Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Aquarius Legend Hotel

90B, Nguyen Huu Huan Street, Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam 70000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 1010recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1010)
Razvrstati po:
Dinglasan O. Grupe Philippines, 18. travnja 2016.
Great Stay
6,3
Thanks to Ms. Yen for assistance for our City and Halong Bay Tour. We had a fantastic stay and time in Hanoi and Halong Bay. Overall a great stay!
Prijavi ovu recenziju
Doungkamon P. Parovi Thailand, 18. travnja 2016.
Great choice !
6,7
Great location and money. Staff is helpful and nice.
Prijavi ovu recenziju
Weijie L. Grupe Singapore, 26. ožujka 2016.
Good hotel

Location is good, room is cheap and room is clean
7,3
Overall stay is good. Hotel is in good location. It is near to the lake and old quater area. Room is quite spacious. However the room look slightly old. Also the air con is not working. Outside room is cooler then inside. I will consider choosing the hotel if I visit Hanoi again.
Prijavi ovu recenziju
Kim F. Solo putnici Thailand, 23. ožujka 2016.
Friendliest Staff Ever
6,7
The hotel was clean, the breakfast was good , the location was great and it was the friendliest, most helpful staff I have ever met. A joy to stay here.
Prijavi ovu recenziju
Kin S. Parovi Singapore, 21. ožujka 2016.
Good Standard Hotel

Location, friendly staff, comfortable bed.
8,7
Fantastic. Still a comfortable, safe hotel to stay over the past few years that we have been in and out of Hanoi. Great location as well and seeing the surrounding changed with many cafes / restaurants opened around the area. Management of the hotel have changed over the years and still their service is very good. Great!
Prijavi ovu recenziju
Benita S. Obitelji sa odraslom djecom Canada, 21. ožujka 2016.
The staff made this hotel wonderful
6,7
We had a great stay in this hotel. The staff went above and beyond to make us feel comfortable . The location is great and the room was very spacious. The nstaff were the friendliest people we had met and were extremely accommodating to us. We highly recommend this hotel. Thanks for everything!
Prijavi ovu recenziju
Hai Y. Poslovni putnici China, 19. ožujka 2016.
a good one
5,7
it a good hotel, the staff are good here, and in the old town of the hanoi, very easy to drink coffee and find the local food, anyway, its a nice hotel
Prijavi ovu recenziju
Hoi T. Poslovni putnici Malaysia, 18. ožujka 2016.
Good Location

Good Service, Nearby Attraction, Attentive Staffs
6,7
Prijavi ovu recenziju
Tan E. Parovi Malaysia, 13. ožujka 2016.
Great location
4,3
Nearby shoe's shopping area
Prijavi ovu recenziju
Beatrice E. Parovi Canada, 9. ožujka 2016.
Great Hotel

The staff was extremely helpful and pleasant. Room very comfortable and location is prime for all tourist experiences.
9,7
This is a very comfortable hotel close to many tourist attractions and close to the lake. A beautiful place to go for a walk. The puppet theatre and many restaurants are within a 2 minute walk. Would definitely choose this hotel again.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Aquarius Legend Hotel HanoiAquarius Legend Hotel Hanoi - BifeAquarius Legend Hotel Hanoi - RestoranAquarius Legend Hotel Hanoi - RestoranAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - RestoranAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - KupaonicaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02