arrow-up-icon Odaberi svoj program vjernosti za pregled bodova
Moji najdraži hoteli

Detalji vaše pretrage

Kamo biste željeli ići?
nedavno pregledani hoteli
Više o hotel:
    Područje preporučujemo zbog:
  • kupovanje
  • noćni život
  • plaže
    Udaljenost do zračne luke:
  • Phuket internacionalna zračna luka (25.3 km)
    Komentari korisnika:
  • "Prijateljsko uslužno osoblje", "Odličan dizajn sobe", "Nov hotel"
    Top atrakcije na području:
  • Dive Supply (2.2 km / 27 minuta hoda)
  • Savoey Restaurant (2.4 km / 29 minuta hoda)
  • Bangla Road (2.5 km / 30 minuta hoda)
  • trgovački centar Jungcelon (2.6 km)

Napomena: Udaljenosti su mjerene ravnom linijom.

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngern Road, Tri-trang, Patong, Phuket, Tajland 83150

Sve spremljene hotele možete vidjeti na popisu 'Moji najdraži hoteli'.

Oprez - niske cijene!

Odaberi sobu
Nije uključeno u cijenu sobe: Uslužne naknade 10%, Hotelska taksa 7.91%
07 veljače 2016 - 09 veljače 2016 | 2 noćenja
Vrste soba Najviše
Cijena
sobe za noćenje
Broj
Popularan izbor
Suite s jacuzzijem (Jacuzzi Suite)
Flash Posao - Cijena s 51% popusta!
Doručak uključen
842,88 365,48 EUR
Posebna cijena! – nepovratno

Raspoloživa
Suite s jacuzzijem (Jacuzzi Suite)
Doručak uključen
871,95 EUR
Uvjeti rezervacije

Raspoloživa

Značajke od Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Hotelski sadržaji

  • 24-satna recepcija
  • 24-satna usluga u sobu
  • 24-satno osiguranje
  • bankomat na licu mjesta
  • bar
  • bar uz bazen
  • brza prijava/odjava
  • čuvanje djece
  • dizalo
  • dnevna usluga čišćenja
  • dostupno za osobe u invalidskim kolicima
  • faks
  • fotokopiranje
  • izleti
  • kafić
  • kat za poslovne ljude
  • kemijska čistionica
  • knjižnica
  • mjenjačnica
  • najam automobila
  • novine
  • obiteljska soba
  • oprema za roštilj
  • ormarići
  • poslovni centar
  • posluga u sobu
  • poštanske usluge
  • praonica rublja
  • prijevoz do hotela/zračne luke
  • printer
  • privatna prijava/odjava
  • prostor za pušenje
  • prostori za sastanke
  • restoran
  • sadržaji za invalide
  • sefovi za čuvanje novca
  • spremište za prtljagu
  • taxi usluga
  • usluga prijevoza
  • usluga prodaje karata
  • vratar
  • zajednički dnevni boravak / TV

Sport i rekreacija

  • bazen (dječji)
  • biljar
  • dječji klub
  • fitness centar
  • masaža
  • parna soba
  • prostorija za igre
  • sauna
  • spa centar
  • stolni tenis
  • vanjski bazen
  • vrt
  • vruća kupka

internet

  • besplatan Wi-Fi u svim sobama
  • bežični pristup internetu

Parking

  • parkiralište
  • služba za parkiranje

Strani jezik

  • Engleski
  • Hindi
  • Nepalski
  • Tagalog
  • Tajlandski

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!
Odmaralište Opis
Lociran u ugodnom okruženju Patong, Avista Hideaway Resort & Spa Phuket uživa dominantnu poziciju za...pokaži više Lociran u ugodnom okruženju Patong, Avista Hideaway Resort & Spa Phuket uživa dominantnu poziciju za plaže, kupovanje, noćni život u središtu Phuket. S ovog mjesta, gosti mogu imati lagan pristup svemu što ovaj ljupki grad može ponuditi. Ništa manje važno, hotel je lako dostupan brojnim gradskim atrakcijama i znamenitostima, kao što su treniranje tajlandskog boksa, Dive Supply, Patong Football Club.

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket također nudi mnoge prostorije kako bi obogatio vaš boravak u Phuket. Za imenovanje nekih od hotelskih ponuda izdvajamo besplatan Wi-Fi u svim sobama, 24-satno osiguranje, dnevna usluga čišćenja, faks, fotokopiranje.

Smještaj svih gostiju kreiran je s ciljem stvaranja udobnosti za svakog pojedinog gosta. Pored toga, hotelski domaćin, za rekreaciju osigurava puno sadržaja tijekom vašeg boravka. Izvrsni sadržaji i odlična lokacija čine Avista Hideaway Resort & Spa Phuket savršenom bazom za početak uživanja u vašem boravku Phuket.
Odmaralište Uvjeti
Korisne informacije
Hrana, piće i zabava

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Sve recenzije (1776)

Poslovni putnici (57)

Parovi (1014)

Solo putnici (201)

Obitelji sa malom djecom (275)

Obitelji sa odraslom djecom (146)

Grupe (83)

Fantastično
8,6
Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
9,2
Sve recenzije
Razvrstati po:
Milos S. Parovi
China, 19 studenog 2013
PRAVI ODMOR

