Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Asoka City Bali Hotel

Jl. Kubu Anyar No. 40 (Behind Banjar Anyar), Kuta, Bali, Indonezija 80361

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 599recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
5,0
Sve recenzije (599)
Razvrstati po:
Linda Z. Parovi Indonesia, 30. listopada 2015.
Good hotel

cheap and nice
10
comfortable
Prijavi ovu recenziju
Dale V. Parovi Australia, 27. listopada 2015.
Quiet location, very cheap!

Cheap, WiFi, big pool
7,3
Prijavi ovu recenziju
Mia S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. rujna 2015.
Broken aircon

Staff feedback for the aircon, location, bed
5,3
Prijavi ovu recenziju
Jason E. Grupe Australia, 11. rujna 2015.
Great rooms for the price

Good staff clean and good value
9,7
Perfect
Prijavi ovu recenziju
Qayyum O. Solo putnici Malaysia, 6. rujna 2015.
Value for money

Value for money, Good Location, Comfy
6,3
Just few minutes distance by car to and from Gusti Ngurah Rai Airport. Checked in late night, check in counter still open. The cafe sold no food, just make sure to bring your own in case you are arrive late like me. I always bring my own in case I'm too tired to buy one. Quite and peaceful location. Walk to beach is only about 10 minutes. Why I choose this hotel was the price. Low price more nights.
Prijavi ovu recenziju
Amelia S. Grupe Indonesia, 1. rujna 2015.
ok

location, staff, pool
7
Ok
Prijavi ovu recenziju
Amelia S. Grupe Indonesia, 31. kolovoza 2015.
good

pool, room, staff
7
Good.
Prijavi ovu recenziju
Rahul H. Solo putnici United States of America, 19. kolovoza 2015.
Two night stay

Proximity to the the airport, clean, friendly
9,7
I was on a backpacking trip and Hotel Asoka City Home was a welcome change from the hostels I stayed at, one of the better hotels that I interspersed the hostel stays with - great value for the money spent.
Prijavi ovu recenziju
Nuttinee S. Solo putnici Thailand, 16. kolovoza 2015.
Asoka City home valued acoomodation

room rate , cleanliness, peaceful
8,7
no BF provide , but have free coffe in canteen from 6 - 10 a.m. room is very clean. no refridge in room. very close to airport.
Prijavi ovu recenziju
Cheryl Y. Grupe Singapore, 7. kolovoza 2015.
Pleasant Stay

Staff, spacious room and cooking area
7,7
Overall, the stay was pleasant and we felt valued as the staff went all the way to help us when we needed help. was staying in the Family Suite, the room was spacious, just that the toilet is a little run down.there's a corner near the pool for cooking.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Asoka City Bali Hotel BaliAsoka City Bali Hotel Bali - Interijer hotelaAsoka City Bali Hotel Bali - BazenAsoka City Bali Hotel Bali - BazenAsoka City Bali Hotel Bali - BazenAsoka City Bali Hotel Bali - RecepcijaAsoka City Bali Hotel Bali - RecepcijaAsoka City Bali Hotel Bali - RecepcijaAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska sobaAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska sobaAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska sobaAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska sobaAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska sobaAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska sobaAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska sobaAsoka City Bali Hotel Bali - BazenAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska sobaAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska sobaAsoka City Bali Hotel Bali - PredvorjeAsoka City Bali Hotel Bali - BazenAsoka City Bali Hotel Bali - BazenAsoka City Bali Hotel Bali - KafićAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska sobaAsoka City Bali Hotel Bali - BazenAsoka City Bali Hotel Bali - PredvorjeAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska sobaAsoka City Bali Hotel Bali - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06