Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Aspery Hotel

5/41-51 Patong Beach Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Kupaonica Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba
Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Kupaonica Aspery Hotel Phuket - Kupaonica Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran
Područje Patong Broj soba: 178
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3473recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (3473)
Razvrstati po:
Atty T. Parovi Australia, 22. travnja 2015.
Very good for the price

1. Location: close tobeach & nightlife. 2. Ladies at the tour desk, very helpfull. 3. Very friendly staff.
9
Very good, the room was very nice with the exception of the shower. No water pressure at all. Besides that everything was great. The ladies that organise the tour were very good they organised everything for you so you can just enjoy yourselves.
Wan C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 22. travnja 2015.
Good location but food not much choices

Good location, room clean, massage service near by
8,3
Loa cation is good, clean room, but the receiption staff not very friendly when I check in . I booked 3 rooms, but I have extra 1 adult, they force me to add money for the extra bed. I don't think that I need for the extra bed on that. Another that this, every things were good
Dylan R. Parovi New Zealand, 3. travnja 2015.
Aspery for 1 week

Good location good staff services, good price i have stayed here 3 times
8,3
Awesome and worth the money, great place
Wen N. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 31. ožujka 2015.
Reviews

Breakfast, location, wifi
8,3
Gary G. Solo putnici Australia, 30. ožujka 2015.
Holiday
7
I am a re occurring customer who has brought many other guests with me on previous stays at this hotel BUT I will never again stay at this hotel as I was treated with disrespect and they even called the police on me as I complained about their responsibility about my computer being ruined by their power problems I am now telling all my customers and family and friends and anyone else who asks me about my stay at Aspery exactly what happened to me and exactly how I was treated
Agnes N. Grupe Singapore, 29. ožujka 2015.
Near Beach but a little far from Junceylon shoppin

Good Massage service at lobby. Alot of food nearby. Near beach.
5,7
A little far from Junceylon shopping. About 15mins walk.. 5mins walk to beach, 3mins walk to 7eleven.. Good Massage service at the lobby..
Oliver S. Parovi Australia, 27. ožujka 2015.
Amazing!

Had a great stay here! No problems at all!
9,7
Mark M. Solo putnici Australia, 21. ožujka 2015.
good cheapie

price b/fast quiet
7,3
ok for budget hotel-pool too small
Andrew N. Solo putnici United States of America, 20. ožujka 2015.
Not bad at all

Buffer, room, staff
8
I enjoyed the Aspery. Great location to Patong beach and a 5 minute walk to Bangla rd. Hotel older and my room had minor problems. Door to patio did not lock. Light fixture in bathroom partially hanging from ceiling. Bathtub had what looked like duct tape covering something??? But staff is great. Room comfortable. Young lady that greeted for breakfast buffet was just awesome. Made u feel welcome. Breakfast was good. Not much variety daily but really good
Siew H. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 20. ožujka 2015.
Poor room internet access

Room was clean and comfortable
7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Aspery Hotel PhuketAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - KupaonicaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - KupaonicaAspery Hotel Phuket - KupaonicaAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - BazenAspery Hotel Phuket - RecepcijaAspery Hotel Phuket - RecepcijaAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Spa centarAspery Hotel Phuket - Spa centarAspery Hotel Phuket - SadržajiAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Predvorje


AS-AGWEB-3B05