Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngern Road, Tri-trang, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Fantastično
8,6
na temelju 1558 recenzija
  • Područje Patong
  • Sobe : 150
  • Besplatan Wi-Fi

  • Uštedi novac sa
    Jamstvom najbolje cijene
  • Odličan izbor
    više od 600,000 hotela
  • Ovdje smo da pomognemo u
    engleskom & 12 jezika
Vrste soba
Najviše
Cijene
Deluxe s balkonom i doručkom
Obiteljska soba (2 odraslih + 2 djece)
Deluxe s balkonom i doručkom
Obiteljska soba (2 odraslih + 2 djece)
Club sa doručkom
Club sa doručkom
Suite s jacuzzijem
Suite s jacuzzijem
Jednosobni dupleks s jacuzzijem
Jednosobni dupleks s jacuzzijem
Suite s bazenom
Suite s bazenom

 

unesite datume
kako biste vidjeli naše najbolje cijene

Plan boravištaKlikni ovdje za puni pregled plana boravišta
Značajke od Avista Hideaway Resort & Spa Phuket
Sadržaji

24-satna recepcija

24-satna usluga u sobu

prijevoz do hotela/zračne luke

bankomat na licu mjesta

čuvanje djece

bar

oprema za roštilj

poslovni centar

najam automobila

parkiralište

kafić

vratar

dizalo

kat za poslovne ljude

sadržaji za invalide

obiteljska soba

praonica rublja

knjižnica

ormarići

spremište za prtljagu

prostori za sastanke

novine

bar uz bazen

restoran

posluga u sobu

sefovi za čuvanje novca

zajednički dnevni boravak / TV

usluga prijevoza

prostor za pušenje

izleti

Sport i rekreacija

bazen (dječji)

biljar

dječji klub

fitness centar

masaža

parna soba

prostorija za igre

sauna

spa centar

stolni tenis

vanjski bazen

vrt

vruća kupka

  
internet

besplatan Wi-Fi u svim sobama

bežični pristup internetu

 
Parking

parkiralište

služba za parkiranje

 
Strani jezik

Engleski

Hindi

Nepalski

Tagalog

Tajlandski

 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dizajniran za oboje; posao i razonodu Avista Hideaway Resort & Spa Phuket je savršeno smješten u Patong i jedno od najpoznatijih mjesta u gradu. Hotel nije jako udaljen od centra grada: udaljenost je samo 1 Km i uobičajeno treba oko 40 minuta da se stigne do zračne luke. Hotel pruža rajski odmor i opuštanje, a nalazi se tek nedaleko od mnogobrojnih gradskih atrakcija kao što su treniranje tajlandskog boksa, Dive Supply, Bangla Road.

U Avista Hideaway Resort & Spa Phuket svaki napor čini se kako bi se gosti osjećali ugodno. U tu svrhu hotel omogućava najbolju uslugu i pogodnosti. Top ponuda hotela uključuje besplatan Wi-Fi u svim sobama, 24-satna recepcija, 24-satna usluga u sobu, sadržaji za invalide, spremište za prtljagu.

U dodatku, sve sobe za goste sadrže raznolike pogodnosti. Mnoge sobe pružaju čak i internet access – wireless, privatni bazen, bežični pristup internetu (besplatan), whirlpool kadom, sobe za nepušače kako bi zadovoljile i najzahtjevnije goste. Bilo da ste fitnes entuzijast ili samo tražite način da se opustite nakon napornog dana, bit ćete zabavljeni vrhunskim prostorijama za rekreaciju kao što su vruća kupka, fitness centar, sauna, vanjski bazen, spa centar. Avista Hideaway Resort & Spa Phuket je vaša jednokratna destinacija za kvalitetan hotelski smještaj u Phuket.
Please note the occupancy for each room type as follows:

Beuna Vista: Maximum two adult with two kids or maximum three adults only (extra bed is available with an additional charge and no children).
Family Vista: Maximum two adults with two kids or three adults with one kid (extra adult with an additional charge). Four adults are not allowed in this or any other room category.
Club Vista: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Jacuzzi Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Duplex Jacuzzi Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Tropical Hideaway Pool Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.

