Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Aspery Hotel

5/41-51 Patong Beach Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Kupaonica Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba
Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Kupaonica Aspery Hotel Phuket - Kupaonica Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran
Područje Patong Broj soba: 178
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3483recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (3483)
Razvrstati po:
Engellia E. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 23. svibnja 2015.
Aspery

Location, price, massage
6,7
It was overall good
John R. Solo putnici Philippines, 19. svibnja 2015.
Cant wait to go back!

Cleanliness, value for money, food they serve
9,7
the best!
Adrian K. Solo putnici Australia, 7. svibnja 2015.
I was quite comfy with all the modcons would stayt

Room, free wifi, pool
7
It was good
Peter P. Solo putnici Australia, 5. svibnja 2015.
May 2015

value, pool, fellow guests
7,3
WOULD STAY THERE AGAIN.
Anthony A. Solo putnici Australia, 26. travnja 2015.
Great hotel

Value for money , clean and good staff
9
Hotel very clean and comfortable 5 minute walk to patong beach 10 minute walk to bangla road and jungceylon shopping centre . Onsite tour desk at reasonable rates will organise anything you need . Onsite resturant sell great food all day , good friendly English speaking staff
Wan C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 22. travnja 2015.
Good location but food not much choices

Good location, room clean, massage service near by
8,3
Loa cation is good, clean room, but the receiption staff not very friendly when I check in . I booked 3 rooms, but I have extra 1 adult, they force me to add money for the extra bed. I don't think that I need for the extra bed on that. Another that this, every things were good
Atty T. Parovi Australia, 22. travnja 2015.
Very good for the price

1. Location: close tobeach & nightlife. 2. Ladies at the tour desk, very helpfull. 3. Very friendly staff.
9
Very good, the room was very nice with the exception of the shower. No water pressure at all. Besides that everything was great. The ladies that organise the tour were very good they organised everything for you so you can just enjoy yourselves.
Dylan R. Parovi New Zealand, 3. travnja 2015.
Aspery for 1 week

Good location good staff services, good price i have stayed here 3 times
8,3
Awesome and worth the money, great place
Wen N. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 31. ožujka 2015.
Reviews

Breakfast, location, wifi
8,3
Gary G. Solo putnici Australia, 30. ožujka 2015.
Holiday
7
I am a re occurring customer who has brought many other guests with me on previous stays at this hotel BUT I will never again stay at this hotel as I was treated with disrespect and they even called the police on me as I complained about their responsibility about my computer being ruined by their power problems I am now telling all my customers and family and friends and anyone else who asks me about my stay at Aspery exactly what happened to me and exactly how I was treated

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Aspery Hotel PhuketAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - KupaonicaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - KupaonicaAspery Hotel Phuket - KupaonicaAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - BazenAspery Hotel Phuket - RecepcijaAspery Hotel Phuket - RecepcijaAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Spa centarAspery Hotel Phuket - Spa centarAspery Hotel Phuket - SadržajiAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Predvorje


AS-AGWEB-3C04