Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Artisan Lakeview Hotel

23B Hang Hanh, Hoan Kiem Dist., distrikt Hoan Kiem , Hanoi, Vijetnam

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 221recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (221)
Razvrstati po:
Kathryn-Ann N. Parovi Australia, 1. siječnja 2016.
Great location, lovely staff

Location, staff, view
8,7
Great little hotel right near the lake. The lake view room (703 I think) had a great view and was very comfortable. Staff are super friendly and very helpful. Breakfast location is great, but the quality could have been higher. My omelette was a bit undercooked and the buffet wasn't as good as others we had elsewhere in Vietnam. But that's not a particularly big deal. The staff really made it a good stay.
Prijavi ovu recenziju
Kathryn-Ann N. Parovi Australia, 29. prosinca 2015.
Good value next to the lake

Location, quiet, staff
8,3
Great little hotel right near the lake. Staff are super friendly and very helpful. Breakfast location is great, but the quality could have been higher. We stayed in a street view room, which has a little balcony onto the street, which was great. Not as big as the lakeview room and a bit damp/cold. The bathroom was very musty smelling. Great view though, and quiet for Hanoi. Staff are lovely.
Prijavi ovu recenziju
Jeonghwan Y. Solo putnici South Korea, 9. prosinca 2015.
Good location and clean hotel

Good location. Clean and kind.
9,7
Good location!! Clean!!
Prijavi ovu recenziju
Patricia C. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 30. studenog 2015.
Nice hotel on quiet street

The staff, the neighborhood, cleanliness
8,3
The staff was kind, gracious and accommodating. The rooms were clean and comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Duncan S. Poslovni putnici Ireland, 30. listopada 2015.
Major plumbing issues

Location, location, location
5,7
Bathroom needed a total overhaul - toilet was bubbling over when the toilets were flushed upstairs. Shower wasn't attached to wall, bath not attached to wall... etc etc...
Prijavi ovu recenziju
Wanchalome B. Parovi Thailand, 24. listopada 2015.
Good hotel in hanoi

Good services, food and location
10
Prijavi ovu recenziju
Lee C. Poslovni putnici Malaysia, 24. rujna 2015.
Clean Hotel & Nice Staff

Nice staff, great room, in the central
9,3
Prijavi ovu recenziju
Steven T. Grupe Australia, 21. rujna 2015.
Comfortable bed, great location and clean.

Location, comfort, and very helpful staff.
7
Only stayed one night, but staff were friendly and helpful. Staff spoke English well.
Prijavi ovu recenziju
Jose M. Obitelji sa odraslom djecom Spain, 12. rujna 2015.
sophisticated scam in halong bay and dreadful good

Lake views from top rooms, breakfast buffet super
6,3
A nice place at good price, spoiled by a scam at kayaking in halong bay, when I was getting out of the kayak, the man «helping» me tapped my sports cam to fall to the water. He immersed to rescue it and so he did, but hid the camera asking for a bunch of dollars because it was very deep. The guide from the tour company helped him negotiate rescue. The cam recorded all, check next days in YouTube. Besides we payed a big car to the airport at 6am but provided normal one. Picnic breakfast was also an insult. The hotel should change their company for trips, imperial cruises, avoid them, the camera thing was quite ugly and annoying to say the least.
Prijavi ovu recenziju
Vinh N. Solo putnici United Kingdom, 5. rujna 2015.
Londoner

Staff and decor
8,7
Very good
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Artisan Lakeview Hotel HanoiArtisan Lakeview Hotel Hanoi - PredvorjeArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Interijer hotelaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - PredvorjeArtisan Lakeview Hotel Hanoi - PogledArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Interijer hotelaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - RestoranArtisan Lakeview Hotel Hanoi - RestoranArtisan Lakeview Hotel Hanoi - RestoranArtisan Lakeview Hotel Hanoi - KupaonicaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Igralište za golfArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Balkon/terasaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - PogledArtisan Lakeview Hotel Hanoi - KupaonicaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - KupaonicaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - PogledArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - KupaonicaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - KupaonicaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Interijer hotelaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Interijer hotelaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AM-AGWEB-4F04