Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Asian Belgian Resort

123 Saavedra Road, Moalboal, Moalboal, Filipini 6032 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Asian Belgian Resort Moalboal - Plaža Asian Belgian Resort Moalboal - Pogled Asian Belgian Resort Moalboal - Restoran Asian Belgian Resort Moalboal - Rekreacijski sadržaji Asian Belgian Resort Moalboal - Rekreacijski sadržaji Asian Belgian Resort Moalboal - Rekreacijski sadržaji Asian Belgian Resort Moalboal - Rekreacijski sadržaji Asian Belgian Resort Moalboal - Rekreacijski sadržaji Asian Belgian Resort Moalboal - Rekreacijski sadržaji Asian Belgian Resort Moalboal - Pogled Asian Belgian Resort Moalboal - Pogled Asian Belgian Resort Moalboal - Okružje Asian Belgian Resort Moalboal - Interijer hotela Asian Belgian Resort Moalboal - Eksterijer hotela Asian Belgian Resort Moalboal - Gostinjska soba Asian Belgian Resort Moalboal - Gostinjska soba
Asian Belgian Resort Moalboal - Gostinjska soba Asian Belgian Resort Moalboal - Gostinjska soba Asian Belgian Resort Moalboal - Posao Centar Asian Belgian Resort Moalboal - Sadržaji Asian Belgian Resort Moalboal - Gostinjska soba Asian Belgian Resort Moalboal - Sport i aktivnosti Asian Belgian Resort Moalboal - Sport i aktivnosti Asian Belgian Resort Moalboal - Okružje Asian Belgian Resort Moalboal - Sport i aktivnosti Asian Belgian Resort Moalboal - Trgovine Asian Belgian Resort Moalboal - Sadržaji Asian Belgian Resort Moalboal - Kafić
Područje Moalboal Broj soba: 9

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 173recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (173)
Razvrstati po:
Chia-Wen C. Solo putnici Taiwan, 30. siječnja 2016.
I feel at home

Friendly & Cleanliness & good location
10
It's really nice this hotel. Good view & friendly There is a cute dog "Chucky"
Prijavi ovu recenziju
Mark J. Parovi Philippines, 26. siječnja 2016.
thanks for the complimentary upgrade room

cleanliness, staff are very accomodating, nice room
8,7
they gave us a complimentary upgrade for our room.. the room is nice and clean. but going to the resort is very inconvinient. We paid 200 pesos for the tricycle and we drove almost 8 kms from the main road also the beach very rocky.
Prijavi ovu recenziju
Joanna P. Grupe United States of America, 13. siječnja 2016.
Hotel is beachfront, but too far from the highway

Staff upgraded us to their best room
7
Hotel was too far from the highway and about 45mins from where we did our Canyoneering. Unfortunately the earliest that they could serve breakfast was at 7am, which we missed because we had to do the first group for canyoneering at 8. The staff upgraded us to their best room.. Sweeeet!!
Prijavi ovu recenziju
Herve G. Parovi France, 7. siječnja 2016.
excellente

food / dive / quiet
10
Excellent...nothing bad to say...
Prijavi ovu recenziju
Pauleen G. Grupe Philippines, 4. siječnja 2016.
System Error but good stay

Nice staff, nice location, good enough food
6
There was a system error that caused us our room. According to the system, we were arriving on Jan 4. However, our actual booking was actually on Jan 3. Unfortunately for us, all resorts around the vicinity were fully booked at that time so the resort manager couldn't help us transfer resorts. So instead, they set up a staff room for us to use and gave us credits for our other resort expenses. Food was okay but it was quite expensive for us considering that most of the restaurants in the South Cebu area are very affordable. Error in booking system aside, I think I would stay again at the resort, but would probably go out for dinner and lunch next time.
Prijavi ovu recenziju
Paola B. Grupe Philippines, 12. prosinca 2015.
Ms.

