Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ariva Gateway

No. 9 Jalan Bukit Mata, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Somerset Gateway Kuching Serviced Residence
Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Predvorje Ariva Gateway Kuching - Bazen Ariva Gateway Kuching - Kafić Ariva Gateway Kuching - Eksterijer hotela Ariva Gateway Kuching - Eksterijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 70
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 861recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (861)
Razvrstati po:
Jessica T. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 8. lipnja 2015.
Good location

Good location, good value for money, comfort
8,7
it was our second time staying at this hotel. Had enjoyed both stays. Don't mind staying there again
Loy S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 25. svibnja 2015.
Average stay

Friedly staff and big apartment
6,3
The apartment is a little bit old, with hot shower not working properly. Not very clean and feel stuffy. But the friendly staff performance is outstanding.
Liang Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. svibnja 2015.
Decent stay for family

Clean, Good Location and Value for Money
9
Nora L. Poslovni putnici Malaysia, 15. svibnja 2015.
review

near and affordable
4,7
Shirley N. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 10. svibnja 2015.
Comfortable 2-room premier apartment

location, size, friendly receptionist
7
The 2-bedroom premier apartment, comes with 2 bathroom, is suitable for family of 4-5 person. Master room comes with king sized bed with attached bathroom, 2nd room comes with either 2 single or 1 queen size bed. The comforter cover in the master bedroom has dirty stain. Bathroom cabinet and bath tub are rather dated. Other furniture like sofa, bed are fine. Breakfast is basic (nasi lemak, fruits and bread). Additional breakfast RM15 per person. Additional bed (with breakfast) is RM50. Overall a nice apartment. I will recommend to friends and go back to this apartment if I visit Kuching again.
Aminah A. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 4. svibnja 2015.
Good Hotel

Good Location, Variety of Food, Spacious Room
8
Everyone enjoyed our stay at Ariva and will definitely stay there again
Aminah A. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 4. svibnja 2015.
Very nice and cozy hotel

Good location, good food, clean hotel
8
Very pleasant and will definitely stay there again
Lai Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. svibnja 2015.
Average hotel

Friendly staff
6
Nurulhuda A. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 2. svibnja 2015.
pleasant and comfortable

location, bed, cleanliness
7,7
Good and comfort.staff is very helpful .only thing tv channel not much choice.
Fabian S. Poslovni putnici Malaysia, 1. svibnja 2015.
Same breakfast daily but overall comfortable room

Comfortable room, Pleasant and helpful staffs and Good location
6,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ariva Gateway KuchingAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - PredvorjeAriva Gateway Kuching - BazenAriva Gateway Kuching - KafićAriva Gateway Kuching - Eksterijer hotelaAriva Gateway Kuching - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01