Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ariva Gateway

No. 9 Jalan Bukit Mata, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Somerset Gateway Kuching Serviced Residence
Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Predvorje Ariva Gateway Kuching - Bazen Ariva Gateway Kuching - Kafić Ariva Gateway Kuching - Eksterijer hotela Ariva Gateway Kuching - Eksterijer hotela Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Soba za sastanke Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba
Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Bazen Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Soba za sastanke Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Recepcija Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba Ariva Gateway Kuching - Eksterijer hotela Ariva Gateway Kuching - Gostinjska soba
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 70

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 878recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (878)
Razvrstati po:
Alia R. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 1. rujna 2015.
Suitable for groups

location, value for money and convinient
6
We were travelling in a group, and I would say that the hotel apartment room was just nice for our group. The location, which was quite near to the waterfront was also one of the good point to consider when choosing this hotel. Room needs a facelift/upgrading though..
Prijavi ovu recenziju
Alia R. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 31. kolovoza 2015.
value for money stay

location, size of room and shops nearby
6
clean room, but I do feel its time to do some upgrading to the rooms. location is good, very near to the city attraction and suitable for large group
Prijavi ovu recenziju
Mazliza M. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 22. kolovoza 2015.
ARIVA, KUCHING - Good place & good people..

Good location, Good staffs & Convenient
8,3
Great Location. Near to cat statue, Topspot food centre, restaurants, waterfront & its surrounded with malls & convenient shops.. Staffs performance is outstanding - from front desk, breakfast served, room services - all staffs is very friendly, helpful & nice smile! Breakfast was satisfied. And apartment are comfortable. only one thing, water ponding in our bathroom.
Prijavi ovu recenziju
Fauzliana M. Grupe Malaysia, 18. kolovoza 2015.
Great location

Location, value for money, comfortable
8,7
Prijavi ovu recenziju
Pushpa R. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. kolovoza 2015.
made our day at kuching,serawak

hospiitality,food,room
10
only problem was the lift , sharing with working adults at other floors, suggest to have own lift.
Prijavi ovu recenziju
Helen L. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 5. kolovoza 2015.
A very brief stay

Central, next to seafood court, close to riverfront
4,3
Personally, we found the hotel very dated and dirty. We were showed different rooms/apartments but there were faults in all the rooms eg mould on the windows, dirty floors, marks on carpet. The final room we took actually had ants in the sink and on the coffee table. It came with a washing machine but the washing machine handle was broken. The air con didn't work properly and was very noisy so we couldnt sleep. However, the staff were helpful and tried to fix the problems and offered to refund our early departure to a hotel that suited us better.
Prijavi ovu recenziju
T J. Obitelji sa malom djecom India, 31. srpnja 2015.
Nice staff though the facilities are not the same

Friendly staff, nice location
6,7
The major concern is food. Though they provide free breakfast it is just like a snack.. only two variety of food.. no choice for children or elderly people.
Prijavi ovu recenziju
Roger N. Obitelji sa malom djecom Singapore, 19. srpnja 2015.
Hotel with family apartment

Apartment size, location, nothing else
5
Location is decent. Overall cleanliness is bit disappointing. Also, after being told to change the dirty bed sheet, they did not do so for a consecutive 2 nights. Breakfast spread and quality is by far the worse I have seen for a 4-star hotel, and is only comparable to motel standard.
Prijavi ovu recenziju
Roger N. Parovi Singapore, 19. srpnja 2015.
Overrated Hotel

Location, nothing else
5,7
Location is considered good. Room is decent, but they do not change the bed sheet throughout our 2 night stay. Tile floor is bit dirty, and is left dirty after every morning room servicing. Breakfast quality and variation is a total disaster. As a hotel rated 4-star, it is not worth the money.
Prijavi ovu recenziju
Cathie W. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 2. srpnja 2015.
Borneo Getaway

Location
6
Great location to waterfront and restaurants. Large rooms. Bathrooms needed a makeover. Kitchen needs to be better stocked with appliances and utensils and washing up needs.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ariva Gateway KuchingAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - PredvorjeAriva Gateway Kuching - BazenAriva Gateway Kuching - KafićAriva Gateway Kuching - Eksterijer hotelaAriva Gateway Kuching - Eksterijer hotelaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Soba za sastankeAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - BazenAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Soba za sastankeAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - RecepcijaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Eksterijer hotelaAriva Gateway Kuching - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A06