ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Artisan Lakeview Hotel

23B Hang Hanh, Hoan Kiem Dist., Hoan Kiem Okrug - Hoan Kiem Jezero, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Silver Moon Lakeview Hotel
Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Predvorje Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Interijer hotela Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Predvorje Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Pogled Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Restoran Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Restoran Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Kupaonica Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Igralište za golf Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Balkon/terasa Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Pogled Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Kupaonica Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Kupaonica Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Pogled Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje Hoan Kiem Okrug - Hoan Kiem Jezero Broj soba: 23
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 158recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (158)
Razvrstati po:
Cai J. Parovi Singapore, 22. ožujka 2015.
Overbooked

Food, Location
5,7
Hotel was overbooked and the staff brought us to a lower grade hotel opposite which we do not really like it.
Verity R. Parovi United Kingdom, 16. ožujka 2015.
Staff were brilliant

Location,staff and breakfast
9
Enjoyable.
Michael S. Parovi Austria, 15. ožujka 2015.
Well located budget hotel

location, view (on the lake side), staff
8,7
We stayed there twice. First we had the city view on a low floor. This was quite dark and rather noisy (although the road is not so busy). When we returned we had a high lake view room, with a wonderful view of Hoan Kiem lake. Breakfast is quite basic, but very comfortable when you sit on the balcony of the cafeteria and watch the road while having breakfast.
Kim L. Solo putnici Australia, 6. ožujka 2015.
Comfort friendliness and convenience

Location. Service. Cleanliness
8,7
All staff were exceptional: consistently friendly and helpful without being the least bit imposing. The buffet breakfast had more than adequate to choose from and the dining area is a lovely atmosphere with comforting lighting: not too dark and not too bright. A perfect spot for quiet time alone if required, especially the balcony seating where you can watch passing trade. But there are also many other good eating places right in the same street: so much to try and explore. The hotel location could not be any better, with walking distance from everything in central Hanoi. I was able to exercise late at night or early morning by doing laps around Hoan Kiem Lake. It was particularly beautiful on the rainy nights.
Suzy O. Parovi United Kingdom, 3. ožujka 2015.
perfect. no complaints.

location, comfort, staff
10
Rebecca W. Parovi United Kingdom, 28. veljače 2015.
x

Staff, location, view
9,3
Our stay was great - the staff were very helpful, the hotel was in a great spot and we had an amazing view of the lake. The Cafe over the road is very reasonably priced and a great place for a drink or dinner.
Donghyuk C. Solo putnici South Korea, 16. veljače 2015.
Perfect service I've ever been provided

1. Service 2. Food 3. Clean
10
Awesome.
Melanie S. Parovi United States of America, 12. veljače 2015.
A real gem - we hope to return!

The staff, the location, the atmosphere
10
Such a wonderful stay! I cannot say enough good things about our time there. The staff were so kind and helpful, the hotel itself was peacefup and tucked away from the Hanoi craziness (although you are still located in the thick of it). We were very sad to leave the Artisan Lakeview, and hope to return soon. Lovely, lovely place - you won't regret staying there (and the buffet breakfast at the cafe is wonderful too).
Ru C. Solo putnici Malaysia, 6. veljače 2015.
Value for Money

Location, Service, Value for Money
10
Ru C. Grupe Malaysia, 3. veljače 2015.
Best Place to Stay

Good Value, Clean, Spacious Room, Friendly Staff
9,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Artisan Lakeview Hotel HanoiArtisan Lakeview Hotel Hanoi - PredvorjeArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Interijer hotelaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - PredvorjeArtisan Lakeview Hotel Hanoi - PogledArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - RestoranArtisan Lakeview Hotel Hanoi - RestoranArtisan Lakeview Hotel Hanoi - KupaonicaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Igralište za golfArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Balkon/terasaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - PogledArtisan Lakeview Hotel Hanoi - KupaonicaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - KupaonicaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - PogledArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - KupaonicaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - KupaonicaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Interijer hotelaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Interijer hotelaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gostinjska sobaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A01