ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Aspery Hotel

5/41-51 Patong Beach Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Kupaonica Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba
Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Kupaonica Aspery Hotel Phuket - Kupaonica Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran
Područje Patong Broj soba: 178
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3382recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (3382)
Razvrstati po:
Abigail L. Solo putnici Malaysia, 13. siječnja 2015.
Great experience with Aspery hotel

Good location, clean room and friendly staff
8
good location, 10 minutes to night street. Room is clean, friendly staff
Siu K. Parovi Hong Kong, 12. siječnja 2015.
Great location

Great location and just 5 mins walk to Patong Beach
8,3
Location, location and location, and we were arranged a room in the top floor that having a great balcony.. thanks~
Chitra S. Parovi United Kingdom, 12. siječnja 2015.
superb hotel

location, facilities and services
9
Excellent 3★ hotel. The staff always were very wlling to help. Facilities eg laundry. hiring a motor bike, booking taxis on the spot was easy and reasonable. I would definitely stay in ti hotel if I am t Phuket. I normally stay in 4★ plus but I thought that I would give this hotel a try because of the good reviews it had. Excellent
Rajul P. Obitelji sa malom djecom India, 11. siječnja 2015.
All good

Location - price - service
10
Good
Vipin K. Obitelji sa malom djecom India, 10. siječnja 2015.
Very bad customer experience.

Location , Location & Location
4,7
Not Satisfactory
Melvin H. Solo putnici Singapore, 8. siječnja 2015.
First stay in Aspery. Pleasantly surprised :)

Room / bed standards, cleanliness, great location
8
Stayed opposite Aspery Hotel during my previous trip (Orange Hotel) and was expecting similiar room standards as room rates for both hotels were quite similiar. Got a pleasant surprise when I checked in and found the rooms so nicely furnished and comfortable. Will definitely return on my next trip. the only drawbacks are poor wifi bandwidth (slow and erratic) and TV reception was interrupted twice for hours. Checked with hotel reception and was told whole island's cable TV is out of service, can't verify that. Overall nice hotel. :)
Edmund L. Solo putnici Singapore, 8. siječnja 2015.
Well Present

Staff very Polite, Cleaners n v the beach n all clubs
7,7
Very nice stay in tis hotal,but the wifi sometime n no..
Steven H. Solo putnici Australia, 8. siječnja 2015.
Just OK

Location, Location, Location
7
It was ok as there is not much else in its price range, however check in was way to slow & they had also pre checked me in for the wrong dates. There is also very little amenities available to the guests its a really basic accommodation. Door on my balcony was also extremely difficult to lock which was a concern.
Yap C. Poslovni putnici Malaysia, 5. siječnja 2015.
AWESOME

AWESOME AWESOME AWESOME
10
AWESOME AWESOME AWESOME AWESOME AWESOME
Yap C. Poslovni putnici Malaysia, 5. siječnja 2015.
AWESOME

AWESOME AWESOME AWESOME
10
AWESOME AWESOME AWESOME AWESOME AWESOME

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Aspery Hotel PhuketAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - KupaonicaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - KupaonicaAspery Hotel Phuket - KupaonicaAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - BazenAspery Hotel Phuket - RecepcijaAspery Hotel Phuket - RecepcijaAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Spa centarAspery Hotel Phuket - Spa centarAspery Hotel Phuket - SadržajiAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Predvorje


AS-AGWEB-3A01