ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Asian Belgian Resort

123 Saavedra Road, Moalboal, Cebu, Filipini 6032 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Asian Belgian Resort Cebu - Plaža Asian Belgian Resort Cebu - Pogled Asian Belgian Resort Cebu - Restoran Asian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržaji Asian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržaji Asian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržaji Asian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržaji Asian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržaji Asian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržaji Asian Belgian Resort Cebu - Pogled Asian Belgian Resort Cebu - Pogled Asian Belgian Resort Cebu - Okružje Asian Belgian Resort Cebu - Interijer hotela Asian Belgian Resort Cebu - Eksterijer hotela Asian Belgian Resort Cebu - Gostinjska soba Asian Belgian Resort Cebu - Gostinjska soba
Asian Belgian Resort Cebu - Gostinjska soba Asian Belgian Resort Cebu - Gostinjska soba Asian Belgian Resort Cebu - Posao Centar Asian Belgian Resort Cebu - Sadržaji Asian Belgian Resort Cebu - Gostinjska soba Asian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnosti Asian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnosti Asian Belgian Resort Cebu - Okružje Asian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnosti Asian Belgian Resort Cebu - Trgovine Asian Belgian Resort Cebu - Sadržaji Asian Belgian Resort Cebu - Kafić
Područje Moalboal Broj soba: 9

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 136recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (136)
Razvrstati po:
Laure S. Parovi France, 22. veljače 2015.
clean and pleasant place

nice hotel in front of the sea and of snorkeling area. We had a relax stay. canoe are available for free to go snorkeling around. We saw turtles !
8,3
Anna L. Parovi United States of America, 11. veljače 2015.
Serene place

Cleanliness, staff
5,7
Allen A. Solo putnici Canada, 4. veljače 2015.
Nice for relaxing

friendliness of the staff
5,7
Our stay was good, we found the food to be over priced and the food was ok at best. It is a great place for divers and the dive master is very patient, friendly and helpful
Jan K. Parovi Germany, 11. siječnja 2015.
Basic but relaxed and clean

Clean bungalow, nice sunset view
7
Nikolay Z. Obitelji sa odraslom djecom Russia, 10. siječnja 2015.
Double excellent!

Location, fantastic home reef snorkeling, hospitality
9,3
It was amazing! Location is calm and cozy, right on the seashore, 50 m from home reef with excellent corals, tropical fishes etc. Atmosphere of hospitality.
Kyle K. Parovi United States of America, 1. prosinca 2014.
Good stay for diving

Close to water, free kayaks for rent, friendly house dog
7,7
Mark P. Grupe Philippines, 23. studenog 2014.
Just an OK Resort

Free drinking water, Nice View, Hot Shower
6
It was just ok, nothing more. Nice beach view but no sand. Perfect for relaxation. Good for divers, offer diving lessons. Food is overly expensive.
Michael P. Grupe United States of America, 18. listopada 2014.
My stay was very enjoyable!

Location, staff, and tranquility
8,7
Enjoyed every minute there! All the staff was very friendly and helpful.
Nurfaradatul A. Parovi Malaysia, 15. listopada 2014.
Not convenient

nothing?
5,3
the stay was okay. But expect to have nothing when u stay there. No restaurants around. But the hotel do have its own menu. The beach wasn't really clear compared to panagsama. This place would suit any that loves to have privacy and enjoy the resort itself.
Maria S. Parovi Philippines, 5. lipnja 2014.
Fine.

Proximity to the beach, serving staff and quietness.
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Asian Belgian Resort CebuAsian Belgian Resort Cebu - PlažaAsian Belgian Resort Cebu - PogledAsian Belgian Resort Cebu - RestoranAsian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiAsian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiAsian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiAsian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiAsian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiAsian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiAsian Belgian Resort Cebu - PogledAsian Belgian Resort Cebu - PogledAsian Belgian Resort Cebu - OkružjeAsian Belgian Resort Cebu - Interijer hotelaAsian Belgian Resort Cebu - Eksterijer hotelaAsian Belgian Resort Cebu - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Cebu - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Cebu - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Cebu - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Cebu - Posao CentarAsian Belgian Resort Cebu - SadržajiAsian Belgian Resort Cebu - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - OkružjeAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - TrgovineAsian Belgian Resort Cebu - SadržajiAsian Belgian Resort Cebu - KafićAsian Belgian Resort Cebu - PogledAsian Belgian Resort Cebu - BifeAsian Belgian Resort Cebu - BifeAsian Belgian Resort Cebu - UlazAsian Belgian Resort Cebu - BifeAsian Belgian Resort Cebu - BifeAsian Belgian Resort Cebu - Balkon/terasaAsian Belgian Resort Cebu - BifeAsian Belgian Resort Cebu - BifeAsian Belgian Resort Cebu - PlažaAsian Belgian Resort Cebu - Obližnje atrakcijeAsian Belgian Resort Cebu - Obližnje atrakcijeAsian Belgian Resort Cebu - Obližnje atrakcijeAsian Belgian Resort Cebu - Obližnje atrakcijeAsian Belgian Resort Cebu - Obližnje atrakcijeAsian Belgian Resort Cebu - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Cebu - Eksterijer hotelaAsian Belgian Resort Cebu - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Cebu - Balkon/terasaAsian Belgian Resort Cebu - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Cebu - BifeAsian Belgian Resort Cebu - PogledAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - RestoranAsian Belgian Resort Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3A05