ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Artotel Surabaya

Jl. Dr. Soetomo 79 - 81, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Restoran Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Artotel Surabaya Surabaya - Restoran Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela
Područje Surabaya Centar Broj soba: 104
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 681recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (681)
Razvrstati po:
Jannah O. Grupe Singapore, 15. ožujka 2015.
Best and within budget hotel in surabaya.

The food in Roca cafe was good! Especially the tuna pasta! Breakfast was awesome too. Room was really clean. Hotel distance with malls and cafes is very convenient. Hotel can call for cab too.
10
It was simply amazing.
Tommy F. Poslovni putnici Indonesia, 14. ožujka 2015.
Clean, good looking, fast response.

Food, art,
8,7
Comfort, and fast response to my request.
Felix B. Parovi Indonesia, 14. ožujka 2015.
Good stay

Clean, comfort, nice service
8
Vinay M. Poslovni putnici Indonesia, 4. ožujka 2015.
Modern hotel with good ambience

Restaurant, staff and modern
8
Good. I always stay there
Jeffrey B. Poslovni putnici Philippines, 3. ožujka 2015.
Great value

This was our second time to book Artotel Surabaya. Always offers good value. Service always good, Location is quite ideal.
7,7
It was a pleasant stay, like the previous one. Artotel always offers good value. A minus is there is no pool, but that's understandable as this is a boutique hotel. I would strongly suggest though that they expand their breakfast choices, possibly to add one or two Western dishes for their non-Indonesian guests.
Andreas W. Solo putnici Indonesia, 2. ožujka 2015.
Small artistic hotel

Location, design & design
5,7
It was pretty good at the check in counter, the hotel looked artistic, the front desk staff were quite friendly. The room was clean but too small for the price. Need to improve: the taste and texture of the breakfast menu. The fried stuff was not juicy, it was a bit hard to bite yet not tasty. Should improve in this part. Should vary more the breakfast choices.
Raymon C. Poslovni putnici Indonesia, 28. veljače 2015.
Nice, clean and good value

Nice, clean and good value
6
Everytime I am going to Surabaya, I always stayed at this hotel
Nico A. Solo putnici Indonesia, 25. veljače 2015.
Goods

Goods
8,3
Goods
Nuri N. Poslovni putnici Indonesia, 23. veljače 2015.
this nine time being stayed here

feel like home, friendly and hospitality, good dining
9
I never bored being stayed here, cause like second home for me. Every staff was friendly and helpful. Room was comfort and clean. I will stay again in next visit.
Felix B. Parovi Indonesia, 21. veljače 2015.
Good Stay

Clean, reasonable price, basic room
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Artotel Surabaya SurabayaArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - RestoranArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaArtotel Surabaya Surabaya - RestoranArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C08