Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Artotel Surabaya

Jl. Dr. Soetomo 79 - 81, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Restoran Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Artotel Surabaya Surabaya - Restoran Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela
Područje Surabaya Centar Broj soba: 104
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 729recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (729)
Razvrstati po:
Patrisia K. Parovi Indonesia, 28. lipnja 2015.
Cozy hotel

Clean, good service, good location
8,3
Koh Y. Parovi Singapore, 28. lipnja 2015.
Enjoyable stay

Pretty decor, good breakfast, fast service
8
I like the artistic decor of this hotel - it is filled with vibrant designs and art pieces. The hotel breakfast had a good range of options and the food was good as well. The staff was also efficient and helpful.
Sp T. Poslovni putnici Indonesia, 24. lipnja 2015.
Artotel Experience

lobby cafe
5,7
staff is not well trained and super slow in responding to guest requests
Ho L. Poslovni putnici Singapore, 22. lipnja 2015.
Clean Comfortable and good location.

Cleanlliness, good breakfast, good location
6,3
This was my repeat stay perhaps the 7th? I love this hotel. The room are clean, comfortable and lively with the art. Great break fast and friendly staff. Great location and easy to get taxi. You can order for room massage if you have a tired day . Made my stay very pleasant. I will be back again.
Novita A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. lipnja 2015.
art hotel with unique art, food and environment

food, clean, and environment full of trees and garden near dr soetomo. I like to stay here.
9,3
from my sister
Arthur E. Parovi Indonesia, 10. lipnja 2015.
Friendly staf and value for money

Good and central location, friendly staf , clean
7,7
Pleasant stay, good service
Jemmy G. Poslovni putnici Indonesia, 5. lipnja 2015.
Good and clean hotel. Strategically located.

Clean room, location, value
8
Good as usual. Staffs are friendly. Rooms are clean. Breakfast not so good as before. Convenient store next door gone.
Ivan S. Parovi Indonesia, 31. svibnja 2015.
nice art hotel

decoration, hotel's cafe, room
7,7
Christian L. Poslovni putnici Indonesia, 28. svibnja 2015.
Good Hotel

Location, Clean & Comfort
6
Christian L. Poslovni putnici Indonesia, 28. svibnja 2015.
Good Hotel

Location, Clean & Comfort
6

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Artotel Surabaya SurabayaArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - RestoranArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaArtotel Surabaya Surabaya - RestoranArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03