Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Arc En Ciel Hotel

52-56 Tan Da Street, District 5, Okrug 5 - Kineska četvrt / Cho Lon, Ho Chi Minh City, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba
Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Kupaonica Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Kupaonica Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Kupaonica Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Restoran
Mjesto: Okrug 5 - Kineska četvrt / Cho Lon
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

7,0

od 52recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (52)
Chui M. Grupe Hong Kong, 19. studenog 2013.
Good location with staff

Staff can communicate in English, Cantonese and Mandarin
8,7
Imran H. Solo putnici Singapore, 2. rujna 2013.
Decent hotel but nothing to shout about

Friendly and helpful staff
7
I had a decent stay. However, I was disappointed by the fact that the sauna facilities were undergoing renovation during my visit.
Muhammad S. Grupe Malaysia, 31. kolovoza 2013.
quick easy and simple

central, easy and comfort room
8,7
everything was smooth. the friendly staff very good assist us in everything we need. make sure to take the hotel travelcard before you take a cab. english is 2nd language here and not many speaks english.
Chia C. Grupe Singapore, 6. kolovoza 2013.
Friendly staff

spacious room, toiletries are available and friendly staff
7,3
A pleasant stay. Hotel is near to some shopping lanes.
Pham T. Poslovni putnici Vietnam, 2. srpnja 2013.
Hotel is at the centre locatioon

Clean room, staffs are friendly , breakfast is ok
6
I was pleased to stay at hotel and will introduce to friends.
Pham T. Poslovni putnici Vietnam, 29. lipnja 2013.
Hotel is at the centre location

Room is clean, breakfast was ok, staffs are friendly
6
I was pleased to stay at hotel and will introduce to my friends.
Kevin C. Poslovni putnici Philippines, 26. svibnja 2013.
Great

clean good staff near sites
8,7
Shirley V. Grupe Australia, 7. svibnja 2013.
Clean hotel

Clean room, good breakfast, friendly staff
10
We stayed in this hotel to be near friends living in HCMC. Not an ideal hotel for tourist but it was very clean, it was in District 5 and tourist need to stay in District 1. There was nothing wrong with this hotel other than its location.
Darita D. Poslovni putnici Cambodia, 30. ožujka 2013.
confortable stay, worth spending the money .

good city location , clean room and bed and helpful friendly staff
8
quiet a nice hotel for relax after hours of meeting and conference. got a great access to the city with public transportation nearby. would likely to recommend to my friends and going to stay there again myself for my next visit or work business.
Darita D. Poslovni putnici Cambodia, 30. ožujka 2013.
confortable stay, worth spending the money .

good city location , clean room and bed and helpful friendly staff
8
quiet a nice hotel for relax after hours of meeting and conference. got a great access to the city with public transportation nearby. would likely to recommend to my friends and going to stay there again myself for my next visit or work business.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh CityArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - KupaonicaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - KupaonicaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - KupaonicaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - RestoranArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - RestoranArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - RestoranArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - RestoranArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - RestoranArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - RestoranArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - KafićArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - KafićArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - BifeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - BifeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Pub/salonArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - KafićArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - KafićArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastankeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitnessArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - RecepcijaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Posao Centar


AS-AGWEB-3B03