ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Arabelle Suites

New Calceta Street, Upper Cogon, Grad Tagbilaran, Bohol, Filipini 6300 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Posao Centar Arabelle Suites Bohol - Predvorje Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Ulaz Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Kupaonica
Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba Arabelle Suites Bohol - Ulaz Arabelle Suites Bohol - Bazen Arabelle Suites Bohol - Bazen Arabelle Suites Bohol - Eksterijer hotela Arabelle Suites Bohol - Gostinjska soba
Područje Grad Tagbilaran Broj soba: 23
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 85recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (85)
Razvrstati po:
Kay A. Parovi Philippines, 12. kolovoza 2014.
Not satisfied

Location
4
Haidelyn S. Parovi Philippines, 20. srpnja 2014.
Good., 😃

Clean. Nice people. I like the free shuttle!😊
7,7
Nice
Michael M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. lipnja 2014.
Not bad. Good for overnight stay only.

Friendly staff, near the airport, good for overnight stay only
5
Craig N. Grupe United Kingdom, 19. svibnja 2014.
ok hotel.

pool, rooms not too bad and staff
5,7
it was alright, a bit distance from the attraction area, pool's alright, staff not too bad and affordable. Room could be better but i've seen worst. It's ok if you stay for a night or two other than that you get bored as not much in the hotel and the area itself.
Kamran B. Parovi Pakistan, 20. travnja 2014.
it was ok

reception staff was very helpful
4,7
Well Arabelle suites was overall good beside below 1. There was smell in bathroom. i was sure that it was ignored. 2. no wifi available in room. 3. asked for 2nd key as we were two but FD apologized by saying they can't provide. 4. i stayed at other places on similar pricing without above hazards so i dont know how come Arballa management think this is acceptable.
Wijaya M. Grupe Indonesia, 22. veljače 2014.
Small Hotel with Good Staffs but Terrible Service

Close to Airport, Free Airport Shuttle, Free Internet
6,3
We had terrible situation since clean towels were not ready when we checked in (around 7pm) and we had to wait for another 3-4 hours to get them. Also the hotel does not have elevator so it's not convenient for older people.
Nicole H. Solo putnici Canada, 11. veljače 2014.
It was okay I guess

Can't think of them
6,7
Pretty basic hotel. Breakfast closes at 10am. Muddy road out front after the rain. Didn't clean the room. I had to ask for a towel and toilet paper. I really hated the dogs barking and roosters crowing while I was trying to sleep though. I stayed the 2 nights I paid for and moved to a different hotel.
Eddie Q. Poslovni putnici Philippines, 17. siječnja 2014.
value for money; restful stay

clean rooms, attentive staff, fast check in and check out
9
After long hours of travel, one would look for a clean room and comfortable bed. Arabelle has it with a plus because of attentive staff and fast check in and check out.
Edward M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. listopada 2013.
relaxing ang great

clean,cheap,accessible
8,3
Joanna P. Parovi Philippines, 16. listopada 2013.
TWO THUMBS UP!

Food, Staff and Room
10

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Arabelle Suites BoholArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - Posao CentarArabelle Suites Bohol - PredvorjeArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - UlazArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - KupaonicaArabelle Suites Bohol - Gostinjska sobaArabelle Suites Bohol - UlazArabelle Suites Bohol - BazenArabelle Suites Bohol - BazenArabelle Suites Bohol - Eksterijer hotelaArabelle Suites Bohol - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A01