Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Asean International Hotel

Jl H. Adam Malik No 5, Medan Petisah, Medan, Indonezija 20114 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Asean International Hotel Medan - Gostinjska soba Asean International Hotel Medan - Restoran Asean International Hotel Medan - Soba za sastanke Asean International Hotel Medan - Restoran Asean International Hotel Medan - Bazen Asean International Hotel Medan - Plesna dvorana Asean International Hotel Medan - Plesna dvorana Asean International Hotel Medan - Pub/salon Asean International Hotel Medan - Gostinjska soba Asean International Hotel Medan - Plesna dvorana Asean International Hotel Medan - Gostinjska soba Asean International Hotel Medan - Plesna dvorana Asean International Hotel Medan - Gostinjska soba Asean International Hotel Medan - Gostinjska soba Asean International Hotel Medan - Gostinjska soba Asean International Hotel Medan - Plesna dvorana
Asean International Hotel Medan - Plesna dvorana Asean International Hotel Medan - Restoran Asean International Hotel Medan - Sadržaji Asean International Hotel Medan - Gostinjska soba Asean International Hotel Medan - Gostinjska soba Asean International Hotel Medan - Gostinjska soba Asean International Hotel Medan - Ulaz
Mjesto: Medan Petisah Broj soba: 218
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,7

od 207recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,5
Udobnost/standard sobe:
6,7
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (207)
Indarjit S. Grupe Malaysia, 22. ožujka 2014.
Needed room to change and sleep.

Reasonably comfortable, friendly staff, responsive
7
It was Comfortable enough to get good rest and sufficient amenties to wash up shower and change.
Rianawati C. Poslovni putnici Indonesia, 16. veljače 2014.
Old hotel

Nice staff and bit convenient
5,3
Pretty well, but the hotel is old. You cant expect too much. Seems all the room is smoking room.
Hari M. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. veljače 2014.
Nice place for access in the city

room, service, place
7,7
this hotel its enough for stay and hunting for eats
Adi H. Poslovni putnici Indonesia, 11. prosinca 2013.
Tempat fitness kotor, Ada air shg bb saya rusak

Tdk Ada or don't not stay and gym if it is causing your blackberry device broke
2
The gym is dirty and the belonging dock on thread mill was a pond of water cause my blackberry device broke. Never been in my live having gym facilities so messy like that.
Mohd Z. Grupe Malaysia, 1. prosinca 2013.
good

good staff
7,3
Wilson -. Solo putnici Indonesia, 24. studenog 2013.
comfortable at Hotel Asean International

Centrally Located,comfortable room and bed,value for money
8
it was comfortable that i felt when i stay at there.so i guess i will be stay there again.
Wilson -. Solo putnici Indonesia, 17. studenog 2013.
Pleasure to stay here

Clean,location is so strategic and value for money
8,3
so pleasure..near this hotel there are night club and beside this hotel there are kfc and minimarket..location is so central.
Nurul A. Poslovni putnici Malaysia, 15. studenog 2013.
It would be wonderfull if it s a one night stay.

Shows what Medan Looks like from your room window.
7,3
Quite good. The Spa and fitness centre is usable but not really in my expectation level. The spa provides traditional therapy upon request, hot water pool (hot spring like), and few set of Gym. Breakfast is simple and limited. Overall, for an overnight stay only, it is valuable for money, not for leisure.
Taufik H. Poslovni putnici Indonesia, 2. studenog 2013.
clean, modern design and centrally located

clean, large room and centrally located
6
it was pleasant stay at this hotel and nice location near the grand mosque
Andy C. Poslovni putnici Indonesia, 31. listopada 2013.
Nice Hotel, great pleasure..

location, spacious room, executive lounge
8,3
I really get a pleasant experience during my stay at this hotel. I enjoy my breakfast at Executive Lounge with nice city view from its large window. Durian stall is just 10 minutes walk from the hotel and they open 24 hours, so I can enjoy durian after I completed my business dealings.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Asean International Hotel MedanAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - RestoranAsean International Hotel Medan - Soba za sastankeAsean International Hotel Medan - RestoranAsean International Hotel Medan - BazenAsean International Hotel Medan - Plesna dvoranaAsean International Hotel Medan - Plesna dvoranaAsean International Hotel Medan - Pub/salonAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - Plesna dvoranaAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - Plesna dvoranaAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - Plesna dvoranaAsean International Hotel Medan - Plesna dvoranaAsean International Hotel Medan - RestoranAsean International Hotel Medan - SadržajiAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - Ulaz


AS-AGWEB-3C04