ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ari Putri Hotel

Cemara Street, Sanur, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Bazen Ari Putri Hotel Bali - Kafić Ari Putri Hotel Bali - Restoran Ari Putri Hotel Bali - Eksterijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Eksterijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Bazen Ari Putri Hotel Bali - Eksterijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Eksterijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Balkon/terasa Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Spa centar
Ari Putri Hotel Bali - Spa centar Ari Putri Hotel Bali - Interijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Interijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Restoran Ari Putri Hotel Bali - Interijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Interijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Spa centar Ari Putri Hotel Bali - Interijer hotela
Područje Sanur Broj soba: 52

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 208recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (208)
Razvrstati po:
Manuel C. Obitelji sa malom djecom Australia, 10. listopada 2014.
Modern room with pool view

Proximity of ground floor room to pool, freindly staff and location
8,3
Fantastic
Manuel C. Obitelji sa malom djecom Australia, 9. listopada 2014.
Tired room, spend the extra and go a deluxe room

Freindly staff, location and pool
7
Late check in for overnight stay. Staff were great and breakfast was good. Would definitely recommended if you are heading to Nusa Lembongan the next day however, pay the little extra for a deluxe room if you have small children as standard rooms are getting tired.
Robert L. Obitelji sa malom djecom Australia, 8. listopada 2014.
Relaxing place

Location, Price, Calm
7
It was nice and relaxing but close to some action if that is what you wanted. We liked it because we could just hang around the pool and gardens and relax before heading back to work
Ian H. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 4. listopada 2014.
Accomadation at Ari Putri

Price, Staff and breakfast
8,7
Great. Enjoyed my time there. Friendly and helpful staff.
Guang C. Parovi China, 3. listopada 2014.
Good choice for the money

Pool, garden and staff
9,3
Very nice and quite
Christina K. Parovi Denmark, 1. listopada 2014.
Stay in Sanur

Nice hotel pool and surroundings, very delicious breakfast buffet, clean rooms
10
we really enjoyed our stay here, and I will definitely stay here again if I ever come back to Sanur. The staf spoke english and was very helpful. The breakfast was really nice and served on the top floor. The wi fi is fine and the rooms are nice. Clean swimming pool and shower.
Justin F. Parovi Australia, 1. listopada 2014.
Great hotel next to the big resorts

Room service, parking, cost
8,3
We had a fantastic stay in the spacious deluxe room for three nights and will stay at this hotel again. The food is amazing at a great price too that was a real bonus.
Blair C. Parovi New Zealand, 29. rujna 2014.
Would not come back unless it improves

Location
5
Looks nice at the entrance. Pool are a good. Rooms dated and the bathroom stank. Our non-smoking room stank of smoke. Yuk. Not impressed.
Jay S. Solo putnici Australia, 25. rujna 2014.
comfy

pool quite location
7,3
Angela M. Grupe Australia, 24. rujna 2014.
Nice small hotel at the quieter end of sanur, not

The price, the deluxe rooms and the location.
7,7
Wonderful stay at the hotel, will be back next year.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ari Putri Hotel BaliAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - BazenAri Putri Hotel Bali - KafićAri Putri Hotel Bali - RestoranAri Putri Hotel Bali - Eksterijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Eksterijer hotelaAri Putri Hotel Bali - BazenAri Putri Hotel Bali - Eksterijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Eksterijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Balkon/terasaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Spa centarAri Putri Hotel Bali - Spa centarAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - RestoranAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Spa centarAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - KupaonicaAri Putri Hotel Bali - Balkon/terasaAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Dvorana za fitnessAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - BazenAri Putri Hotel Bali - Eksterijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Spa centarAri Putri Hotel Bali - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B08