ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Aspery Hotel

5/41-51 Patong Beach Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Kupaonica Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba
Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Kupaonica Aspery Hotel Phuket - Kupaonica Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran
Područje Patong Broj soba: 178
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3228recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (3228)
Razvrstati po:
Ross W. Parovi United Kingdom, 22. listopada 2014.
Well worth the money

This hotel is in a great location the staff are lovely very welcoming and was impressed with the food
8,7
We had a great stay at the hotel perfect location and great price the even let us have the room longer would recommend this as very quiet and clean also the pool up stairs is a good little pool and has plenty space to relax
Hendra N. Grupe Indonesia, 19. listopada 2014.
Nice Hotel

Big Room, Clean, Value
7
big room n clean, good staf.. very nice hotel
Ho W. Parovi Singapore, 18. listopada 2014.
Good location

Clean room,
8
Will come to Aspery Hotel during my next holiday
Man C. Parovi United Kingdom, 13. listopada 2014.
goog hotel offers everything you need

near beach, nice staff, room is clean
8,7
this is my 3rd time stay in Aspery, everything same as usual, 5 mins away from Patong beach, countless restaurant and bar, room is clean, staffs speak good english, i am happy to stay in this hotel again next time.
Danny P. Parovi Canada, 11. listopada 2014.
great budget hotel, excellent service and faciliti

friendly staff, clean and good location
10
It was great. Staff was responsive to our needs with luggage check in, meal requests and room requests. We stayed here with two separate bookings. They have excellent laundry service and breakfast. Highly recommend as it is walking distance to most of the major attractions in patong. Would be coming here again!
Ahmat G. Solo putnici Chad, 10. listopada 2014.
Good hotel, good location and good staff

it was good stay in general, hotel location is great, staff performance and response is fantastic, room is clean, ideal for staying and value for money. All in all I enjoyed staying in Aspery.
8
Rebecca C. Parovi United Kingdom, 8. listopada 2014.
Asprey Hotel

Value for money. Food was Ok. Staff were friendly.
7,3
Very small and dingy reception area.
Adnan A. Parovi Pakistan, 7. listopada 2014.
Excellent Budget Hotel

Location, Cleaness, Staff
9,7
Its one of the best budget hotels I have ever visited. The location is great (near to beach). Staff is very kind to help you. Room is clean with all basic facilities.
Ahmat G. Solo putnici Chad, 6. listopada 2014.
Good location, nice staff and clean room

Very good location, clean room and nice staff.
8
Chin K. Solo putnici Malaysia, 6. listopada 2014.
Aspery

Food, Staff, Clean
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Aspery Hotel PhuketAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - KupaonicaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - KupaonicaAspery Hotel Phuket - KupaonicaAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - BazenAspery Hotel Phuket - RecepcijaAspery Hotel Phuket - RecepcijaAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Spa centarAspery Hotel Phuket - Spa centarAspery Hotel Phuket - SadržajiAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Predvorje


AS-AGWEB-3C08