Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Asean International Hotel

Jl H. Adam Malik No 5, Medan Petisah, Medan, Indonezija 20114 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Asean International Hotel Medan - Soba za sastanke Asean International Hotel Medan - Restoran Asean International Hotel Medan - Pub/salon Asean International Hotel Medan - Plesna dvorana Asean International Hotel Medan - Gostinjska soba Asean International Hotel Medan - Plesna dvorana Asean International Hotel Medan - Gostinjska soba Asean International Hotel Medan - Gostinjska soba Asean International Hotel Medan - Plesna dvorana Asean International Hotel Medan - Restoran Asean International Hotel Medan - Interijer hotela Asean International Hotel Medan - Interijer hotela Asean International Hotel Medan - Interijer hotela Asean International Hotel Medan - Gostinjska soba Asean International Hotel Medan - Gostinjska soba Asean International Hotel Medan - Bazen
Asean International Hotel Medan - Predvorje Asean International Hotel Medan - Restoran
Područje Medan Petisah Broj soba: 218
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,5

od 262recenzija

Vrijednost za novac:
6,5
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
6,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,2
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (262)
Razvrstati po:
Hanafiah A. Solo putnici Malaysia, 27. srpnja 2015.
WISH MY STAY WAS BETTER

1. The friendly staff 2. Good location 3. Good and clean room
7
My stay was not really enjoyable cause two days in a row the housekeeping people did not put new towels in my room after they took away the dirty ones. The toiletries was not refilled on the second day, had to call for a new one. And guest have to pay for parking at the hotel? Seriously this is something new for me in all my visits to Medan.
Prijavi ovu recenziju
Bryan D. Obitelji sa malom djecom Australia, 25. srpnja 2015.
Bordoh Hotel
4
I booked 3 rooms for my wife and family, They all said they had a bad stay, Aircons not cold, beds uncomfortable, shower and toilets bad condition, smelly and water was brown and taps leaking water, Noises on roof, bad rooms. Hotel condition Not as advertised! Not recommended for familys, especially with children. My Family will never stay there again
Prijavi ovu recenziju
Mohd R. Solo putnici Malaysia, 27. lipnja 2015.
good awesome great

awesome
6
good
Prijavi ovu recenziju
Cheang K. Parovi Malaysia, 26. lipnja 2015.
good

not bad location. service good.
6
so far ok if can air corn can more cold.
Prijavi ovu recenziju
Adi S. Poslovni putnici Indonesia, 10. lipnja 2015.
Too bad now.

No good
4,3
Unconfortable
Prijavi ovu recenziju
Sanjayvarman R. Poslovni putnici Malaysia, 10. lipnja 2015.
Not as expected

none to be honest
4
disappointed as the hotel looks jaded, rooms was not clean light were not functioning well breakfast was bad and choices were less compared to other 4 star hotels...a lot of room for improvement
Prijavi ovu recenziju
Suria D. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 1. lipnja 2015.
location

location beat the mall.beat kfc easy to find public transport
7,3
Im already booking 2 room.but one room its big problem.the door can not to the open.SSO in the table can't using for mobile.no power ..
Prijavi ovu recenziju
Lu L. Parovi China, 3. svibnja 2015.
good

services
8
Prijavi ovu recenziju
Faisal B. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 5. travnja 2015.
Good Location

Location 3x
6,3
Nice, easy to find some food like Durians, KFC, Killiney and others. Daughter happy to swim.
Prijavi ovu recenziju
Karlina S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 29. ožujka 2015.
cleanless

Only area
4,3
The hotel bed is old until the bed's spring become lower , need to change new bed, the lamp too bright , the toilet is dirty and the shower pipe is broken (water not come out evenly) . The worst case the Air condition was not functioning , I slept in sweat while the AC indicated 16 Degree celcious. the lift also dirty I just feel not uncomfortable stay this hotel again even the rate is quite expensive for this kind of service
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Asean International Hotel MedanAsean International Hotel Medan - Soba za sastankeAsean International Hotel Medan - RestoranAsean International Hotel Medan - Pub/salonAsean International Hotel Medan - Plesna dvoranaAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - Plesna dvoranaAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - Plesna dvoranaAsean International Hotel Medan - RestoranAsean International Hotel Medan - Interijer hotelaAsean International Hotel Medan - Interijer hotelaAsean International Hotel Medan - Interijer hotelaAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - Gostinjska sobaAsean International Hotel Medan - BazenAsean International Hotel Medan - PredvorjeAsean International Hotel Medan - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01