ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Arc En Ciel Hotel

52-56 Tan Da Street, District 5, Okrug 5 - Kineska četvrt / Cho Lon, Ho Chi Minh City, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba
Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Kupaonica Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Kupaonica Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Kupaonica Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Restoran
Područje Okrug 5 - Kineska četvrt / Cho Lon
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 55recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (55)
Razvrstati po:
Elizabeth T. Grupe Australia, 24. svibnja 2014.
Great, convenience to shopping, eating and so on

Staff Friendly, room service good, easy organise from the resturent event at late night
7
During the time at ho chi Ming City, I was stay at this hotel this time, I feel almost we'll come home
Janet H. Grupe United States of America, 4. svibnja 2014.
Better than expected Perfect for my needs

District 5 perfect for exploration Convenient for transportation to Mekong. Felt safe and well cared for by attentive staff.
8,3
Comfortable bed. Older building but everything worked from wifi to AC to great water pressure.
Nancy H. Solo putnici United States of America, 4. svibnja 2014.
Nice clean hotel close to a bus station .

Safe, clean, good breakfast
8,3
Very good .
Chui M. Grupe Hong Kong, 19. studenog 2013.
Good location with staff

Staff can communicate in English, Cantonese and Mandarin
8,7
Imran H. Solo putnici Singapore, 2. rujna 2013.
Decent hotel but nothing to shout about

Friendly and helpful staff
7
I had a decent stay. However, I was disappointed by the fact that the sauna facilities were undergoing renovation during my visit.
Muhammad S. Grupe Malaysia, 31. kolovoza 2013.
quick easy and simple

central, easy and comfort room
8,7
everything was smooth. the friendly staff very good assist us in everything we need. make sure to take the hotel travelcard before you take a cab. english is 2nd language here and not many speaks english.
Chia C. Grupe Singapore, 6. kolovoza 2013.
Friendly staff

spacious room, toiletries are available and friendly staff
7,3
A pleasant stay. Hotel is near to some shopping lanes.
Pham T. Poslovni putnici Vietnam, 2. srpnja 2013.
Hotel is at the centre locatioon

Clean room, staffs are friendly , breakfast is ok
6
I was pleased to stay at hotel and will introduce to friends.
Pham T. Poslovni putnici Vietnam, 29. lipnja 2013.
Hotel is at the centre location

Room is clean, breakfast was ok, staffs are friendly
6
I was pleased to stay at hotel and will introduce to my friends.
Kevin C. Poslovni putnici Philippines, 26. svibnja 2013.
Great

clean good staff near sites
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh CityArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - KupaonicaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - KupaonicaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - KupaonicaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - RestoranArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - RestoranArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - RestoranArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - RestoranArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - RestoranArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - RestoranArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - KafićArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - KafićArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - BifeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - BifeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Pub/salonArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - KafićArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - KafićArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastankeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitnessArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - RecepcijaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Posao CentarArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Interijer hotelaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C03