Please note that there is an additional breakfast charge for children under the age of 12. The charge must be paid directly at the hotel.



Naknada za prijevoz do zračne luke
1700 THB

Odjavom do
12:00 AM

Udaljenost od centra grada
1 Km

Udaljenost od zračne luke
35. Km

Sobe/katovi u kojima je zabranjeno pušenje
Yes

Broj barova:
4

Broj katova:
3

Broj restorana:
6

Broj soba:
150

Napon struje u sobi
220

Udaljenost od zračne luke (u minutama)
40

Godina kad je izgrađen hotel
2012


Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 1558recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (1558)
Razvrstati po:
Milos S. Parovi China, 16. studenog 2013.
PRAVI ODMOR

Dobri bazeni , Dobro opremljen fitness centar , Širok izbor švedskog stola
9,7
Ovaj Hotel preporucujem svima koji zele da se odmore .Jedina mana je sto nije u centru nego je 2,5km od centra .Ovaj problem se lako resi ako se iznajmi motor ili dzip koji su na Puket-u jako jeftini
Prijavi ovu recenziju
Feifei P. Solo putnici China, 28. srpnja 2015.
Great Stay

Neat and tidy room.
10
Worth to visit again
Prijavi ovu recenziju
Luke A. Parovi Australia, 25. srpnja 2015.
Above average

spa pool rooftop restaurant
8,7
the Avista is a great place to stay, all though the staff at the lobby need to improve their service and their understanding of English and time management
Prijavi ovu recenziju
Elena F. Obitelji sa malom djecom Russia, 25. srpnja 2015.
7,9

Food
7,7
Ok
Prijavi ovu recenziju
Rickson L. Parovi Portugal, 21. srpnja 2015.
Christine at the front desk needs a promotion

The views, the hotel in beautifully designed and the rooms are excellent though needs some maintenance
7,3
We are a young European couple. We checked in alright and requested for change to a room with a view which Christine at the front desk graciously agreed to accommodate the following day as the hotel was fully booked. The hotel is not centrally located but has hourly shuttle service into town. We decided to head into town and were informed by a crook housekeeping staff that we need to pay the hotel driver immediately which we did. However during checkout we were charged again for the taxi service. We took this up with Christine who resolved this issue that we were not charged again. Beware of mosquitoes, the hotel is full of them which is fair given that the hotel is located in the mountains. The pool was lovely and the gentleman at the bar was very helpful. I would definitely return to the Avista Hideaway.
Prijavi ovu recenziju
Mulham A. Parovi Oman, 17. srpnja 2015.
Like a fantasy Unbelievable

Location spa and decoration
10
As I saied any one stays in this hotel he will be shocked!! Amazing hotel like a palace, many swimimg pools and a very nice buffet
Prijavi ovu recenziju
Don S. Obitelji sa odraslom djecom Sri Lanka, 16. srpnja 2015.
The real hideaway of Phuket and Patong..

Location, staff, ambience..
2,7
We spent 3 nights in July 15. Absolutely stunning location. Great views over the ocean. Close enough to enjoy the sights, just far enough from the madding crowds. The staff are attentive, hospitable and gracious. The 'spirit to serve' is very evident with all staff. The shuttle to Patong and Paradise beach works like a charm. We were upgraded to a family room without requesting. Impeccable rooms, large but inviting. Great bath and rain shower. Soft lighting with easy control. Spotless housekeeping each day. The 'blackout curtain' ensures a decent nights sleep. Service and attentiveness of the staff of the Visa restaurant was perfect. Adequate variety over the 3 day stay on the breakfast buffet. Great coffee and perfectly made lattes. Christine is the consummate guest relations officer. The time she spends each morning at every table at the Vista restaurant is admirable. Genuine and personable. Offers great suggestions on how to get the best of your stay. Nicole at the reception assisted with a lost bag and Cindy was helpful with general inquires. As we had a very late flight, we were offered a room to shower prior to the flight by Wanipilas a Reception staff, really adding the cherry on the cake. Being in the service industry and having stayed at a number of grand hotels, the Avista ranks high. Memorable stay. A local Thai brand hotel, much better choice over the mainstream chains. Has character and independent charm and not a 'cookie cutter' design.
Prijavi ovu recenziju
Samantha K. Parovi Australia, 16. srpnja 2015.
Very helpful staff and great facility's

Staff food accomodation awsome
9,3
Awsome
Prijavi ovu recenziju
Christiane T. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 11. srpnja 2015.
Meh.

