Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Aquarius Legend Hotel

90B, Nguyen Huu Huan Street, Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam 70000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 1020recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1020)
Razvrstati po:
Carissa L. Grupe Singapore, 17. svibnja 2016.
:)
5
Nothing to complain about
Prijavi ovu recenziju
Carissa L. Grupe Singapore, 14. svibnja 2016.
:)
5,3
Location is good, wifi a little slow but otherwise useable :) Breakfast is good with personalised service and LOTS of healthy and sweet fruits yum!
Prijavi ovu recenziju
Lee Y. Grupe Malaysia, 12. svibnja 2016.
Great location, friendliest staffs, exceeding expe
6,7
Booked 2 rooms with this hotel and we managed to have early check-in and also room upgrades when we arrived, which we were very glad of. Also, booked a tour package with them to travel to Halong Bay and some transportation arrangements. I liased with Ms Yen whom been nothing but lovely and was wonderful in giving us advise on local places to eat (the non-overrated eateries). Her hospitality really made us feel at ease and well taken care of in a foreign country where we don't even speak their language. Kudos!
Prijavi ovu recenziju
Maria A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. svibnja 2016.
Great and very hospitable and team
6
The hotel is small but the food they serve during breakfast and hospitality of they staff - from the night shift front desk officer Juan, the manager Nam and Day officer Yen and all the rest of the team gave 5 star quality service to us and the rest of the guests. They were very attentive to the needs of the guests and remembered our names. Definitely a 10!!
Prijavi ovu recenziju
Mathieu C. Parovi France, 6. svibnja 2016.
Good stay
6,3
Good location in old quarter, close to the lake. Cheap room but no window. Very good and cheap airport shuttle. Good wifi.
Prijavi ovu recenziju
Imam S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 5. svibnja 2016.
Hotel with the good staff and friendly
6,7
The location hotel closed with old quater, hoa Kim Lake and pupet water long just walk 5 minutes. Good location and recommended.
Prijavi ovu recenziju
Fahrettin H. Parovi Australia, 19. travnja 2016.
Amazing Hotel and Staff
6,3
Big size double room was a pleasure to stay, we couldn't ask for better! Staff were amazing! Strongly suggested place, one of the best in Hanoi!
Prijavi ovu recenziju
Dinglasan O. Grupe Philippines, 18. travnja 2016.
Great Stay
6,3
Thanks to Ms. Yen for assistance for our City and Halong Bay Tour. We had a fantastic stay and time in Hanoi and Halong Bay. Overall a great stay!
Prijavi ovu recenziju
Doungkamon P. Parovi Thailand, 18. travnja 2016.
Great choice !
6,7
Great location and money. Staff is helpful and nice.
Prijavi ovu recenziju
Weijie L. Grupe Singapore, 26. ožujka 2016.
Good hotel

Location is good, room is cheap and room is clean
7,3
Overall stay is good. Hotel is in good location. It is near to the lake and old quater area. Room is quite spacious. However the room look slightly old. Also the air con is not working. Outside room is cooler then inside. I will consider choosing the hotel if I visit Hanoi again.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Aquarius Legend Hotel HanoiAquarius Legend Hotel Hanoi - BifeAquarius Legend Hotel Hanoi - RestoranAquarius Legend Hotel Hanoi - RestoranAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - RestoranAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - KupaonicaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Interijer hotelaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska sobaAquarius Legend Hotel Hanoi - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07