Dobri bazeni , Dobro opremljen fitness centar , Širok izbor švedskog stola
9,7
Ovaj Hotel preporucujem svima koji zele da se odmore .Jedina mana je sto nije u centru nego je 2,5km od centra .Ovaj problem se lako resi ako se iznajmi motor ili dzip koji su na Puket-u jako jeftini
Russell E. Parovi
United States of America, 28 siječnja 2016
Beautiful Resort with Great Staff

Hotel design, atmosphere and staff service
8,3
Beautiful, well designed hotel with a great service. The hotel provided a fantastic environment and atmosphere. There are three pools, but we especially liked the main pool and bar with bartender Noi. All of the staff went out of their way to make sure we had a good stay. The free breakfast buffet had many delicious food choices. If you do stay there, don't miss the rooftop restaurant Sizzle. Food is good, but the location is unbeatable. Ate under a full moon overlooking the ocean and were lucky enough to have a wedding fireworks show and candle lantern show going on at the resort below. If there is any drawback for this hotel it is the location because it is a way out of Patong. They did provide shuttle service.
vincent T. Grupe
Malaysia, 14 siječnja 2016
Luxury Stay

Unique Design, Multiple pools, Friendly Staff
10
I been here with my colleagues for company retreat. The hotel is luxury, clean, quite as it is at hill top. The food serving is good and the staffs are friendly. The rooms are clean and huge with great views. Worth a stay!
Lee T. Solo putnici
Malaysia, 09 siječnja 2016
Beautiful and spacious landscapping.friendly staff

quiet environment. nice land and spacious landscapping. value for money. good resort for retreat. frequent shutter bus to patong. friendly staff. clean.
8,7
lorraine L. Poslovni putnici
Singapore, 11 siječnja 2016
Poor service

Great location, awesome rooms, great pools
6,3
Our stay was disappointing considering the hotel was so nice. it had great rooms, and pools and nicely decorated. But the staff were really bad at their job, inefficient and made the stay unpleasant.
Sean B. Parovi
Canada, 12 siječnja 2016
Beautiful Hideaway

Quiet, nice pools and great breakfast
9,7
We enjoyed are stay. It is tucked away high in the hills above Patong beach. Nice and quiet to get away from the crazy of Patong. Staff is very nice and the food is excellent. Otis a bit of a maze to find your room. I would definitely stay there again.
Carolyn S. Solo putnici
United Kingdom, 08 siječnja 2016
A true hideaway

Beautifully designed and kept, service by the staff could not have been better, different options for what to do
9,3
Just what the doctor ordered! A beautiful resort, a peaceful hideaway yet very close to Patong beach. The staff were excellent, responding immediately to any request (I had trouble with the internet). There are three different pools, three different places to eat and drink so a variety to do if you choose to remain inside. The spa was lovely and the full package was done perfectly - and better value for money than the head massage. One suggestion would be to increase the number of seats/loungers around the pool areas and to prevent people leaving their towels there when they'd left or not arrived.
Chenlong J. Parovi
China, 09 siječnja 2016
review

room comfort, cleanliness, facilities
8,7
JIE Z. Parovi
China, 07 siječnja 2016
Poor service and bad experience
2,7
It's sooooo terriable experinece in this hotel. Hotel forced us to pay addidtional new year dinner fee even we don't join the dinner, otherwise we can not check in. Because it is new year. It's so ridiculous.The dinner just offer the food, no drinking, it need additional pay again. The staff cheated us, say our room has sold out in some particular issues, thus they can help to upgrade the room to us. But the upgrade room no any light, we say can we change the room, they reject us and say no any vacant room. It's sooooo bad service and rude action.
john A. Obitelji sa malom djecom
Ireland, 31 prosinca 2015
Great place to relax and switch off

Sizzle restaurant, pools, comfortable rooms
8
First off let me say we realy loved the Avista and plan to come back. It is a really good 5 star resort with a lot to offer Stay summary: 3 nights over christmas, family room, sampled all of the resort's amenities (except the spa) Pluses: Sizzle - an exceptional restaurant, great view, delightful food, welcoming staff; you pay a premium for these but its hard not to feel that it is worth it Swimming pools - excellent, great places to chill, and have fun with the little ones Rooms - massive bathroom, great shower, beds just the right size to forget you are in a hotel!! service - staff are very considerate (prepped us some breakfast boxes for 6 am so we could enjoy our trip to phi phi island with a full stomach) Minuses : Vista restaurant - breakfast limited for a 5 star hotel, only 2 fresh juices available (how hard is it to make fresh orange juice!!), christmas dinner (buffet) was incredibly limited (almost no-one there that night!!)restaurant's challenge is that both in terms of offering and service it is just bland vs. sizzle View from the pool - What should be an incredible view is completely spoiled by a construction crane

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Takse i nadoknade su općenito oporavne naplate koje Agoda plaća prodavaču ili koji su prikupljeni od strane prodavatelja. Za više detalja molimo pogledajte Agoda Uvjete korištenja.Porezne i usluge naknade također mogu sadržavati naknade koje Agoda zadržava kao naknadu za obradu rezervacije.