ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Artotel Surabaya

Jl. Dr. Soetomo 79 - 81, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Restoran Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Artotel Surabaya Surabaya - Restoran Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela
Područje Surabaya Centar Broj soba: 104
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 625recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (625)
Razvrstati po:
Dennis W. Solo putnici Indonesia, 14. prosinca 2014.
excellent hotel, great value, highly recommended

room decor, coziness, room layout
9
It was a short but great stay, good value for nice and spacey rooms compared to other 3 star hotels.
Mimi W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 9. prosinca 2014.
nice place

full of art
8,3
Very nice. Have to come again
Reagan L. Poslovni putnici Indonesia, 26. studenog 2014.
Nice artsy hotel

Location, bed, breakfast
8
My 2 days stay was good. Room is clean and affordable. Breakfast is really nice with big options. Will go back for sure.
Reagan L. Poslovni putnici Indonesia, 26. studenog 2014.
Nice breakfast

Breakfast, room, location
8
Breakfast is the biggest thing that caught me off guard. Did not expect that big of selection of breakfast from this size of hotel, and the taste was good....room is nice and clean, although I can hear noices from outside of the hotel. Overall is good.
Yenti T. Poslovni putnici Indonesia, 23. studenog 2014.
Good place

Staffs, location, wi fi
8,3
Good
Lisa V. Poslovni putnici Indonesia, 19. studenog 2014.
Great Hotel

Comfortable room, great design interior and delicious food
8
The hotel is very comfortable. Small hotel but great service. The breakfast menu is awesome and the hotel is worth the value
Jeffrey B. Poslovni putnici Philippines, 18. studenog 2014.
Good choice.

The location is practical. Cafe at lobby has decent food and is good place to meet. Modern art at lobby quite interesting.
7
It doesn't feel as hip as its Jakarta counterpart. The hallways leading to the rooms can use a bit more character and "homey-ness" perhaps. But overall, excellent value and location. I'd stay here again.
Nilam A. Solo putnici Indonesia, 1. studenog 2014.
Interesting Hotel

Food and baverage is good, funny and cool interior concept, good services
9,3
Hadi W. Poslovni putnici Indonesia, 28. listopada 2014.
City Center Hotel

Center of the City, Artistic, New
8
Hotel is small but neat, location is great to reach every POI in Surabaya
Yoky C. Poslovni putnici Indonesia, 26. listopada 2014.
Unique Hotel with Affordable Price

Art, Clean and Location
8,3
I was staying with my fiancee and it is a good experience for us. The hotel is unique and full of arts. The food is okay.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Artotel Surabaya SurabayaArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - RestoranArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaArtotel Surabaya Surabaya - RestoranArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C04