Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Artisan Lakeview Hotel

23B Hang Hanh, Hoan Kiem Dist., distrikt Hoan Kiem , Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Silver Moon Lakeview Hotel
Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Predvorje Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Interijer hotela Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Predvorje Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Pogled Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Restoran Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Restoran Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Kupaonica Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Igralište za golf Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Balkon/terasa Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Pogled Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Kupaonica Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Kupaonica Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Pogled Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje distrikt Hoan Kiem Broj soba: 23
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 180recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (180)
Razvrstati po:
Mai A. Parovi Vietnam, 25. srpnja 2015.
Comfortable stay

Adequate room facilities, nice view, convenient location
8
This is our second time staying in this hotel. We booked a Deluxe lake view room and we were given the room on top which we have to go up 1 floor by staircase, however the view to the lake is quite nice. We were expecting a bathtub like the other Deluxe room on lower floor but it was unfortunately equipped with a not-so-nice shower. Overall, we still had a pleasant stay in the hotel and we were allowed to check out late.
Prijavi ovu recenziju
Samuel S. Solo putnici Indonesia, 20. srpnja 2015.
the rroom with balcony

The location is very strategic. The balcony room is lovely with a tree in front.
8,7
Prijavi ovu recenziju
Syrita N. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 9. srpnja 2015.
Backpacking Family

Location,Staff and Tours
8
It was good for the price. Even though you are right in the thick of the city with the hustle and bustle of the traffic you can not hear it from your room. The city view rooms are better than the lake view as you had a balcony and the lake view was not that great.
Prijavi ovu recenziju
Tarida R. Solo putnici Thailand, 3. srpnja 2015.
good hotel

good room clean hotel good staff
7,7
fantastic
Prijavi ovu recenziju
Alexandra D. Solo putnici France, 28. lipnja 2015.
Perfect location to visit old city

location, staff, clean
9,3
Prijavi ovu recenziju
Jeffrey G. Solo putnici United States of America, 13. lipnja 2015.
My thoughts

Location, view, staff
8,3
It was a nice experience. The staff was very accommodating and was able to assist with my requests during and prior to my stay. The location is great in the old quarter and clean nice room with a great view of the lake.
Prijavi ovu recenziju
Alan S. Solo putnici Denmark, 20. svibnja 2015.
Friendly staff, great location, clean

Friendliness, location, view (depending on room type)
8,7
Great stay for 3 nights. Location is perfect - quiet but only a few minutes walk from Hoan Kiem Lake. The staff is really friendly and a great asset to the hotel! Room was basic but clean and cosy. After upgrading I got a perfect view of the lake. Breakfast is okay and is eaten at the opposite building where you can sit on the balcony overlooking the vietnamese morning life. If/when going back to Hanoi, I wouldn't mind staying at the Artisan Lakeview Hotel again.
Prijavi ovu recenziju
Milos P. Solo putnici Slovenia, 19. svibnja 2015.
highly recommended

staff, price, location
8,7
Very pleasant
Prijavi ovu recenziju
Jennifer R. Solo putnici United States of America, 19. svibnja 2015.
Excellent option on quiet street in Hanoi

Location, room, cleanliness
9,7
I stayed in 3 hotels in Hanoi during my time in Vietnam and this was the best of the bunch by far. Clean, tidy, well kept room with a real writing desk, actual shower and good a/c. I loved the street this hotel is on - like a little lane with good restaurants and cafés, away from the chaos of Hanoi but still in the Old Quarter. Great breakfast across the street, too. My only complaint is my room shared a wall with some kind of machine that started making all kinds of noise in the night (like a generator or something?). Very strange. And at a weird level that ear plugs couldn't block out. Other than this though, having stayed at other hotels in Hanoi, this is a great option for the price and real value for your money. Nice front desk staff, too!
Prijavi ovu recenziju
Meghan S. Parovi United States of America, 18. svibnja 2015.
Deceiving, not as nice as you would think

Nice staff, large breakfast buffet, cafe balcony
7,7
We were moved across the street to the boutique hotel. I sort of get the impression that the picture shown isn't real and they just move everyone to the opposite hotel of where they booked. The room wasn't as nice as it should have been for a room that was over $20. The bed was comfy, but the shower wasn't very good, there were ants in the room, and it definitely had a gross musty carpet smell. The one redeeming thing was the breakfast buffet which was substantial. The staff was nice as well.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Artisan Lakeview Hotel HanoiArtisan Lakeview Hotel Hanoi - PredvorjeArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Interijer hotelaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - PredvorjeArtisan Lakeview Hotel Hanoi - PogledArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - RestoranArtisan Lakeview Hotel Hanoi - RestoranArtisan Lakeview Hotel Hanoi - KupaonicaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Igralište za golfArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Balkon/terasaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - PogledArtisan Lakeview Hotel Hanoi - KupaonicaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - KupaonicaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - PogledArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - KupaonicaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - KupaonicaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Interijer hotelaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Interijer hotelaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07