Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ari Putri Hotel

Cemara Street, Sanur, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Bazen Ari Putri Hotel Bali - Kafić Ari Putri Hotel Bali - Restoran Ari Putri Hotel Bali - Eksterijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Eksterijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Bazen Ari Putri Hotel Bali - Eksterijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Eksterijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Balkon/terasa Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Spa centar
Ari Putri Hotel Bali - Spa centar Ari Putri Hotel Bali - Interijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Interijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Restoran Ari Putri Hotel Bali - Interijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Interijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Spa centar Ari Putri Hotel Bali - Interijer hotela
Područje Sanur Broj soba: 52

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 314recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (314)
Razvrstati po:
Paul H. Parovi Australia, 13. siječnja 2016.
A very pleasant surprise, Vaue for money.

Location, pools, and breakfast
8,3
I'll be back
Prijavi ovu recenziju
Chatelain M. Solo putnici France, 6. siječnja 2016.
should seriously improve breakfast

location, kind staff
7
overall nice.
Prijavi ovu recenziju
Rodney H. Solo putnici United States of America, 25. prosinca 2015.
Decent mid budget hotel

Nice pool, quiet location, and reasonably modern and well maintained
7,7
I had a nice stay. Rooms was a little small but clean and comfortable. Staff was helpful and it is located in a quiet yet convenient area of sanur.
Prijavi ovu recenziju
Adam C. Grupe United Kingdom, 22. prosinca 2015.
Sanur, great location!

Location, Staff and cleanliness
9
Great stay at the Ari putri, the staff were very friendly and helpful and the location is very good, a short drive from Sanur or Hyatt reef for surfing but in a nice quiet spot.
Prijavi ovu recenziju
Rodrick A. Parovi United States of America, 8. prosinca 2015.
Excellent Hotel

Nice Room, Nice Pools, Good Food
9
We enjoyed our stay at the Ari Putri Hotel. The people were friendly. We made some new friends. The food and service were good. The hotel room was not spectacular but it met our needs although it would have been nice to have a hot water pot.
Prijavi ovu recenziju
Gene J. Parovi United States of America, 7. prosinca 2015.
Beautiful traditional hotel

Nice quiet room, good food, caring local owners
9,3
We spent 5 nights swimming/lounging in their 2 pools. Our quiet queen was on the 3rd floor in the back. The breakfast buffet was complete and we also enjoyed lunch there each day. The location is 1 street back from Sanur Beach with three 5 star hotels between. Overall this hotel offered outstanding value.
Prijavi ovu recenziju
Gordon R. Parovi Canada, 25. studenog 2015.
Not what we were expecting

It is in a good location in Sanur. The pool is nice and the food is very good if you can get service.
6
We did not like this hotel and cacelled our stay after one night. The hotel rooms are very small and the facilities are over-rated. The staff appear indifferent to the patrons and service is poor except for the front desk staff and one of the porters.
Prijavi ovu recenziju
Colin H. Solo putnici Australia, 1. studenog 2015.
quiet hotel good location

location room size pool
9
only had 2 nights room clean and good size plenty of restaurants in the area shops ect nice size pool quiet nice hotel breakfast was ok staff helpfull
Prijavi ovu recenziju
Allison K. Parovi Australia, 29. listopada 2015.
Awesome must stay

The price, the location and pina colada cocktails
9,3
It was awesome, so close to everything, has a spa that give good massages, the staff are very friendly and the grounds are so green and well kept! Would recommend to all my friends and family
Prijavi ovu recenziju
Maxine P. Parovi Australia, 24. listopada 2015.
Nice hotel and well maintained

Staff being helpful.Breakfast.Hotel grounds well kept.Rooms clean.
8,7
We arrived late and the staff were helpful and ensured a quick check in.The rooms where basic but clean and the bed was comfortable.The breakfast was nice with a couple of choices.Would stay again
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ari Putri Hotel BaliAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - BazenAri Putri Hotel Bali - KafićAri Putri Hotel Bali - RestoranAri Putri Hotel Bali - Eksterijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Eksterijer hotelaAri Putri Hotel Bali - BazenAri Putri Hotel Bali - Eksterijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Eksterijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Balkon/terasaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Spa centarAri Putri Hotel Bali - Spa centarAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - RestoranAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Spa centarAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - KupaonicaAri Putri Hotel Bali - Balkon/terasaAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Dvorana za fitnessAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - BazenAri Putri Hotel Bali - Eksterijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Spa centarAri Putri Hotel Bali - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05