Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ari Putri Hotel

Cemara Street, Sanur, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Bazen Ari Putri Hotel Bali - Kafić Ari Putri Hotel Bali - Restoran Ari Putri Hotel Bali - Eksterijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Eksterijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Bazen Ari Putri Hotel Bali - Eksterijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Eksterijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Balkon/terasa Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Spa centar
Ari Putri Hotel Bali - Spa centar Ari Putri Hotel Bali - Interijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Interijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Restoran Ari Putri Hotel Bali - Interijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Interijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Spa centar Ari Putri Hotel Bali - Interijer hotela
Područje Sanur Broj soba: 52

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 285recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (285)
Razvrstati po:
Cynthia M. Parovi Australia, 23. kolovoza 2015.
overnight stay

location, room size and breakfast
8
My husband and I enjoyed our stay at the Air Putri Hotel. We were only there one night and spent most of our time out and about in Sanur. The room was comfortable, the staff were friendly, overall good value for money.
Prijavi ovu recenziju
Helen H. Solo putnici Australia, 22. kolovoza 2015.
Great small hotel

The Ari Putri is centrally located at the quiet end of Sanur. It was close to the beach and restaurants. It was quiet and the staff were very helpful. The food at the hotel was good.
8
This is a little gem of a hotel. It was so well located and central to everything. The rooms were spotlessly clean and the staff were very friendly. The breakfast is a bit basic but was more than enough. I took my own kettle so I could make a cup of tea when I wanted to. I thought it was good value for money and would stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Charlotte J. Parovi France, 19. kolovoza 2015.
Good place

Swimming pool, breakfast, location
9
Very nice
Prijavi ovu recenziju
Grant H. Parovi Australia, 19. kolovoza 2015.
great hotel friendly comfortable

location comfortable nice pools
9
Really enjoyed our stay and would return
Prijavi ovu recenziju
Wang Y. Grupe China, 30. srpnja 2015.
Good Location

good Location, Friendly Staff, Room condition
7,3
Prijavi ovu recenziju
Glenna-Faye D. Solo putnici Australia, 21. srpnja 2015.
Good value for money

The pool was a very good size and here was another pool at the back. Good service when I arrived there at midnight. The breakfast was great and tasty.
8,7
Nice place to stay for the price. Only annoying thing was having to go down stairs and go up another flight of stairs to get to the dining area. Pool bar was not in use. Room was comfortable and very clean.
Prijavi ovu recenziju
Malcolm F. Solo putnici Australia, 20. srpnja 2015.
Nice quiet hotel near the beach.

Location near the beach, just a short walk through the Puri Satrian to get to the beach. Pool area is nice and quiet. Plenty of restaurants on the street outside.
8,3
I enjoyed my stay at the Ari Putri. I spent a lot of time relaxing around the pool area and going for long walks along the beach front. I had a standard room & it was clean and perfectly adequate for my purposes. WiFi was good through the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Robert M. Poslovni putnici Australia, 27. lipnja 2015.
A good value place to stay in Samur

Good staff; comfortable room; good access
7,3
Prijavi ovu recenziju
Richard H. Parovi Australia, 21. lipnja 2015.
Five night hassle free

Cleanliness Staff Performance Value for Money
9
Clean,Quiet,Friendly. Hassle free, Great restaurants with in walking distance from hotel. One street back from the beach
Prijavi ovu recenziju
Ursula M. Solo putnici United Kingdom, 10. lipnja 2015.
Good value and traditional Balinese hotel

Pretty gardens and authentic Balinese ambience. Polite, friendly and helpful staff. Excellent value for a budget trip, even the bar prices beat local bars and restaurants!!
8
The hotel was lovely and it suited me perfectly for a budget mini-break. The standard rooms are in desperate need of some light cosmetic maintenance, particularly in the bathrooms. Just bear in mind that you get what you pay for...if you want five star then go and pay for it...it will cost you five times the price!!!
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ari Putri Hotel BaliAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - BazenAri Putri Hotel Bali - KafićAri Putri Hotel Bali - RestoranAri Putri Hotel Bali - Eksterijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Eksterijer hotelaAri Putri Hotel Bali - BazenAri Putri Hotel Bali - Eksterijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Eksterijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Balkon/terasaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Spa centarAri Putri Hotel Bali - Spa centarAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - RestoranAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Spa centarAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - KupaonicaAri Putri Hotel Bali - Balkon/terasaAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Dvorana za fitnessAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - BazenAri Putri Hotel Bali - Eksterijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Spa centarAri Putri Hotel Bali - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07