ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Artotel Surabaya

Jl. Dr. Soetomo 79 - 81, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Restoran Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Artotel Surabaya Surabaya - Restoran Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela
Područje Surabaya Centar Broj soba: 104
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 586recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (586)
Razvrstati po:
Anna K. Solo putnici Indonesia, 14. rujna 2014.
Good location, unique decor, good value for money.

Unique decor, spacious bathroom, good value for money.
8,3
It was a pleasant stay. The only critique I would have is it just need a little improvement on wifi connection, sometimes is unstable.
Aba B. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 14. rujna 2014.
Nice arty hotel

Design, value, location
7,3
Stephanus A. Parovi Indonesia, 14. rujna 2014.
nice quirky hotel with a touch of art

the location is superb...right in the middle of the city,yet still allows nice ambience of big tree shading. very cozy & artistic ambience.
7,3
It was a pleasant stay overall, just overlook the awful breakfast quality and even worse coffee...but u can find great breakfast anywhere around the city if u know where to look...the lobby was modern, nice and artistic, the room was actually well spaces for the value..
Shella E. Poslovni putnici Indonesia, 11. rujna 2014.
Overall is good

Location, cleanliness, comfort
4,7
nice
Gabrielle D. Poslovni putnici Australia, 5. rujna 2014.
Funky and functional

Design, functional, good restaurant
9
A great spot to stay, in a cute, central neighbourhood. Good restaurant in the lobby and of course the art and design make it interesting. The studio is small, yes, but well designed so it's comfortable. Good value.
Budi H. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 31. kolovoza 2014.
Nice place to stay to enjoy Surabaya.

Ambience, Bedroom, Breakfast
10
Very nice, I will be back there for sure.
Ines E. Poslovni putnici Spain, 24. kolovoza 2014.
Perfect. Excellnt valule for money

design, practical, athmosphere
10
Very good. Perfect combination of artistic place AND practical place to stay
Ho L. Poslovni putnici Singapore, 18. kolovoza 2014.
Pleasent stay at Artotel

Clean & comfortable room, free wifi and good location
6,7
I have a pleasant stay at the Artotel. Clean comfortable room and Indonesian breakfast and you can ask for omelete and bread available for those who like it. I was given 3 passwords for my 3 devices. The counter staff were friendly and helpful. I will be using the same hotel on the next trip.
Felix B. Parovi Indonesia, 31. srpnja 2014.
Good Hotel

good service, clean, comfort
8
Kuek M. Poslovni putnici Malaysia, 18. srpnja 2014.
so far so good

so far so good
6
so far so good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Artotel Surabaya SurabayaArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - RestoranArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaArtotel Surabaya Surabaya - RestoranArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B08