Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Arabelle Suites

New Calceta Street, Upper Cogon, Grad Tagbilaran, Bohol, Filipini 6300 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Posao Centar Arabelle Suites Bohol - Predvorje Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Ulaz Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Kupaonica
Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Ulaz Arabelle Suites Bohol - Bazen Arabelle Suites Bohol - Bazen Arabelle Suites Bohol - Eksterijer hotela Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba
Područje Grad Tagbilaran Broj soba: 23
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 112recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (112)
Razvrstati po:
Jose T. Parovi Philippines, 22. kolovoza 2015.
Disappointed

Location
3
The floors were old, bathrooms were dirty and the sheets of the first room we were referred to were stained.
Prijavi ovu recenziju
Jonald S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 16. kolovoza 2015.
Just for short stay

near the airport, free transfer
6
cons: 1. router wifi not working for our room 2. ACU with water leak in the bed 3. poor water pressure 4. no hot water 5. no lift pros: 1. near the airport 2. free transfer 3. near peanut kisses factory
Prijavi ovu recenziju
Huu J. Parovi Australia, 9. kolovoza 2015.
This "bugs" me =_=

Bedding, Sofa and small souvenir shop.
5
Bugs everywhere!!! Makes me think how clean the food is too. The kettle was filthy, the toilet had no seat etc. and the complimentary breakfast wasn't complimentary at all. If the hotel was booked via Agoda then complimentary breakfast must be paid for..........at check out!
Prijavi ovu recenziju
Chi N. Parovi Hong Kong, 3. srpnja 2015.
Price

Price good , near airport , fast check in and out
8
Prijavi ovu recenziju
Rommel R. Grupe Philippines, 9. lipnja 2015.
Nice hotel for backpackers type of traveler

near airport, quick check-in and nice hotel staff
8
nice place for backpackers type of traveler. near airport...
Prijavi ovu recenziju
Christy P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. lipnja 2015.
so so...

near the hotel and the city.
6
i left toilettries and sunblockin my room.. noticed it after an hour but no one informed me that i left it..they were not even accommodating to help us out how to get it back. ask for a motorcycle to give us help to get it! Look for Joel of Arabelle Suites to drive u around the country side tour!
Prijavi ovu recenziju
Sheena O. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. travnja 2015.
Fam Vacay

Friendy staff, in time pick up from to the airport, and very clean
7,7
It was a good place. It was very near the city and the hotel. The hotel staff were courteous and very generous to pick us and send us to airport. However, the hotel needs to work on it air conditioner units. We booked 3 rooms and all rooms' ac's are not cool enough for the tropical weather in the Philippines every April. The largest suite must have a shower curtain to avoid the from splashing on the floor.
Prijavi ovu recenziju
Claire R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 10. travnja 2015.
close to pier in bohol

very near to ferry station, food stall and city proper
7
it was overnight stay but since the hotel is in the proper area, easy to find restaurants
Prijavi ovu recenziju
Billy J. Parovi Australia, 7. ožujka 2015.
Disappointed

Staff airport pickup
4,3
Waiting for over an hour for hotel pickup service then arrived to a small room with loft bed. Dirty hotel conditions on floors. Restaurant is really not a restaurant. Just a small room with a few tables and chairs.
Prijavi ovu recenziju
Jacqueline C. Parovi United States of America, 30. siječnja 2015.
Perfect quick stay- fantastic wifi

Wifi was excellent, location to the airport and town malls, I only gave 1 star for food because I didn't try it sorry
8,7
the beds were ok, the room setup was odd, and I can't get away from the rooster everywhere every morning, but that's every place we stayed at. Walkable towards the mall, the airport. Great location.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Arabelle Suites BoholArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Posao CentarArabelle Suites Bohol - PredvorjeArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - UlazArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - KupaonicaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - UlazArabelle Suites Bohol - BazenArabelle Suites Bohol - BazenArabelle Suites Bohol - Eksterijer hotelaArabelle Suites Bohol - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05