ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Asian Belgian Resort

123 Saavedra Road, Moalboal, Cebu, Filipini 6032 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Asian Belgian Resort Cebu - Plaža Asian Belgian Resort Cebu - Pogled Asian Belgian Resort Cebu - Restoran Asian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržaji Asian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržaji Asian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržaji Asian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržaji Asian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržaji Asian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržaji Asian Belgian Resort Cebu - Pogled Asian Belgian Resort Cebu - Pogled Asian Belgian Resort Cebu - Okružje Asian Belgian Resort Cebu - Interijer hotela Asian Belgian Resort Cebu - Eksterijer hotela Asian Belgian Resort Cebu - Gostinjska soba Asian Belgian Resort Cebu - Gostinjska soba
Asian Belgian Resort Cebu - Gostinjska soba Asian Belgian Resort Cebu - Gostinjska soba Asian Belgian Resort Cebu - Posao Centar Asian Belgian Resort Cebu - Sadržaji Asian Belgian Resort Cebu - Gostinjska soba Asian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnosti Asian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnosti Asian Belgian Resort Cebu - Okružje Asian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnosti Asian Belgian Resort Cebu - Trgovine Asian Belgian Resort Cebu - Sadržaji Asian Belgian Resort Cebu - Kafić
Područje Moalboal Broj soba: 9
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 142recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (142)
Razvrstati po:
Carol L. Parovi Philippines, 25. travnja 2015.
Food was overpriced. No shoreline.

Staff were friendly.
6,7
Edwin J. Grupe Philippines, 19. travnja 2015.
Relaxing and cozy.

Peace, clean and serene
9
excellent!
Athena U. Grupe Philippines, 4. travnja 2015.
Good but could have been better

nice friendly diving instructor and staff , location next to the White sand beach, not a crowded place
6,7
over all I had a pleasant stay at the resort , diving experience was great , .. ,thou it could have been soo much better if they serve good food. It's edible but just not worth the price they are charging... It needs a lot of improvement .
Tomas S. Obitelji sa odraslom djecom Czech Republic, 2. travnja 2015.
Good choice

close to the water, coral reef right in the front of the resort, resort in the beautiful garden
9
Everything was perfect except the price of the meal
Peter B. Parovi Australia, 22. ožujka 2015.
Overpriced

Food Staff Quiet
4,3
The food and staff were OK but the whole place was overpriced.
Brian B. Parovi United Kingdom, 20. ožujka 2015.
Enjoyable few days

Location, staff and food
7,3
Very nice. Very well looked after by the staff and the food was excellent being cooked fresh to order before every meal. The best Sweet and Sour fish I have ever tasted.
Laure S. Parovi France, 22. veljače 2015.
clean and pleasant place

nice hotel in front of the sea and of snorkeling area. We had a relax stay. canoe are available for free to go snorkeling around. We saw turtles !
8,3
Anna L. Parovi United States of America, 11. veljače 2015.
Serene place

Cleanliness, staff
5,7
Allen A. Solo putnici Canada, 4. veljače 2015.
Nice for relaxing

friendliness of the staff
5,7
Our stay was good, we found the food to be over priced and the food was ok at best. It is a great place for divers and the dive master is very patient, friendly and helpful
Jan K. Parovi Germany, 11. siječnja 2015.
Basic but relaxed and clean

Clean bungalow, nice sunset view
7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Asian Belgian Resort CebuAsian Belgian Resort Cebu - PlažaAsian Belgian Resort Cebu - PogledAsian Belgian Resort Cebu - RestoranAsian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiAsian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiAsian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiAsian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiAsian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiAsian Belgian Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiAsian Belgian Resort Cebu - PogledAsian Belgian Resort Cebu - PogledAsian Belgian Resort Cebu - OkružjeAsian Belgian Resort Cebu - Interijer hotelaAsian Belgian Resort Cebu - Eksterijer hotelaAsian Belgian Resort Cebu - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Cebu - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Cebu - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Cebu - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Cebu - Posao CentarAsian Belgian Resort Cebu - SadržajiAsian Belgian Resort Cebu - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - OkružjeAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - TrgovineAsian Belgian Resort Cebu - SadržajiAsian Belgian Resort Cebu - KafićAsian Belgian Resort Cebu - PogledAsian Belgian Resort Cebu - BifeAsian Belgian Resort Cebu - BifeAsian Belgian Resort Cebu - UlazAsian Belgian Resort Cebu - BifeAsian Belgian Resort Cebu - BifeAsian Belgian Resort Cebu - Balkon/terasaAsian Belgian Resort Cebu - BifeAsian Belgian Resort Cebu - BifeAsian Belgian Resort Cebu - PlažaAsian Belgian Resort Cebu - Obližnje atrakcijeAsian Belgian Resort Cebu - Obližnje atrakcijeAsian Belgian Resort Cebu - Obližnje atrakcijeAsian Belgian Resort Cebu - Obližnje atrakcijeAsian Belgian Resort Cebu - Obližnje atrakcijeAsian Belgian Resort Cebu - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Cebu - Eksterijer hotelaAsian Belgian Resort Cebu - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Cebu - Balkon/terasaAsian Belgian Resort Cebu - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Cebu - BifeAsian Belgian Resort Cebu - PogledAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Cebu - RestoranAsian Belgian Resort Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3B05