Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Asoka City Bali Hotel

Jl. Kubu Anyar No. 40 (Behind Banjar Anyar), Kuta, Bali, Indonezija 80361

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 602recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
5,0
Sve recenzije (602)
Razvrstati po:
Anna L. Parovi United Kingdom, 20. travnja 2016.
The pool looked like a pond
3,3
The pool looked green and more like a pond, I'm not sure if this was the 'look' it was meant to have but it put me off going in there. Location is a 15 minute walk to the main area so there are better places closer (we stayed at Saimai too which was closer and better) the hotel is also not very far from the airport, it's walking distance if you know where you're going. Staff were friendly when we arrived helping us take our bags upstairs, but when we asked for the wifi password we were just told by one lady on the desk that she didn't know, no attempt to find out for us or anything. When we did eventually get the password, it was pointless as it was terrible so could barely use it.
Linda Z. Parovi Indonesia, 30. listopada 2015.
Good hotel

cheap and nice
10
comfortable
Dale V. Parovi Australia, 27. listopada 2015.
Quiet location, very cheap!

Cheap, WiFi, big pool
7,3
Mia S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. rujna 2015.
Broken aircon

Staff feedback for the aircon, location, bed
5,3
Jason E. Grupe Australia, 11. rujna 2015.
Great rooms for the price

Good staff clean and good value
9,7
Perfect
Qayyum O. Solo putnici Malaysia, 6. rujna 2015.
Value for money

Value for money, Good Location, Comfy
6,3
Just few minutes distance by car to and from Gusti Ngurah Rai Airport. Checked in late night, check in counter still open. The cafe sold no food, just make sure to bring your own in case you are arrive late like me. I always bring my own in case I'm too tired to buy one. Quite and peaceful location. Walk to beach is only about 10 minutes. Why I choose this hotel was the price. Low price more nights.
Amelia S. Grupe Indonesia, 1. rujna 2015.
ok

location, staff, pool
7
Ok
Amelia S. Grupe Indonesia, 31. kolovoza 2015.
good

pool, room, staff
7
Good.
Rahul H. Solo putnici United States of America, 19. kolovoza 2015.
Two night stay

Proximity to the the airport, clean, friendly
9,7
I was on a backpacking trip and Hotel Asoka City Home was a welcome change from the hostels I stayed at, one of the better hotels that I interspersed the hostel stays with - great value for the money spent.
Nuttinee S. Solo putnici Thailand, 16. kolovoza 2015.
Asoka City home valued acoomodation

room rate , cleanliness, peaceful
8,7
no BF provide , but have free coffe in canteen from 6 - 10 a.m. room is very clean. no refridge in room. very close to airport.
1 od 1 recenzija
Asoka City Bali Hotel BaliAsoka City Bali Hotel Bali - Interijer hotelaAsoka City Bali Hotel Bali - BazenAsoka City Bali Hotel Bali - BazenAsoka City Bali Hotel Bali - BazenAsoka City Bali Hotel Bali - RecepcijaAsoka City Bali Hotel Bali - RecepcijaAsoka City Bali Hotel Bali - RecepcijaAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska sobaAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska sobaAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska sobaAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska sobaAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska sobaAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska sobaAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska sobaAsoka City Bali Hotel Bali - BazenAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska sobaAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska sobaAsoka City Bali Hotel Bali - PredvorjeAsoka City Bali Hotel Bali - BazenAsoka City Bali Hotel Bali - BazenAsoka City Bali Hotel Bali - KafićAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska sobaAsoka City Bali Hotel Bali - BazenAsoka City Bali Hotel Bali - PredvorjeAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska sobaAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02