ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

ArtHotel Connection

Fuggerstr. 33, Schöneberg, Berlin, Njemačka 10777 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

ArtHotel Connection Berlin - Eksterijer hotela ArtHotel Connection Berlin - Gostinjska soba ArtHotel Connection Berlin - Gostinjska soba ArtHotel Connection Berlin - Gostinjska soba ArtHotel Connection Berlin - Interijer hotela ArtHotel Connection Berlin - Interijer hotela ArtHotel Connection Berlin - Interijer hotela ArtHotel Connection Berlin - Restoran ArtHotel Connection Berlin - Interijer hotela ArtHotel Connection Berlin - Interijer hotela ArtHotel Connection Berlin - Kupaonica ArtHotel Connection Berlin - Gostinjska soba ArtHotel Connection Berlin - Gostinjska soba ArtHotel Connection Berlin - Gostinjska soba ArtHotel Connection Berlin - Gostinjska soba ArtHotel Connection Berlin - Gostinjska soba
ArtHotel Connection Berlin - Gostinjska soba ArtHotel Connection Berlin - Gostinjska soba ArtHotel Connection Berlin - Gostinjska soba ArtHotel Connection Berlin - Gostinjska soba ArtHotel Connection Berlin - Gostinjska soba ArtHotel Connection Berlin - Gostinjska soba ArtHotel Connection Berlin - Gostinjska soba ArtHotel Connection Berlin - Gostinjska soba
Područje Schöneberg Broj soba: 17
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 10recenzija

Vrijednost za novac:
9,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
9,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (10)
Razvrstati po:
Simon A. Parovi United Kingdom, 27. ožujka 2014.
great!

you can open the windows!!!! Friendly staff All rooms different
9,7
Excellent - the hotel is really different. Quiet (at least in mid-week). Window opening onto pretty internal courtyard. We slept very well - which is not usually the case for us in hotels.
Hey L. Parovi Australia, 5. rujna 2013.
Nice room n pleasant staff

Old world charm. Quiet n close to everywhere
9,3
Very pleasant. Easy access to everywhere. Liked the old world charm of the hotel. Very High ceilings, large spacious room, balcony, staff very friendly and assisted with enquiries. Great ambience for a boutique hotel.
Ong K. Parovi Singapore, 9. lipnja 2013.
Friendly/helpful staff

- Friendly/helpful staff
7
Christian V. Solo putnici Australia, 26. travnja 2013.
Nice Hotel in good area

Room Decor - comfy bed - good area for bars and nightlif
8,3
Erik K. Solo putnici Norway, 21. travnja 2013.
Ok gay hotel

Cheap, easy, gay
7,7
Albert C. Parovi United States of America, 23. ožujka 2013.
Great boutique hotel. Great staff.

Staff, rooms, wi-fi
8,7
Next time we are in Berlin, we will definitely stay here. Great place to stay in the middle of a wonderful neighborhood with plenty of quality restaurants around and very close to the U-Bahn station.
Andrew S. Parovi United Kingdom, 3. prosinca 2012.
The hotel was fantastic

Location, rooms, staff
10
The hotel was fantastic we had a nice big room overlooking the street with a small balcony, lots of room with a sitting area; breakfast was good and served up to 4pm, the staff were very helpful and nothing was too much trouble, can highly recommend this hotel.
Harrison K. Parovi United States of America, 22. studenog 2012.
Chic, charming hotel with fantastic service!

Elegant decor, wonderful breakfast and great staff
10
Loved this hotel. Combined old world charm (high ceilings, chandeliers, beautiful old lift) with chic decor (modern furnishings, baths, color schemes of the rooms). The breakfast room is candlelit and nicely decorated in bold patterns and colors. The staff (all four that we met) could not have been more welcoming or accommodating. My husband got a bad cold while we were there and they were very helpful. Although it is a gay hotel it truly is hetero-friendly and we felt very comfortable and welcomed. We would definitely go back again.
Restaurant Tip: The hotel is just a block or so away from the famous KaDeWe...eating on the 7th floor gives you lots of choices and the food is great.
Torsten H. Poslovni putnici Germany, 21. svibnja 2014.
Mega freundliche Jungs! Einfach unkompliziert!!

Einrichtung, Freundlichkeit, tolles Zimmer!
9,7
Leider zu kurz. Doch würde ich das nächste Mal wieder dort übernachten.
Karl G. Solo putnici Norway, 19. travnja 2013.
Mi estancia fue muy buena

Ambiente gay, atencion del personal y el desayuno
8,3
Me encanto. La ubicacion en el parte gay de Berlin es muy bueno y alrededor hay muchas tiendas y bares gay de todo tipo.
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

ArtHotel Connection BerlinArtHotel Connection Berlin - Eksterijer hotelaArtHotel Connection Berlin - Gostinjska sobaArtHotel Connection Berlin - Gostinjska sobaArtHotel Connection Berlin - Gostinjska sobaArtHotel Connection Berlin - Interijer hotelaArtHotel Connection Berlin - Interijer hotelaArtHotel Connection Berlin - Interijer hotelaArtHotel Connection Berlin - RestoranArtHotel Connection Berlin - Interijer hotelaArtHotel Connection Berlin - Interijer hotelaArtHotel Connection Berlin - KupaonicaArtHotel Connection Berlin - Gostinjska sobaArtHotel Connection Berlin - Gostinjska sobaArtHotel Connection Berlin - Gostinjska sobaArtHotel Connection Berlin - Gostinjska sobaArtHotel Connection Berlin - Gostinjska sobaArtHotel Connection Berlin - Gostinjska sobaArtHotel Connection Berlin - Gostinjska sobaArtHotel Connection Berlin - Gostinjska sobaArtHotel Connection Berlin - Gostinjska sobaArtHotel Connection Berlin - Gostinjska sobaArtHotel Connection Berlin - Gostinjska sobaArtHotel Connection Berlin - Gostinjska sobaArtHotel Connection Berlin - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B03