Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Arc En Ciel Hotel

52-56 Tan Da Street, District 5, District 5, Ho Chi Minh City, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Posao Centar Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Posao Centar Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Vrt Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Bife Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Hrana i piće Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Pub/salon Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba
Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Plesna dvorana Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Interijer hotela
Područje District 5

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 76recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (76)
Razvrstati po:
Khanh P. Poslovni putnici Vietnam, 15. siječnja 2016.
The staff don't know how to serve customers

The hotel name is historic.
4
- The staff do not know how to serve customers - Hotel has no parking.
Prijavi ovu recenziju
Linda L. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 10. listopada 2015.
Hotel review

Spacious, bed comfortable, doormen was attentive
4,7
Below average. The hotel smelt of cigarette smoke. There was no complimentary tea/coffee but there was a kettle! Breakfast was at another hotel across the road. There was smoking in the lobby. Everywhere except for the lobby was hot and had a musky smell. I will not return or recommend this place.
Prijavi ovu recenziju
Derek K. Parovi Singapore, 6. svibnja 2015.
Spacious Room

Staff Service Spacious Room
7,3
spacious rooms and great service from staff
Prijavi ovu recenziju
Duyen P. Solo putnici Vietnam, 21. siječnja 2015.
Horrible Hotel!
4,3
This is the first hotel that there is no safety box in some room. Mine happens to be such a unit! I had to pay 40USD for that privilege.
Prijavi ovu recenziju
Tan C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. siječnja 2015.
Partly refurbished Old Hotel.

Location
5,3
Breakfast limited choice. Room with window to a somekind hallway...creepy
Prijavi ovu recenziju
Xieu B. Parovi Australia, 12. siječnja 2015.
spencer dang

staff service, room cleaned,location
7,7
good
Prijavi ovu recenziju
Michel C. Poslovni putnici France, 22. studenog 2014.
everything is good

1. service is nice. 2. room is ckean n clear, 3.envirnment is good.
10
very good.
Prijavi ovu recenziju
Yuo C. Poslovni putnici Malaysia, 20. studenog 2014.
Chinatown strategic location

Good location and convenience for food and good sightseeing place
7,3
Good, Friendly and attentive staff from the receptionist to doorman etc.Only thing is the ongoing heavy renovation at the back portion of hotel. It gave the impression that the hotel is not ready to operate. But other than that, room is clean and wifi is good. If you are looking to experience the local lifestyle in Chinatown, the place is just a few minutes walking distance. Plenty of historical temples and not forgetting morning market. Pleasant experience I must say.
Prijavi ovu recenziju
Michel C. Poslovni putnici France, 19. studenog 2014.
very good

environment, room and service
10
evrything is good. i have no any idea and comment.
Prijavi ovu recenziju
Leslie L. Solo putnici Canada, 14. rujna 2014.
very Good Deal

location, friendly, best deal
8,7
I Love It
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh CityArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Posao CentarArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - RestoranArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Posao CentarArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - RestoranArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - RestoranArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - VrtArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - RestoranArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - BifeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Hrana i pićeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Pub/salonArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Plesna dvoranaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - RestoranArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - RestoranArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05