ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Asara Wine Estate & Hotel

Polkadraai Road, Stellenbosch, Stellenbosch, Južna Afrika 7600 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Plesna dvorana Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotela Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotela Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Soba za sastanke Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotela Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotela Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotela Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotela Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotela Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Balkon/terasa Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Balkon/terasa Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Restoran Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Balkon/terasa Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Restoran Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Restoran Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Pub/salon
Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Pub/salon Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Pub/salon Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Pub/salon Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Bazen Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Balkon/terasa Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Vrt Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Pogled Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotela Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotela Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Bazen Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Interijer hotela Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotela
Područje Stellenbosch Broj soba: 37
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Izvrsno

9,2

od 82recenzija

Vrijednost za novac:
9,0
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
9,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,6
Udobnost/standard sobe:
9,3
Hrana/objedi:
8,9
Sve recenzije (82)
Razvrstati po:
Guy S. Obitelji sa odraslom djecom Israel, 5. rujna 2014.
great stay

food, views and great staff
9,7
Just great!
Omar A. Parovi Saudi Arabia, 13. kolovoza 2014.
Love it

Location and luxury suite
8,7
Awesome but the Garden view wasn't good
Marlana N. Parovi South Africa, 12. kolovoza 2014.
Luxury with view

Views, comfort, privacy
9,3
The accommodation at Asara was superb! Stunning views, privacy and great food. If you want some tranquility in the winelands but still only be 10 minutes from the centre / hub of Stellenbosch, this is the place to stay. This is our new favorite spot in Stellenbosch and will be back.
Omar A. Parovi Saudi Arabia, 12. kolovoza 2014.
MUST try it

Luxury suite, View
9,3
Wonderful and amazing
Almero S. Poslovni putnici South Africa, 7. kolovoza 2014.
Excellent

Excellent Service, Excellent Food, Excellent decor!
10
Stay was Excellent! I will definitely stay there again, and I have already recommended it to all my Family, Friends & Colleagues.
Declan D. Parovi United Kingdom, 7. kolovoza 2014.
A great place to stay for touring the Western Cape

Location, Wine and Service
10
We loved it!
Martin R. Parovi United Kingdom, 3. kolovoza 2014.
Really enjoyable hotel.

Location - views - staff
10
A good place to stay. Our room was very comfortable with lovely views. The balcony was large and it was good to sit out with a bottle of Asari wine.
Allan J. Parovi South Africa, 14. srpnja 2014.
Great, the hotel met all our expectations

The large rooms, super pub and all round service
8
Our stay was perfect, the Asara hotel met all our expectations we will certainly be going back in the near future
Christine V. Parovi United States of America, 11. lipnja 2014.
Awesome, relaxing, perfect.

Quiet, comfortable bed, clean and well appointed.
9,7
It was incredible. From the breakfast to the whiskey/wine bar, we enjoyed it so much. We will definitely stay again and recommend it.
Boon T. Parovi Singapore, 4. lipnja 2014.
nice vineyard, fresh air

staff, room, wine
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Asara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotelaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Plesna dvoranaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotelaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotelaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Soba za sastankeAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotelaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotelaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotelaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotelaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotelaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Balkon/terasaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Balkon/terasaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - RestoranAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Balkon/terasaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - RestoranAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - RestoranAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Pub/salonAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Pub/salonAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Pub/salonAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Pub/salonAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - BazenAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Balkon/terasaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - VrtAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - PogledAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotelaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotelaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - BazenAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Interijer hotelaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotelaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - OkružjeAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotelaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - OkružjeAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotelaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - PogledAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - KupaonicaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Interijer hotelaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - KupaonicaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - KupaonicaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - ApartmanAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Eksterijer hotelaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - ApartmanAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Balkon/terasaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - ApartmanAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - ApartmanAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - RestoranAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Balkon/terasaAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Pub/salonAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - RestoranAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - RestoranAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Pub/salonAsara Wine Estate & Hotel Stellenbosch - Pogled


AS-AGWEB-3A07