Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Aspery Hotel

5/41-51 Patong Beach Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Kupaonica Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba
Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Gostinjska soba Aspery Hotel Phuket - Kupaonica Aspery Hotel Phuket - Kupaonica Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran Aspery Hotel Phuket - Restoran
Područje Patong Broj soba: 178
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3550recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (3550)
Razvrstati po:
Ethan K. Solo putnici United States of America, 27. kolovoza 2015.
Very Nice Stay

Close proximity to Bangla and Beach, Close to food market, Very nice room and quick service
7,3
Very nice stay, loved the staff. Funny and helpful. Will be back
Prijavi ovu recenziju
Ahmat G. Grupe Chad, 19. kolovoza 2015.
Pleasant stay

Room, staff and location
8,7
We have enjoyed staying at Aspery, the rooms were very clean and comfortable. It values for money.
Prijavi ovu recenziju
Ana G. Grupe Spain, 18. kolovoza 2015.
Good value for the price

The room was good, close to the beach.
7,7
Was good, the room is Ok for the proceso it has. The recepción was at another building, not the same of the room. The service was nice but we has some problems with the WiFi one day.
Prijavi ovu recenziju
Sadeq A. Grupe Bahrain, 8. kolovoza 2015.
excellent

near to the beach, clean, has all what u need.
10
we stayed twice, first was in the main tower and everything was just so perfect. second visit was in second tower, the place is excellent but we had some trouble with the noisy people staying in front of our rooms.
Prijavi ovu recenziju
Dean K. Solo putnici Australia, 5. kolovoza 2015.
Good hotel, misleading photos though

Price, staff, location
8
Prijavi ovu recenziju
Barbora N. Parovi Czech Republic, 2. kolovoza 2015.
older room typical for budget hotel, good location

breakfast
6
Prijavi ovu recenziju
Seaw H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 2. kolovoza 2015.
Will stay here if I revisit Patong

Friendly staffs, comfortable room, good location
8
It's pleasant! I'm satisfied with my 2 nights stay here. Staffs were friendly, and they've upgraded both my parents' and my room. Really appreciate it. Spacious and comfortable twin bed room. However my mom complained to me that her room's heater isn't functioning properly. Overall it's worthy for what I've paid for.
Prijavi ovu recenziju
Ming Y. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 1. kolovoza 2015.
Very enjoyable staying in Aspery hotel

spacious room, good location, high speed wifi.
7,3
Originally I booked for three nights but turned out that I have stayed for 6. And I will come back again to Aspery definitely soon in the future.
Prijavi ovu recenziju
Saleh A. Parovi Oman, 31. srpnja 2015.
Very clean and staff are friendly

Good Location
7,3
Very nice and comfortable
Prijavi ovu recenziju
Luay S. Solo putnici United Arab Emirates, 31. srpnja 2015.
Excellent value for money

Friendly staff.. accessibility and peace
7,3
This the second time in 3 years.. it is fine but the hotel is in need of some attention
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Aspery Hotel PhuketAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - KupaonicaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - Gostinjska sobaAspery Hotel Phuket - KupaonicaAspery Hotel Phuket - KupaonicaAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - RestoranAspery Hotel Phuket - BazenAspery Hotel Phuket - RecepcijaAspery Hotel Phuket - RecepcijaAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Spa centarAspery Hotel Phuket - Spa centarAspery Hotel Phuket - SadržajiAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Eksterijer hotelaAspery Hotel Phuket - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06