Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ari Putri Hotel

Cemara Street, Sanur, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Bazen Ari Putri Hotel Bali - Kafić Ari Putri Hotel Bali - Restoran Ari Putri Hotel Bali - Eksterijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Eksterijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Bazen Ari Putri Hotel Bali - Eksterijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Eksterijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Balkon/terasa Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Spa centar
Ari Putri Hotel Bali - Spa centar Ari Putri Hotel Bali - Interijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Interijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Restoran Ari Putri Hotel Bali - Interijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Interijer hotela Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Gostinjska soba Ari Putri Hotel Bali - Spa centar Ari Putri Hotel Bali - Interijer hotela
Područje Sanur Broj soba: 52

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 278recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (278)
Razvrstati po:
Wang Y. Grupe China, 30. srpnja 2015.
Good Location

good Location, Friendly Staff, Room condition
7,3
Prijavi ovu recenziju
Glenna-Faye D. Solo putnici Australia, 21. srpnja 2015.
Good value for money

The pool was a very good size and here was another pool at the back. Good service when I arrived there at midnight. The breakfast was great and tasty.
8,7
Nice place to stay for the price. Only annoying thing was having to go down stairs and go up another flight of stairs to get to the dining area. Pool bar was not in use. Room was comfortable and very clean.
Prijavi ovu recenziju
Malcolm F. Solo putnici Australia, 20. srpnja 2015.
Nice quiet hotel near the beach.

Location near the beach, just a short walk through the Puri Satrian to get to the beach. Pool area is nice and quiet. Plenty of restaurants on the street outside.
8,3
I enjoyed my stay at the Ari Putri. I spent a lot of time relaxing around the pool area and going for long walks along the beach front. I had a standard room & it was clean and perfectly adequate for my purposes. WiFi was good through the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Robert M. Poslovni putnici Australia, 27. lipnja 2015.
A good value place to stay in Samur

Good staff; comfortable room; good access
7,3
Prijavi ovu recenziju
Richard H. Parovi Australia, 21. lipnja 2015.
Five night hassle free

Cleanliness Staff Performance Value for Money
9
Clean,Quiet,Friendly. Hassle free, Great restaurants with in walking distance from hotel. One street back from the beach
Prijavi ovu recenziju
Ursula M. Solo putnici United Kingdom, 10. lipnja 2015.
Good value and traditional Balinese hotel

Pretty gardens and authentic Balinese ambience. Polite, friendly and helpful staff. Excellent value for a budget trip, even the bar prices beat local bars and restaurants!!
8
The hotel was lovely and it suited me perfectly for a budget mini-break. The standard rooms are in desperate need of some light cosmetic maintenance, particularly in the bathrooms. Just bear in mind that you get what you pay for...if you want five star then go and pay for it...it will cost you five times the price!!!
Prijavi ovu recenziju
Michael M. Parovi Australia, 7. lipnja 2015.
Best value for money in sanur

Cleanliness, staff and quiet
10
Been to Bali 5 times and first time time to sanur Ari putri was reccomended by family and friends. We will be staying there again!
Prijavi ovu recenziju
Dana M. Parovi Australia, 1. lipnja 2015.
Value for Money

Location and 2 pools and ambiance
8,3
Prijavi ovu recenziju
Dennis S. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 28. svibnja 2015.
Very disappointed booked 3 nights stayed 1

Pool , leaving the hotel
2,7
Disgusting room smell of damp would not give a kettle to make baby's milk travel cot extra $6 a night We stayed 1 night out of 3 and did not sleep aircon not cold and mould on the wall The staff not care only interested in taking extra money for anything they can I would not recommend this for a family if as a couple naught be ok if you class this as 1 star rooms the pool looks ok
Prijavi ovu recenziju
Christopher R. Parovi Australia, 26. svibnja 2015.
First Bali Holiday

The spa treatments were great value for money, the swimming pools were good open all night long and the cocktails were good.
6,7
The room smelt very musty but was generally clean, old, basic but functional, toilet leaked so had puddle of stagnant water around back of loo. Fresh towels and clean bed every day, staff were friendly and helpfull apart from the breakfast staff. The breakfast was very poor, oily overcooked eggs and warm bread(toast) weren't told there was bacon till we saw someone with it and asked but it was cold like it had been cooked hours ago yet not cold enough to have been in a fridge! lunch was better, don't order pizza though as it was 45 min wait yet still not cooked.The spa was great, good value and professional friendly staff. The cocktails were great and served wherever you wanted till late, both pools were lovely could swim whenever you wanted but quietly after 10 pm. To sum up great value 3* hotel would go back, just don't expect the ritz :-)
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ari Putri Hotel BaliAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - BazenAri Putri Hotel Bali - KafićAri Putri Hotel Bali - RestoranAri Putri Hotel Bali - Eksterijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Eksterijer hotelaAri Putri Hotel Bali - BazenAri Putri Hotel Bali - Eksterijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Eksterijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Balkon/terasaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Spa centarAri Putri Hotel Bali - Spa centarAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - RestoranAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Spa centarAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - KupaonicaAri Putri Hotel Bali - Balkon/terasaAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Gostinjska sobaAri Putri Hotel Bali - Dvorana za fitnessAri Putri Hotel Bali - Interijer hotelaAri Putri Hotel Bali - BazenAri Putri Hotel Bali - Eksterijer hotelaAri Putri Hotel Bali - Spa centarAri Putri Hotel Bali - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03