ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Arc En Ciel Hotel

52-56 Tan Da Street, District 5, Okrug 5 - Kineska četvrt / Cho Lon, Ho Chi Minh City, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Posao Centar Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Posao Centar Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Vrt Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Bife Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Hrana i piće Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Pub/salon Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba
Područje Okrug 5 - Kineska četvrt / Cho Lon
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 63recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (63)
Razvrstati po:
Michel C. Poslovni putnici France, 22. studenog 2014.
everything is good

1. service is nice. 2. room is ckean n clear, 3.envirnment is good.
10
very good.
Yuo C. Poslovni putnici Malaysia, 20. studenog 2014.
Chinatown strategic location

Good location and convenience for food and good sightseeing place
7,3
Good, Friendly and attentive staff from the receptionist to doorman etc.Only thing is the ongoing heavy renovation at the back portion of hotel. It gave the impression that the hotel is not ready to operate. But other than that, room is clean and wifi is good. If you are looking to experience the local lifestyle in Chinatown, the place is just a few minutes walking distance. Plenty of historical temples and not forgetting morning market. Pleasant experience I must say.
Michel C. Poslovni putnici France, 19. studenog 2014.
very good

environment, room and service
10
evrything is good. i have no any idea and comment.
Leslie L. Solo putnici Canada, 14. rujna 2014.
very Good Deal

location, friendly, best deal
8,7
I Love It
Elizabeth T. Solo putnici Australia, 24. svibnja 2014.
Great, convenience to shopping, eating and so on

Staff Friendly, room service good, easy organise from the resturent event at late night
7
During the time at ho chi Ming City, I was stay at this hotel this time, I feel almost we'll come home
Janet H. Grupe United States of America, 4. svibnja 2014.
Better than expected Perfect for my needs

District 5 perfect for exploration Convenient for transportation to Mekong. Felt safe and well cared for by attentive staff.
8,3
Comfortable bed. Older building but everything worked from wifi to AC to great water pressure.
Nancy H. Solo putnici United States of America, 4. svibnja 2014.
Nice clean hotel close to a bus station .

Safe, clean, good breakfast
8,3
Very good .
Chui M. Grupe Hong Kong, 19. studenog 2013.
Good location with staff

Staff can communicate in English, Cantonese and Mandarin
8,7
Imran H. Solo putnici Singapore, 2. rujna 2013.
Decent hotel but nothing to shout about

Friendly and helpful staff
7
I had a decent stay. However, I was disappointed by the fact that the sauna facilities were undergoing renovation during my visit.
Muhammad S. Grupe Malaysia, 31. kolovoza 2013.
quick easy and simple

central, easy and comfort room
8,7
everything was smooth. the friendly staff very good assist us in everything we need. make sure to take the hotel travelcard before you take a cab. english is 2nd language here and not many speaks english.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh CityArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Posao CentarArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - RestoranArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Posao CentarArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - VrtArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - RestoranArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - BifeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Hrana i pićeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Pub/salonArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C08