Location, Staff, Value for Money
8,3
Prijavi ovu recenziju
Bruce B. Solo putnici United States of America, 27. studenog 2015.
Great get away

Diving, staff and location
8,3
Prijavi ovu recenziju
Rogelio J. Parovi Philippines, 22. studenog 2015.
Nice place

Quite, comfortable at affordable price
7
Its a great place for those interested in relaxing and diving. Its theoretically near white beach but getting there is a bit tricky: the quickest way is a long walk through a "rocky" shoreline which is conveniently possible only during low tide -passing through the edges of at least two exclusive resorts. The other way is to get there by the main road.
Prijavi ovu recenziju
Arne D. Parovi United States of America, 10. studenog 2015.
Great place to relax

Staff. Location,right on the water. Steve the divemaster and the ease of diving with him.
8,7
Great. Went on several dives. Great staff. Love the fact that can get on dive boat right in front of hotel. Everything is very easy. The resort reef dive is superb. The staff treat you like family. It is in a very quite location as opposed to other places on panagamya beach.
Prijavi ovu recenziju
Nicoleta H. Grupe Romania, 15. listopada 2015.
Good value

food, staff, price
8,7
Great value for the money. AMAZING FOOD!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Asian Belgian Resort MoalboalAsian Belgian Resort Moalboal - PlažaAsian Belgian Resort Moalboal - PogledAsian Belgian Resort Moalboal - RestoranAsian Belgian Resort Moalboal - Rekreacijski sadržajiAsian Belgian Resort Moalboal - Rekreacijski sadržajiAsian Belgian Resort Moalboal - Rekreacijski sadržajiAsian Belgian Resort Moalboal - Rekreacijski sadržajiAsian Belgian Resort Moalboal - Rekreacijski sadržajiAsian Belgian Resort Moalboal - Rekreacijski sadržajiAsian Belgian Resort Moalboal - PogledAsian Belgian Resort Moalboal - PogledAsian Belgian Resort Moalboal - OkružjeAsian Belgian Resort Moalboal - Interijer hotelaAsian Belgian Resort Moalboal - Eksterijer hotelaAsian Belgian Resort Moalboal - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Moalboal - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Moalboal - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Moalboal - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Moalboal - Posao CentarAsian Belgian Resort Moalboal - SadržajiAsian Belgian Resort Moalboal - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Moalboal - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Moalboal - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Moalboal - OkružjeAsian Belgian Resort Moalboal - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Moalboal - TrgovineAsian Belgian Resort Moalboal - SadržajiAsian Belgian Resort Moalboal - KafićAsian Belgian Resort Moalboal - PogledAsian Belgian Resort Moalboal - BifeAsian Belgian Resort Moalboal - BifeAsian Belgian Resort Moalboal - UlazAsian Belgian Resort Moalboal - BifeAsian Belgian Resort Moalboal - BifeAsian Belgian Resort Moalboal - Balkon/terasaAsian Belgian Resort Moalboal - BifeAsian Belgian Resort Moalboal - BifeAsian Belgian Resort Moalboal - PlažaAsian Belgian Resort Moalboal - Obližnje atrakcijeAsian Belgian Resort Moalboal - Obližnje atrakcijeAsian Belgian Resort Moalboal - Obližnje atrakcijeAsian Belgian Resort Moalboal - Obližnje atrakcijeAsian Belgian Resort Moalboal - Obližnje atrakcijeAsian Belgian Resort Moalboal - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Moalboal - Eksterijer hotelaAsian Belgian Resort Moalboal - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Moalboal - Balkon/terasaAsian Belgian Resort Moalboal - Gostinjska sobaAsian Belgian Resort Moalboal - BifeAsian Belgian Resort Moalboal - PogledAsian Belgian Resort Moalboal - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Moalboal - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Moalboal - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Moalboal - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Moalboal - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Moalboal - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Moalboal - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Moalboal - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Moalboal - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Moalboal - Sport i aktivnostiAsian Belgian Resort Moalboal - RestoranAsian Belgian Resort Moalboal - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04