Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Asean International Hotel

Jl H. Adam Malik No 5, Medan Petisah, Medan, Indonezija 20114

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 282recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,4
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
6,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,1
Udobnost/standard sobe:
6,3
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (282)
Razvrstati po:
Simorangkir Y. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. prosinca 2015.
Asean International Hotel
2,7
.....
Prijavi ovu recenziju
Yu J. Parovi Malaysia, 26. prosinca 2015.
Need Improvement

Most of the staff there are quite friendly, despite that they can't speak English well. The location is good and near to Medan Fair and beside a grocery shop & KFC.
6,3
My room 723 air conditioner takes forever to cool the room, very hot. I can't access to wifi at all, the male receptionist on 25/12/2015 was not friendly and seems frustrated that I questioned why I can't connect to the internet.
Prijavi ovu recenziju
Azida H. Parovi Malaysia, 24. prosinca 2015.
not respect

nothing
4,3
Prijavi ovu recenziju
Lukman M. Poslovni putnici Indonesia, 18. prosinca 2015.
An Average Hotel

No idea because I was late check in and early morning check out
4
I don't have strong experiences to share
Prijavi ovu recenziju
Nordin M. Solo putnici Malaysia, 10. prosinca 2015.
The worst 4 star hotel I have experience so far.

Location, concierge staff .
5
I am not satisfy with what I have paid. Check-in took very long, almost one hour. The receptionist said that he didn't find any booking in their system.
Prijavi ovu recenziju
Jaafar M. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 9. prosinca 2015.
Service & condition of hotel is very bad
4
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Zainuddin Y. Poslovni putnici Malaysia, 7. listopada 2015.
Nothing i can think of...
3
Terrible hotel,3times change room,due to.many factors...
Prijavi ovu recenziju
Lenna L. Solo putnici Indonesia, 11. rujna 2015.
teribble

Asean International Hotel
2,7
It's my nightmare... so dirty....
Prijavi ovu recenziju
Hanafiah A. Solo putnici Malaysia, 27. srpnja 2015.
WISH MY STAY WAS BETTER

1. The friendly staff 2. Good location 3. Good and clean room
7
My stay was not really enjoyable cause two days in a row the housekeeping people did not put new towels in my room after they took away the dirty ones. The toiletries was not refilled on the second day, had to call for a new one. And guest have to pay for parking at the hotel? Seriously this is something new for me in all my visits to Medan.
Prijavi ovu recenziju
Bryan D. Obitelji sa malom djecom Australia, 25. srpnja 2015.
Bordoh Hotel
4
I booked 3 rooms for my wife and family, They all said they had a bad stay, Aircons not cold, beds uncomfortable, shower and toilets bad condition, smelly and water was brown and taps leaking water, Noises on roof, bad rooms. Hotel condition Not as advertised! Not recommended for familys, especially with children. My Family will never stay there again
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Asean International Hotel MedanAsean International Hotel Medan - RestoranAsean International Hotel Medan - Plesna dvoranaAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - Plesna dvoranaAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - Plesna dvoranaAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03