ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Aspery Hotel

5/41-51 Patong Beach Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Kupaonica Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba
Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Kupaonica Aspery Hotel Phuket - Kupaonica Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran
Područje Patong Broj soba: 178
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3289recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (3289)
Razvrstati po:
Lyndsay B. Parovi Canada, 25. studenog 2014.
Awesome location! great staff!

restaurant, location, rooms
10
Safary J. Parovi Singapore, 25. studenog 2014.
recommended to all

1) big room. 2) cleanliness. 3) location
7,7
I enjoyed my 4 night here. Lobby looks not so interesting but Room, toilet was big & clean. Near to all location. Very peaceful surroundings. Breakfast & swimming pool was simple. Staff was great. Value for price. Recommended to stay in old building instead of new one. Able to rent motorcycle.
Cheok E. Parovi Singapore, 25. studenog 2014.
Good location

location, price and convenience
5,7
Hotel is very near to patong beach and bangla street. Around 10 mins walk to reach junceylong shopping.
Charles G. Grupe France, 20. studenog 2014.
aspery very good hotel

location, cleanliness comfort
9,3
just great, I recommend it
Mark C. Parovi United Kingdom, 17. studenog 2014.
Very good hotel staff very helpful and friendly

Location staff clean
9
It was very good enjpyable
Ying H. Grupe Malaysia, 17. studenog 2014.
Value For money but not facility

Location is good for beach but not happening place
7
The hotel is consider cheap if you are booking early. the facility not so good . like swimming pool , if like us 8 person go in, then other customer cant enjoy it . for room , i found out my room got a bad smile when i flush toilet.
Gregory H. Solo putnici Australia, 16. studenog 2014.
Overall a pleasant stay

location, breakfast and aircon
7,3
A nice average hotel that was clean and well located near Patong beach!The buffet breakfast was very good!Check in was fast and room was ready for me at noon!One of the main reception staff members is very rude and un helpful!You will know who he is if you are unfortunate enough to deal with him!Rooftop pool is nice to cool off but the beach is so close!Would probably stay here again!
Yongxiang S. Solo putnici Singapore, 16. studenog 2014.
Okay

nice staff
6
Andrea E. Parovi Malaysia, 15. studenog 2014.
great location friendly staffs amd cleam room

location clean and friendly staff
9
since the standard room that we booked were all full they upgraded us to bigger room with one king bed and one single bed. The room is spacious and clean. Staffs were also friendly and helpful. Location is walking distance to bangla road
Chan S. Parovi Malaysia, 12. studenog 2014.
good location, lovely room

comfy bed, good location, worth for $
7
Overall consider good, only..... small swimming pool, oily food and i have to "self-service" on collect my compliment mineral water & toilet rolls upon my request.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Aspery Hotel PhuketAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - KupaonicaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - KupaonicaAspery Hotel Phuket - KupaonicaAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - BazenAspery Hotel Phuket - RecepcijaAspery Hotel Phuket - RecepcijaAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Spa centarAspery Hotel Phuket - Spa centarAspery Hotel Phuket - SadržajiAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Predvorje


AS-AGWEB-3B06