Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ariva Gateway

No. 9 Jalan Bukit Mata, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93100

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 914recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (914)
Razvrstati po:
Nik Z. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 25. siječnja 2016.
Better look for another hotel.

Nil.
4,3
Floor carpet is dirty. Room and arrival hall is smelly. Breakfast (variety and deliciousness) is minimum. I will not come back to this hotel in future.
Prijavi ovu recenziju
Morsin A. Grupe Malaysia, 24. siječnja 2016.
Good

Good
9,7
Nice
Prijavi ovu recenziju
Sui M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 14. siječnja 2016.
Good location

Good location but old everything
5
Pleasant stay.
Prijavi ovu recenziju
Jun J. Grupe Singapore, 10. siječnja 2016.
Good stay

The room was spacious and location was good
7
Prijavi ovu recenziju
Anu B. Parovi India, 3. siječnja 2016.
Good stay but not four star

staff was accommodating and helpful, near to main locations
6,3
This is basically a serviced apartment. Facilities were OK but not good as 4 star. We stayed in delux room. The corridors were smelly. Reception was on 4th floor. Pool and gym were small. Internet was very week. There were no Christmas or new year celebrations.
Prijavi ovu recenziju
Mohamad F. Parovi Malaysia, 28. prosinca 2015.
The worst hotel I've ever been!

The view was nice from my room at 10th floor
5
BAD : 1. Can't connected any wifi in room 2. Pool depth just avaible for kids play, around 1m. 3. My twin single bed, one ok and another when smell like baby shit, maybe from previous customers,they don't wash the bedsheet! 4. Need to take different lifts for reach 10th floor GOOD: 1. Nice view
Prijavi ovu recenziju
Chee H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 27. prosinca 2015.
Lobby is too small !

Location, Landmark and shopping, walking distance to major tourist spot in the city.
6,7
Rooms comfortable but not the breakfast. Front office staff recommended wrong taxi service to tourist attractions, we have to paid more than RM 500 for a not good conditions taxi to two places(Cultural Village & Serikin) from 11 AM to 5 PM, we felt cheated !
Prijavi ovu recenziju
Andrew L. Solo putnici Australia, 26. prosinca 2015.
Not a bad hotel, a little dated

Location, Room, Staff
8,7
Not a bad hotel but a bit old. I had problems with my shower/hot water and it looks like the hotel is beginning to get past its time. The staff were fantastic, especially Gabby on the front desk.
Prijavi ovu recenziju
Keat H. Poslovni putnici Malaysia, 11. prosinca 2015.
Kuching hotell

Location
7,7
Prijavi ovu recenziju
Ean P. Poslovni putnici Malaysia, 10. prosinca 2015.
Clean

near to work place, shopping mall and clean
7
clean
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Ariva Gateway KuchingAriva Gateway Kuching - OkružjeAriva Gateway Kuching - Eksterijer hotelaAriva Gateway Kuching - PredvorjeAriva Gateway Kuching - BazenAriva Gateway Kuching - BazenAriva Gateway Kuching - SadržajiAriva Gateway Kuching - KafićAriva Gateway Kuching - Soba za sastankeAriva Gateway Kuching - Soba za sastankeAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska sobaAriva Gateway Kuching - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02