Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

at Whitsunday Vista Resort

1 Hermitage Drive, Airlie plaža, Otočje Whitsunday , Australija 4802

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 48recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (48)
Razvrstati po:
Yeonseong K. Grupe South Korea, 15. prosinca 2015.
Good value for money

great view close to beach clean accomodation
7,7
hotel is not too bad the beds are fine, the kitchen and living is fine, the balcony has a wonderful view
Prijavi ovu recenziju
Ming W. Parovi Malaysia, 19. studenog 2015.
Studio apartment like with great location

Spacious room, clean rooms, good location
8,7
The hotel is at a good location and it is a 2 min drive to Airlie Beach town. if you walk, it is about 1km and nearby there are good swimming spots. Also note that it isn't a hotel per se, and you should prepare your own shampoo and body wash if you're staying more than 1 night. Best part is they provide washing machines and dryers for you to wash your clothes!
Prijavi ovu recenziju
Epenesa A. Parovi New Zealand, 16. studenog 2015.
amazing birthday holiday with my fiance

Clean ; view ; spacious
10
I would highly recommend to everyone! it is amazing and was a very memorable trip for my fiance and i! we would definitely be booking here again when we visit again next year!
Prijavi ovu recenziju
Yeonseong K. Parovi South Korea, 12. studenog 2015.
relax time with vista

pool spa view
6,7
it was really amazing!!!! I had the jacuzzi in the bathroom with the ocean view
Prijavi ovu recenziju
Alexander O. Obitelji sa malom djecom Sweden, 2. studenog 2015.
Ok place, close to the reefboats

Close to the reedboat jetty
4,7
Close to the reef boats, but small rooms and bad beeds
Prijavi ovu recenziju
Yeonseong K. Obitelji sa malom djecom South Korea, 22. listopada 2015.
lovely apartment

price view location
7,7
it was happy with the price. Loved the spa with the ocean view! Room is quite small
Prijavi ovu recenziju
Sandi W. Poslovni putnici Australia, 24. rujna 2015.
business traveller

The view, comfort, price
8,3
Great, I will be back
Prijavi ovu recenziju
Stephen H. Obitelji sa malom djecom Australia, 5. srpnja 2015.
Very enjoyable

Quiet, clean and comfortable
9,3
Very enjoyable
Prijavi ovu recenziju
Hetherington M. Parovi Australia, 3. srpnja 2015.
Northern Holiday - Airlie Beach

1 -Close to the Port of Airlie 2- Neat and tidy 3- Not too far from the town centre
8,7
Our stay was very good . We were on the third floor with views out over the harbour and water.It was on a fairly busy road with a round about right at the door. This did cause some traffic noise if you wanted the door open. The Unit was set up well with a full size fridge but the couch had had its day and needs replacing. All good in general with under cover car parking
Prijavi ovu recenziju
Munna C. Parovi Australia, 19. veljače 2015.
good hotel

the three best things would have to be the location, room and spicy thai restaurant
8
Hotel was nice, peaceful and a walkable distance to the city centre. We didnt get a blanket which was a downer but luckily the weather was quite warm.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
at Whitsunday Vista Resort Otočje Whitsunday at Whitsunday Vista Resort Otočje Whitsunday  - Bazenat Whitsunday Vista Resort Otočje Whitsunday  - Bazenat Whitsunday Vista Resort Otočje Whitsunday  - Vruća kupkaat Whitsunday Vista Resort Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaat Whitsunday Vista Resort Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaat Whitsunday Vista Resort Otočje Whitsunday  - Kuhinjaat Whitsunday Vista Resort Otočje Whitsunday  - Obližnje atrakcijeat Whitsunday Vista Resort Otočje Whitsunday  - Obližnje atrakcijeat Whitsunday Vista Resort Otočje Whitsunday  - Obližnje atrakcijeat Whitsunday Vista Resort Otočje Whitsunday  - Obližnje atrakcijeat Whitsunday Vista Resort Otočje Whitsunday  - Obližnje atrakcijeat Whitsunday Vista Resort Otočje Whitsunday  - Bazenat Whitsunday Vista Resort Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08