ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Aspery Hotel

5/41-51 Patong Beach Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Aspery Hotel Phuket - Eksterijer hotela Aspery Hotel Phuket - Predvorje Aspery Hotel Phuket - Interijer hotela Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Spa centar Aspery Hotel Phuket - Spa centar Aspery Hotel Phuket - Spa centar Aspery Hotel Phuket - Spa centar
Aspery Hotel Phuket - Spa centar Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Pub/salon Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Bazen Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Recepcija
Područje Patong Broj soba: 178
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3094recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (3094)
Razvrstati po:
See H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 18. srpnja 2014.
Relaxing and confortable

Clean and roomy rooms. Location and budget rates
9,3
Rooms were clean , confortable and spacious. Staff attentive and friendly. Good location and close to beach. Wide variety of buffet breakfast too.
Margaretta A. Grupe Indonesia, 15. srpnja 2014.
Clean hotel, best price and near from city

Çlean. Quite. Good price
5
The services not really good, dont booking hotel with breakfast because there are many coffee shop near hotel. Its better than hotel breakfast.
Ailene A. Grupe Philippines, 12. srpnja 2014.
Centrally located, close to beach, Ggod breakfast

The hotel is centrally located and is 3 minute walk to the beach. It is walkable to the shopping areas, the mall and the night life. The breakfast is good and the rooms are big and comfortable.
8,7
It was absolutely very good and will definitely come back here.
Lim Z. Grupe Singapore, 12. srpnja 2014.
Value for Money

1. Cheap yet clean and well furnished 2. Spacious (room) 3. Service crews are helpfull and alway smiling
8,3
Elizabeth E. Grupe United States of America, 8. srpnja 2014.
Affordable, great location

Room prices, location, rooftop pool
8,7
We loved the location and price of the hotel. It was quiet, yet just a 10,15min walk to the busy nightlife of Patong. The rooftop pool was great and there was an additional deck to watch the sunset from (very beautiful). Breakfast had a lot of options, which was surprising because I had read a lot of negative reviews of the breakfast. But we liked it. The spa was also nice, I got a great foot massage.
Kum M. Solo putnici Singapore, 5. srpnja 2014.
Good, pleasant stay.

Quiet and clean room, good location and free Wifi
8
Easy access to beach, dining and shopping malls.
Rod G. Solo putnici Australia, 3. srpnja 2014.
A good relaxing stay

Friendly and attentive staff. Close to good dining and the beach. Good value.
8,7
I had a very comfortable and relaxing stay. I enjoyed chatting to the very friendly staff.
Chi K. Obitelji sa odraslom djecom China, 27. lipnja 2014.
Good location, Nice price

Good location, 5 mins to Patong beach, 8 mins to shopping centre (Jungceylon, Rabinson, Big C Extra...).
6,7
Peter C. Solo putnici Australia, 17. lipnja 2014.
value for money

suites have nice large rooms with comfy bed and large bathroom
8,7
I would for certain come back to this hotel. but the breakfast does need some improving.it is never to far for another breakfast near by anyway.
Johannes W. Parovi South Africa, 9. lipnja 2014.
could be better

room
6,3
accept for a green pool every time we tried to swim , and a suggestion , please get an egg station for breakfast , it would add value , it was fair , however I previously enjoyed it .

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Aspery Hotel PhuketAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - PredvorjeAspery Hotel Phuket - Interijer hotelaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Spa centarAspery Hotel Phuket - Spa centarAspery Hotel Phuket - Spa centarAspery Hotel Phuket - Spa centarAspery Hotel Phuket - Spa centarAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - Pub/salonAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - BazenAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RecepcijaAspery Hotel Phuket - RecepcijaAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Bazen


AS-AGWEB-3A07