Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Arabelle Suites

New Calceta Street, Upper Cogon, Grad Tagbilaran, Bohol, Filipini 6300 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Arabelle Suites Bohol - Bazen Arabelle Suites Bohol - Bazen Arabelle Suites Bohol - Eksterijer hotela Arabelle Suites Bohol - Pogled Arabelle Suites Bohol - Bazen Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba
Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Predvorje Arabelle Suites Bohol - Posao Centar Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba
Mjesto: Grad Tagbilaran Broj soba: 23
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 80recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (80)
Kamran B. Parovi Pakistan, 20. travnja 2014.
it was ok

reception staff was very helpful
4,7
Well Arabelle suites was overall good beside below 1. There was smell in bathroom. i was sure that it was ignored. 2. no wifi available in room. 3. asked for 2nd key as we were two but FD apologized by saying they can't provide. 4. i stayed at other places on similar pricing without above hazards so i dont know how come Arballa management think this is acceptable.
Wijaya M. Grupe Indonesia, 22. veljače 2014.
Small Hotel with Good Staffs but Terrible Service

Close to Airport, Free Airport Shuttle, Free Internet
6,3
We had terrible situation since clean towels were not ready when we checked in (around 7pm) and we had to wait for another 3-4 hours to get them. Also the hotel does not have elevator so it's not convenient for older people.
Nicole H. Solo putnici Canada, 11. veljače 2014.
It was okay I guess

Can't think of them
6,7
Pretty basic hotel. Breakfast closes at 10am. Muddy road out front after the rain. Didn't clean the room. I had to ask for a towel and toilet paper. I really hated the dogs barking and roosters crowing while I was trying to sleep though. I stayed the 2 nights I paid for and moved to a different hotel.
Eddie Q. Poslovni putnici Philippines, 17. siječnja 2014.
value for money; restful stay

clean rooms, attentive staff, fast check in and check out
9
After long hours of travel, one would look for a clean room and comfortable bed. Arabelle has it with a plus because of attentive staff and fast check in and check out.
Edward M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. listopada 2013.
relaxing ang great

clean,cheap,accessible
8,3
Joanna P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 16. listopada 2013.
SUPERB!

The Food, The Staff and The Room
10
KUDOS to the management and staff! We will definitely recommend this Hotel to friends, family and acquintances. Excellent food, friendly staff and comfortable rooms.
Joanna P. Parovi Philippines, 16. listopada 2013.
TWO THUMBS UP!

Food, Staff and Room
10
Joanna P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 16. listopada 2013.
SUPERB!

The Food, The Staff and The Room
10
It was superb! Honestly, until now we miss everything about Arabelle Suites! Highly Recommended Hotel!
Joanna P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 15. listopada 2013.
Highly recommended!

The Food, Staff and Rooms
10
Everything about this Hotel is SUPERB! All the staff are friendly and accomodating, the food is excellent and very affordable too.
Wei D. Parovi Malaysia, 3. rujna 2013.
a bit far from city and too quite, weak room WiFi

tour package driver, clean room
7,7
Wifi not for room so will experience weak Wifi in room. No restaurant or shop nearby. able to provide A friendly driver and to drive us for countryside tour package

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Arabelle Suites BoholArabelle Suites Bohol - BazenArabelle Suites Bohol - BazenArabelle Suites Bohol - Eksterijer hotelaArabelle Suites Bohol - PogledArabelle Suites Bohol - BazenArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - PredvorjeArabelle Suites Bohol - Posao CentarArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B06