Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Aspery Hotel

5/41-51 Patong Beach Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Kupaonica Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba
Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Kupaonica Aspery Hotel Phuket - Kupaonica Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran
Područje Patong Broj soba: 178
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3519recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (3519)
Razvrstati po:
Susanti S. Parovi Indonesia, 23. srpnja 2015.
Nice hotel

Clean,near beach,low price
7,7
Booking from Agoda
Analiezl L. Solo putnici Philippines, 21. srpnja 2015.
Value for Money

location and price
8,7
Kevin J. Solo putnici United States of America, 14. srpnja 2015.
Close to Pating beach

Location staff and price make this hotel well worth the stay
7,7
Good staff and great location along with super price makes me continent to come back
Verawati M. Parovi Indonesia, 13. srpnja 2015.
Nice. Love it

Very good. Will come back later
7,7
Lars M. Solo putnici Sweden, 5. srpnja 2015.
Good hotel

The room was nice. Good area. Good staff.
8
Nice are
Sudanto T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 4. srpnja 2015.
the staff of aspery hotel is very good

very clean. near the patong beach. also near to the juncelon shopping mall
8
Very nice. At fisrt we book 2 rooms, but we take along 4 children, we asked for connecting room, but they don't have, the staff was so nice. Offering a family room with 3 bedroom. But only one bathroom inside. For us that is no problem as long as we can stay in together. And the room is clean enough. Thks for the kindness. The staff is so helpfull. For the next visit. We will stay at this hotel again
Long S. Solo putnici Singapore, 4. srpnja 2015.
Worst three star hotel ever at patong

Aspery Hotel
2
The staff services was so poor. Spoke little English and the room that was given to me was old. The shower was spoilt and the technician that came did not even service it , just told me that this is hot water. Too hot to shower! Burning hot... In the end I shower with cold water. Wanted to change room but the rude counter personnel told me that he will send someone to fix it. I gave up after the technician came for the second time. Won't ever stay with them ever. Worst experience at patong!
Faisal B. Solo putnici Yemen, 3. srpnja 2015.
Was a nice stay

Location, Price and comfortable room
7,7
The hotel just a walking distance to Patong beach, The staffs were friendly and helpful, The room was comfortable and clean, WiFi was OK but old system to login, Overall was ok, Thanks.
Chris L. Solo putnici Malaysia, 26. lipnja 2015.
Decent place

A clean, decent place that's not too far from the beach and the main roads. Small but comfortable.
8,3
Barad A. Grupe India, 18. lipnja 2015.
it is very good

location.room.staff
9,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Aspery Hotel PhuketAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - KupaonicaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - KupaonicaAspery Hotel Phuket - KupaonicaAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - BazenAspery Hotel Phuket - RecepcijaAspery Hotel Phuket - RecepcijaAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Spa centarAspery Hotel Phuket - Spa centarAspery Hotel Phuket - SadržajiAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03