Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngern Road, Tri-trang, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Pogled Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Predvorje Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Bazen Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Apartman Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Apartman Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Bazen Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Pogled Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Apartman Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Bazen Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Restoran Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotela Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Bazen Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba
Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Kupaonica Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Kupaonica Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Bazen Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Spa centar Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Restoran Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Restoran Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Apartman Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Pogled Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Pub/salon
Područje Patong Broj soba: 150
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 1561recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (1561)
Razvrstati po:
Milos S. Parovi China, 16. studenog 2013.
PRAVI ODMOR

Dobri bazeni , Dobro opremljen fitness centar , Širok izbor švedskog stola
9,7
Ovaj Hotel preporucujem svima koji zele da se odmore .Jedina mana je sto nije u centru nego je 2,5km od centra .Ovaj problem se lako resi ako se iznajmi motor ili dzip koji su na Puket-u jako jeftini
Prijavi ovu recenziju
Fanny P. Solo putnici Hong Kong, 1. kolovoza 2015.
Extra help

Good shuttle service, Good facilities including classes, Good location
10
Excellent, I got an accident and cannot walk. Hotel provide wheel chair and shuttle to bring me around the restaurant and room. Hotel staff are really helpful to give me extra care in helping me in and out.
Prijavi ovu recenziju
Kuan P. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 29. srpnja 2015.
pleasant stay

quietness. relax. hotel with a view
8
Its a Good stay. 2 comments from me We had to pay extra 100bhat per person to enjoy the private beach. They had to charge breakfast for my 2 kids. Which was 412bhat each per day. My first encounter. other hotels dont charge. At least the hotel should nit charge my gal who is 4 yo
Prijavi ovu recenziju
Feifei P. Solo putnici China, 28. srpnja 2015.
Great Stay

Neat and tidy room.
10
Worth to visit again
Prijavi ovu recenziju
Luke A. Parovi Australia, 25. srpnja 2015.
Above average

spa pool rooftop restaurant
8,7
the Avista is a great place to stay, all though the staff at the lobby need to improve their service and their understanding of English and time management
Prijavi ovu recenziju
Elena F. Obitelji sa malom djecom Russia, 25. srpnja 2015.
7,9

Food
7,7
Ok
Prijavi ovu recenziju
Abdulaziz A. Grupe Qatar, 22. srpnja 2015.
lovely hotel

location, staff, and decoration
8,7
very nice hotel and very nice decoration staff are friendly location is little far food is excellent and nice view
Prijavi ovu recenziju
Abdulaziz A. Grupe Qatar, 22. srpnja 2015.
lovely hotel

location, style, and staff
10
very nice hotel and very nice decoration staff are friendly location is little far food is excellent and nice view
Prijavi ovu recenziju
Rickson L. Parovi Portugal, 21. srpnja 2015.
Christine at the front desk needs a promotion

The views, the hotel in beautifully designed and the rooms are excellent though needs some maintenance
7,3
We are a young European couple. We checked in alright and requested for change to a room with a view which Christine at the front desk graciously agreed to accommodate the following day as the hotel was fully booked. The hotel is not centrally located but has hourly shuttle service into town. We decided to head into town and were informed by a crook housekeeping staff that we need to pay the hotel driver immediately which we did. However during checkout we were charged again for the taxi service. We took this up with Christine who resolved this issue that we were not charged again. Beware of mosquitoes, the hotel is full of them which is fair given that the hotel is located in the mountains. The pool was lovely and the gentleman at the bar was very helpful. I would definitely return to the Avista Hideaway.
Prijavi ovu recenziju
Mulham A. Parovi Oman, 17. srpnja 2015.
Like a fantasy Unbelievable

Location spa and decoration
10
As I saied any one stays in this hotel he will be shocked!! Amazing hotel like a palace, many swimimg pools and a very nice buffet
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket PhuketAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PogledAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PredvorjeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - ApartmanAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - ApartmanAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PogledAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - ApartmanAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KupaonicaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KupaonicaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Spa centarAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - ApartmanAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PogledAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Pub/salonAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - OkružjeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PredvorjeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PredvorjeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - UlazAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Dječji klubAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Eksterijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PogledAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - ApartmanAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PogledAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Spa centarAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Spa centarAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Spa centarAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Spa centarAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Spa centarAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Spa centarAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PogledAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - ApartmanAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - ApartmanAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PredvorjeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Spa centarAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - TlocrtiAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - TlocrtiAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Eksterijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Eksterijer hotela

recenzije korisnika - Avista Hideaway Resort & Spa Phuket, Phuket

Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01