Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Artotel Surabaya

Jl. Dr. Soetomo 79 - 81, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Restoran Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Artotel Surabaya Surabaya - Restoran Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela Artotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela
Područje Surabaya Centar Broj soba: 104
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 743recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (743)
Razvrstati po:
Emilia F. Parovi Indonesia, 22. srpnja 2015.
great location!

location, design, price
8,3
Great location. The room is clean. Great value
Prijavi ovu recenziju
I M. Parovi Indonesia, 17. srpnja 2015.
Great for Value

Cheap, Clean, Nice Location
7
Overall is good, clean and large room.
Prijavi ovu recenziju
Selvi R. Solo putnici Indonesia, 13. srpnja 2015.
need to improve the bathroom cleanliness

the friendliness of the staf, the location and the the architecture it was great
6,3
Nice but just need to improve so that we can choose artotel for next time
Prijavi ovu recenziju
Oscar W. Solo putnici Indonesia, 13. srpnja 2015.
Awesome hotel service and smile

Good Staff, good food, good service
10
artotel has an awesome service, very helpful staff, i wish that artotel have a gymnasium and pool
Prijavi ovu recenziju
Bambang M. Poslovni putnici Indonesia, 9. srpnja 2015.
Top Banget

Price, Location and Clean
9,3
It was great.
Prijavi ovu recenziju
Suprapto N. Poslovni putnici Indonesia, 4. srpnja 2015.
Value

Value
6
Value
Prijavi ovu recenziju
Koh Y. Parovi Singapore, 28. lipnja 2015.
Enjoyable stay

Pretty decor, good breakfast, fast service
8
I like the artistic decor of this hotel - it is filled with vibrant designs and art pieces. The hotel breakfast had a good range of options and the food was good as well. The staff was also efficient and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Patrisia K. Parovi Indonesia, 28. lipnja 2015.
Cozy hotel

Clean, good service, good location
8,3
Prijavi ovu recenziju
Sp T. Poslovni putnici Indonesia, 24. lipnja 2015.
Artotel Experience

lobby cafe
5,7
staff is not well trained and super slow in responding to guest requests
Prijavi ovu recenziju
Ho L. Poslovni putnici Singapore, 22. lipnja 2015.
Clean Comfortable and good location.

Cleanlliness, good breakfast, good location
6,3
This was my repeat stay perhaps the 7th? I love this hotel. The room are clean, comfortable and lively with the art. Great break fast and friendly staff. Great location and easy to get taxi. You can order for room massage if you have a tired day . Made my stay very pleasant. I will be back again.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Artotel Surabaya SurabayaArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - RestoranArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaArtotel Surabaya Surabaya - RestoranArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotelaArtotel Surabaya Surabaya - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07