ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Aquarius Legend Hotel

90B, Nguyen Huu Huan Street, Okrug Hoan Kiem - Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hanoi Value Hotel
Aquarius Legend Hotel Hanoi - Bife Aquarius Legend Hotel Hanoi - Restoran Aquarius Legend Hotel Hanoi - Restoran Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba Aquarius Legend Hotel Hanoi - Restoran Aquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotela Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba Aquarius Legend Hotel Hanoi - Kupaonica Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba Aquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotela Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba Aquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotela Aquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotela Aquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotela Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba Aquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotela Aquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotela Aquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotela Aquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotela Aquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotela Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba Aquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje Okrug Hoan Kiem - Stara četvrt Broj soba: 18
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 870recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (870)
Razvrstati po:
Woo M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 14. travnja 2015.
friendly staff, clean, enjoyable stay

easy access to shops and restaurants
10
I and my family feeling great with happiness to stay at this hotel. If got a chance to come back to Hanoi, l will stay here again.
Ong W. Grupe Singapore, 11. travnja 2015.
Excellent

Everything
10
The family room is clean and spacious. Breakfast is reasonable for US$3. The staff never failed to greet us with a smile and Mr Tom was specially helpful in providing info/advice.
Christian B. Parovi France, 7. travnja 2015.
Nice and pleasant hotel

Cheap and excellent value for the money
9
Seberi S. Parovi Malaysia, 7. travnja 2015.
Value for money

Location, Clean, Friendly Staff
8,7
Great location easy to walk around. Close to Halal muslim food, Little India Restaurant, before was Nisa Restaurant. Also good service for Airport PickUp .
Irene T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 4. travnja 2015.
Great service great value

Staffs are helpful and initiative. Room spacious and clean. Location are good for shopping and food hunt
9,7
Excellent and I will go back again in the future
Melvyn L. Parovi United States of America, 1. travnja 2015.
The Aquarius Legend Hotel

1) Friendly and helpful staff, 2) convenient location, 3) travel services
9
Our stay was very enjoyable.
Panrawee N. Grupe Thailand, 22. ožujka 2015.
Panrawee

Best hotel in Hanoi
10
I stayed there for 3 night with my friends the hotel great location near of street food and shopping central you can wallk to the City view, Ho Hoan Kiem and St. Joseph just 5-10 minute
Rolando L. Grupe Canada, 21. ožujka 2015.
One of the best ever!

Location, Service and Cleanliness
10
I cannot stress enough how wonderful the staff of this hotel were! The most hospitable I have stayed anywhere. I am beyond happy and pleased to stay at this hotel. I would highly recommend this to anyone wishing to stay in Hanoi. It's probably Hanoi's best kept secret!
Rolando L. Parovi Canada, 21. ožujka 2015.
Best kept secret hotel of Hanoi!

Staff were the most hospitable/accomodating, Location and cleanliness!
10
So many good things can be said of this hotel. The best to describe it is to be their guset and you would feel the genuiness and warmth of its staff! Beautiful stay altogether...
Barbara K. Parovi South Africa, 17. ožujka 2015.
Outstanding value, Great service

Their friendly staff, location and cost.
9
Thanks to Jackie, Phong and Sarah we had a great stay in Hanoi. They were super helpful in arranging our trips to Halong Bay as well as transfers and train tickets offering for us to use the hotel as a base for our week long trip through Vietnam. Although it is a small hotel the room was comfortable, the bed large and the bathrooms were very clean. All one can wish for after spending the whole day checking out all the tourist attractions of the Old Town.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Aquarius Legend Hotel HanoiAquarius Legend Hotel Hanoi - BifeAquarius Legend Hotel Hanoi - RestoranAquarius Legend Hotel Hanoi - RestoranAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - RestoranAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - KupaonicaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C04