Nice pools, Sizzle restaurant, Paradise Beach
5,3
This hotel is fine, but it is certainly not 5*. The rooms have seen better days - a lot of the furniture is chipped, our sink mysteriously clogged and a neighbouring room's cigarette smoke was pumped into our room via the centralised air conditioning. We could clearly hear the lift bells and conversations in the hallway and one morning we got a wake up call at 0530am that we did not book. The layout of the hotel complex is very confusing to say the least. We were with an infant and it is not possible to move around the hotel with a stroller - there are stairs everywhere and no direct lift access from reception to rooms (5-10 minute walk). Several of the restaurant staff were very lovely (particularly Rhylle) but we had a couple of dodgy experiences with other staff with booking taxi's and a general lack of initiative to assist. There is also construction happening all around the hotel so it's noisy and the view is spoilt by cranes and building site. The shuttle into Patong is irregular and is an open tuk tuk, so if you are traveling with a baby you have to ask them to sit in the passenger seat (which they were happy to do). It's not comfortable, it's hot and certainly not 5*. That said, we got a deal so it wasn't hugely expensive (although expensive enough). Paradise Beach was nice and the restaurant there a bit more authentic. It wasn't terrible but I wouldn't revisit.
Prijavi ovu recenziju
Arul P. Grupe India, 7. srpnja 2015.
Excellent place to hide

Architecture, Staffs, amenities
9,3
Excellent was the design of the hotel. They've used the contour amazingly. The indoor sports room was nice. Three swimming pools ..... Courteous staffs.... Clean and hi-tech rooms... But open bath tub??.. Excellent shower in bath.... put everything together, was very good place to stay.
Prijavi ovu recenziju
< Prethodna stranica 1 - 10 od 1558 recenzije Iduća stranica >

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Korisnici koji su pogledali ovaj Odmaralište su također zainteresirani za......

Baan Laimai Beach Resort

Baan Laimai Beach Resort

Vrlo dobro 7,8

od 5386recenzija

Mjesto: Patong

Sagrađen 2002, Baan Laimai Beach Resort je poseban dodatak Phuket i pametan izbor za putnike. Hotel...

The Nap Patong Hotel

The Nap Patong Hotel

Fantastično 8,7

od 3381recenzija

Mjesto: Patong

Prilikom posjeta Phuket, osjećat ćete se kao kod kuće u The Nap Patong Hotel, koji nudi kvalitetan...

Santhiya Koh Yao Yai Resort and Spa

Santhiya Koh Yao Yai Resort and Spa

Fantastično 9

od 451recenzija

Mjesto: Koh Yao Yai

Santhiya Koh Yao Yai Resort and Spa, smješten u Koh Yao Yai, Phuket, je popularan odabir za...

Millennium Resort Patong Phuket

Millennium Resort Patong Phuket

Fantastično 8,4

od 4086recenzija

Mjesto: Patong

Sagrađen 2007, Millennium Resort Patong Phuket je poseban dodatak Phuket i pametan izbor za...

Korisnici vole ovaj odmaralište zbog:
Područje preporučujemo zbog:
  • kupovanje
  • noćni život
  • plaže
Udaljenost do zračne luke:
  • Phuket internacionalna zračna luka (25.3 km)
Komentari korisnika:
  • "Prijateljsko uslužno osoblje" , "Odličan dizajn sobe" , "Nov hotel"
Top atrakcije na području:
  • Dive Supply (2.2 km / 27 minuta hoda)
  • Savoey Restaurant (2.4 km / 29 minuta hoda)
  • Bangla Road (2.5 km / 30 minuta hoda)
  • trgovački centar Jungcelon (2.6 km)
Napomena: Udaljenosti su mjerene ravnom linijom, izračunate od polazišne točke do odredišne destinacije.

Customer Support


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07