ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ariva Gateway

No. 9 Jalan Bukit Mata, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Somerset Gateway Kuching Serviced Residence
Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Predvorje Ariva Gateway Kuching - Bazen Ariva Gateway Kuching - Kafić Ariva Gateway Kuching - Eksterijer hotela Ariva Gateway Kuching - Eksterijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 70
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 801recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (801)
Razvrstati po:
Lim G. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. prosinca 2014.
Best location

We like the location as it is city center and surrounded by restaurant and nice tourist spot.
7
The room is clean, equipped with kitchen ware and washing machine. AV system is nice with stereo player as well. Really like the roof top pool which can see whole Kuching city view.
Kie S. Obitelji sa malom djecom Brunei Darussalam, 11. prosinca 2014.
stay review

Non
5,3
This hotel only for traveller without car. Office respond bad on email. No parking for car(Not for hotel guest ). Car only can park at general parking space (without security).No housekeeping at Night. building lift need some repair -button not respond easily. Not easy access to room(2 time change lift ).
Zabedah S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 11. prosinca 2014.
Staying in Ariva gateway for 3 nights

1. Front office staffs are friendly and helpful
7,7
The washing machine in the room isn't working well. We can't wash our laundry. The air on in the room isn't working well too. Too cold even when the temperature already changed to higher degree. There is only 1 bathroom in the apartment. For a family like us, that is quite inconvenient. Beside all these, the front office staffs are very friendly and helpful.
James A. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 9. prosinca 2014.
Rooms are clean though bath fittings are old.

Reception staff friendly and helpful. Central to CBD area.
7
Pleasant and friendly. Accomodating as my flight was in the evening was able to extend my checkout time to 3 pm.
Nurul Z. Parovi Malaysia, 8. prosinca 2014.
clean and comfortable

clean, nice view and at city center
9
terbaik
Rafidah H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 8. prosinca 2014.
value for the money spent

Near top spot, pool facilities and private
8,3
Very pleasant
Hasmuniza H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 30. studenog 2014.
Worth the stay

Room, Cleanliness and Friendly Staff
9,7
Leh Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 24. studenog 2014.
NOTHING

NOTHING
6
NOTHING
Wanhan Y. Grupe Malaysia, 16. studenog 2014.
clean but a bit old

Good location, friendly staffs & reasonable rate
7,3
Good location walking distance to mall and famous seafood restaurant . Only dislike: entrance to the building is smelly
Nurulhuda A. Poslovni putnici Malaysia, 14. studenog 2014.
simple and comfortable

love the room, food and decoration
8,7
my stay was ok and if i dont bother so much on parking space maybe i will stay there again when i m in kuching

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ariva Gateway KuchingAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - PredvorjeAriva Gateway Kuching - BazenAriva Gateway Kuching - KafićAriva Gateway Kuching - Eksterijer hotelaAriva Gateway Kuching - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B06