Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Artotel Surabaya

Jl. Dr. Soetomo 79 - 81, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Restoran Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Artotel Surabaya Surabaya - Restoran Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela
Područje Surabaya Centar Broj soba: 104
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 744recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (744)
Razvrstati po:
Colin C. Solo putnici United States of America, 3. kolovoza 2015.
quirky budget boutique hotel

style/design, comfortable rooms, friendly staff
9,3
I had a great time staying at Artotel. Staff were friendly. Room, while on smaller side, was comfortable and complete with standard amenities.
Prijavi ovu recenziju
Emilia F. Parovi Indonesia, 22. srpnja 2015.
great location!

location, design, price
8,3
Great location. The room is clean. Great value
Prijavi ovu recenziju
Herdi H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 18. srpnja 2015.
Great value for money

Artistic, good food, nice ambiencd
10
I have pleasant stay, while breakfast is good and they even have a coffee machine instead of an urn of brew coffee.
Prijavi ovu recenziju
I M. Parovi Indonesia, 17. srpnja 2015.
Great for Value

Cheap, Clean, Nice Location
7
Overall is good, clean and large room.
Prijavi ovu recenziju
Selvi R. Solo putnici Indonesia, 13. srpnja 2015.
need to improve the bathroom cleanliness

the friendliness of the staf, the location and the the architecture it was great
6,3
Nice but just need to improve so that we can choose artotel for next time
Prijavi ovu recenziju
Oscar W. Solo putnici Indonesia, 13. srpnja 2015.
Awesome hotel service and smile

Good Staff, good food, good service
10
artotel has an awesome service, very helpful staff, i wish that artotel have a gymnasium and pool
Prijavi ovu recenziju
Bambang M. Poslovni putnici Indonesia, 9. srpnja 2015.
Top Banget

Price, Location and Clean
9,3
It was great.
Prijavi ovu recenziju
Suprapto N. Poslovni putnici Indonesia, 4. srpnja 2015.
Value

Value
6
Value
Prijavi ovu recenziju
Koh Y. Parovi Singapore, 28. lipnja 2015.
Enjoyable stay

Pretty decor, good breakfast, fast service
8
I like the artistic decor of this hotel - it is filled with vibrant designs and art pieces. The hotel breakfast had a good range of options and the food was good as well. The staff was also efficient and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Patrisia K. Parovi Indonesia, 28. lipnja 2015.
Cozy hotel

Clean, good service, good location
8,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Artotel Surabaya SurabayaArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - RestoranArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaArtotel Surabaya Surabaya - RestoranArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08