ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

ARCOTEL Velvet Berlin

Oranienburger Strasse 52, Mitte, Berlin, Njemačka 10117 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Arcotel Velvet Hotel
ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Gostinjska soba ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Eksterijer hotela ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Predvorje ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Predvorje ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Interijer hotela ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Apartman ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Gostinjska soba ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Interijer hotela ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Apartman ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Pogled ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Sadržaji ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Apartman ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Kupaonica ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Kupaonica ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Sadržaji ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Hrana i piće
ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Hrana i piće ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Pub/salon ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Pub/salon ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Pub/salon ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Eksterijer hotela ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Pogled ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Eksterijer hotela ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Eksterijer hotela ARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Balkon/terasa
Područje Mitte Broj soba: 85
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 62recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (62)
Razvrstati po:
Hsien Y. Obitelji sa odraslom djecom Taiwan, 17. kolovoza 2014.
Not bad

Location , convenience , Cleanliness
8
Napatsawan A. Parovi Thailand, 10. travnja 2014.
Comfort room, Nice location, Friendly staffs

Location, Cleanliness, High speed internet
9,3
The room is 5 mins away from S-Bahn. The room is clean with free high speed internet.
Benjamin C. Grupe Singapore, 22. prosinca 2013.
Comfortable stay in Berlin

Near public transport, asian restaurants, sufficient hotel amenities
7,7
Room was comfortable and stay was good. A walk away from the U-Bahn, but not within comfortable walking distance of any attraction.
Michael S. Poslovni putnici New Zealand, 26. srpnja 2013.
Nice rooms, friendly staff

friendly staff, nice room, good aircon
9
Very pleasant stay with helpful and friendly staff. Good location.
Sarila C. Parovi Thailand, 23. srpnja 2013.
Nice

Comfy, Clean, Service
9
The hotel meet all standard you need, nice location and comfy room
Yaacov L. Solo putnici Israel, 13. srpnja 2013.
very bad hotels

check out was quick
4
they say they wifi . but they only have it in they lobby . how brilliant ! besides that, the room was ok I guess , but I expected much more for what I payed . stay elsewhere
Murad A. Solo putnici Jordan, 2. srpnja 2013.
it was excelleng

the bathroom, the staff, flexibility
9,7
it was amazing for the price I had paid, the hotel is centrally located! easy to reach
Doreen W. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 28. travnja 2013.
Great room, great service, great location

Room, location,friendly staff
9,7
All the staff were very helpful and spoke very good English and catered for all our needs.The room was very large, quiet and very clean.
Chun Y. Parovi China, 16. ožujka 2013.
simple and nice, gd service

gd service, average location, cheap
6,7
Alvin K. Parovi Singapore, 3. veljače 2013.
Good location

nice view from hotel room on the streets
8
Hotel has a good location and is near to many nice restaurants and pubs. But one thing about the interior design is there's NO DOORS to the toilet, making bathing very cold. Other than this, the hotel staff is helpful. Also we went during their renovation on the restaurant, so sadly, no breakfast.
Restaurant Tip: Just take a stroll out of the hotel and u'll find many good restaurants and good beer!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

ARCOTEL Velvet Berlin BerlinARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Gostinjska sobaARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Eksterijer hotelaARCOTEL Velvet Berlin Berlin - PredvorjeARCOTEL Velvet Berlin Berlin - PredvorjeARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Interijer hotelaARCOTEL Velvet Berlin Berlin - ApartmanARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Gostinjska sobaARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Interijer hotelaARCOTEL Velvet Berlin Berlin - ApartmanARCOTEL Velvet Berlin Berlin - PogledARCOTEL Velvet Berlin Berlin - SadržajiARCOTEL Velvet Berlin Berlin - ApartmanARCOTEL Velvet Berlin Berlin - KupaonicaARCOTEL Velvet Berlin Berlin - KupaonicaARCOTEL Velvet Berlin Berlin - SadržajiARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Hrana i pićeARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Hrana i pićeARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Pub/salonARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Pub/salonARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Pub/salonARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Eksterijer hotelaARCOTEL Velvet Berlin Berlin - PogledARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Eksterijer hotelaARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Eksterijer hotelaARCOTEL Velvet Berlin Berlin - Balkon/terasa


AS-AGWEB-3C02