Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Artotel Surabaya

Jl. Dr. Soetomo 79 - 81, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 854recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (854)
Razvrstati po:
Wei L. Solo putnici Singapore, 24. travnja 2016.
will come back again
6,7
Everything just good.We are satisfied.
Prijavi ovu recenziju
Sute D. Poslovni putnici Indonesia, 21. travnja 2016.
First time stay
4,7
The staff hotel is nice, hotel room ia ok and the location is good
Prijavi ovu recenziju
Felik F. Poslovni putnici Indonesia, 20. travnja 2016.
Goood Hotel
4,7
Nice stay
Prijavi ovu recenziju
Ho L. Poslovni putnici Singapore, 14. travnja 2016.
Clean and convenient
4,7
I had stay many times at Artotel. I enjoy the ambience especially with the Art display. The room and bed are clean; like the additional pillows. There is a good spread for breakfast. But they dont provide whole meal. You can get eggs. You can taxi to Tunjugan Plaza. There are restaurants nearby. I will stay this hotel again..
Prijavi ovu recenziju
Djuna A. Poslovni putnici Indonesia, 10. travnja 2016.
very nice
6,7
Very convinient
Prijavi ovu recenziju
Yumi M. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 4. travnja 2016.
nice and comfort place
5,7
We were satisfied stay at artotel. Good food, nice and comfort place. Their staff are very friendly and helpfull. Recommended place to stay when you are at Surabaya.
Prijavi ovu recenziju
Nicholas T. Solo putnici Malaysia, 27. ožujka 2016.
Clean, tastefully decorated and friendly staff
5,7
Room was a little small but perfect if alone or for a couple. Comfortable bed, clean and uniqely decorated. Work table is a little small if you plan on a business trip and there is no mini fridge. Location isn't bad, quite well located and easy to find. Staff are friendly. Breakfast variety is limited but otherwise delicious. Wonderful and pleasant stay all in all.
Prijavi ovu recenziju
Vic S. Parovi Indonesia, 25. ožujka 2016.
great location. great breakfast. great value
5,3
great location. great breakfast. great value
Prijavi ovu recenziju
Prabha G. Poslovni putnici New Zealand, 23. ožujka 2016.
Impressive first stay
5,3
Very friendly and helpful staff. Clean rooms.
Prijavi ovu recenziju
Sri A. Poslovni putnici Indonesia, 21. ožujka 2016.
super bersih, ramah dan lezat makanannya

bersih.. pelayanan ramah dan lezat sarapannya
9,7
very comfortable.. however need consideration to put space for personal toilet stuff in toilet and power plug is very less, near toilet or wardrobe.. specialy for women need make up or hair do near mirror.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Artotel Surabaya SurabayaArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - RestoranArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaArtotel Surabaya Surabaya - RestoranArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04