecom United States of America, 27. veljače 2015.
The best thing about this hotel is the staff

vị trí, nhân viên, và giá cả
8
Good location, very helpful staff. The room was not to my expectation, but you get what you pay for. If management pays more details to the little things, it will be good.
Martine L. Solo putnici Canada, 21. veljače 2015.
Best price & service & room

Service / location / room
9,7
I Loved it. Location is near the Lake, the service is impeccable, the food is good and varied, the room is Absolutely clean, staff is also so nice. I highly recommended this hotel. The best price/value you can found. I would like to underline the kindness of Phong who always made sure that my stay was smooth and perfect. They also took good care of my luggage while I was on tour. Thank you Cam'on!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Aquarius Legend Hotel HanoiAquarius Legend Hotel Hanoi - BifeAquarius Legend Hotel Hanoi - RestoranAquarius Legend Hotel Hanoi - RestoranAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - RestoranAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - KupaonicaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A01