ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Asean International Hotel

Jl H. Adam Malik No 5, Medan Petisah, Medan, Indonezija 20114 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Asean International Hotel Medan - Restoran Asean International Hotel Medan - Soba za sastanke Asean International Hotel Medan - Restoran Asean International Hotel Medan - Pub/salon Asean International Hotel Medan - Plesna dvorana Asean International Hotel Medan - Gostinjska soba Asean International Hotel Medan - Plesna dvorana Asean International Hotel Medan - Gostinjska soba Asean International Hotel Medan - Gostinjska soba Asean International Hotel Medan - Plesna dvorana Asean International Hotel Medan - Restoran Asean International Hotel Medan - Interijer hotela Asean International Hotel Medan - Interijer hotela Asean International Hotel Medan - Interijer hotela Asean International Hotel Medan - Gostinjska soba Asean International Hotel Medan - Gostinjska soba
Asean International Hotel Medan - Bazen Asean International Hotel Medan - Predvorje
Područje Medan Petisah Broj soba: 218
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 222recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,4
Udobnost/standard sobe:
6,7
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (222)
Razvrstati po:
Masduq Z. Parovi Malaysia, 25. studenog 2014.
Worst service by front liner & food

Clean
5,3
Ok but will never recommend to others
Sukhdev R. Solo putnici Indonesia, 16. studenog 2014.
family hotel

freindly staff, good and comfortable
5,3
good
Davindran S. Solo putnici Malaysia, 11. studenog 2014.
Bad Hotel
2,7
The most worst hotel I have stayed. The pictures and the actual stay was totally different.
Parrish W. Poslovni putnici Indonesia, 17. listopada 2014.
good location

nice hotel, good value for money and near city center
6
M M. Poslovni putnici Malaysia, 19. srpnja 2014.
neat and nice

food, location, room
7
James S. Parovi Malaysia, 23. lipnja 2014.
not recomended hotel.
3
I have to called 5 times and awaiting for 4 hour to get towel and toilet met, but only get towel,,,,and I called for dringking glass 8 times for 2 hours awaiting , filnaly I have to go down and gets for my self from the café....very poor customer service. Breakfast buffet was extreamly very very very poor. no refill when ask just said wait and also waited for refill almost 25 min,,,,even for coffee need to wait for 20 min...finely my last day breakfast I just when Iand walk off eat out side... I strongly ask AGODA not to recommend this hotel in your site,,Thanks
Guek N. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. svibnja 2014.
Centrally located, friendly staff

Centrally located, friendly staff
6
I had booked the hotel through Agoda, unfortunately, when we reached there, we were informed that there was no bookings on the room, even though we had shown the agoda booking voucher. Luckily the manager was manage to find a room to accommodate us. overall the hotel is ok, friendly staff.
Indarjit S. Grupe Malaysia, 22. ožujka 2014.
Needed room to change and sleep.

Reasonably comfortable, friendly staff, responsive
7
It was Comfortable enough to get good rest and sufficient amenties to wash up shower and change.
Rianawati C. Poslovni putnici Indonesia, 16. veljače 2014.
Old hotel

Nice staff and bit convenient
5,3
Pretty well, but the hotel is old. You cant expect too much. Seems all the room is smoking room.
Hari M. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. veljače 2014.
Nice place for access in the city

room, service, place
7,7
this hotel its enough for stay and hunting for eats

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Asean International Hotel MedanAsean International Hotel Medan - RestoranAsean International Hotel Medan - Soba za sastankeAsean International Hotel Medan - RestoranAsean International Hotel Medan - Pub/salonAsean International Hotel Medan - Plesna dvoranaAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - Plesna dvoranaAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - Plesna dvoranaAsean International Hotel Medan - RestoranAsean International Hotel Medan - Interijer hotelaAsean International Hotel Medan - Interijer hotelaAsean International Hotel Medan - Interijer hotelaAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - BazenAsean International Hotel Medan - Predvorje


AS-AGWEB-3A06