Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngern Road, Tri-trang, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Pogled Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Predvorje Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Bazen Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Apartman Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Apartman Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Bazen Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Pogled Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Apartman Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Bazen Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Restoran Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotela Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Bazen Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba
Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Kupaonica Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Kupaonica Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Bazen Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Spa centar Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Restoran Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Restoran Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Apartman Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Pogled Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Pub/salon
Područje Patong Broj soba: 150
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 1600recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (1600)
Razvrstati po:
Milos S. Parovi China, 16. studenog 2013.
PRAVI ODMOR

Dobri bazeni , Dobro opremljen fitness centar , Širok izbor švedskog stola
9,7
Ovaj Hotel preporucujem svima koji zele da se odmore .Jedina mana je sto nije u centru nego je 2,5km od centra .Ovaj problem se lako resi ako se iznajmi motor ili dzip koji su na Puket-u jako jeftini
Prijavi ovu recenziju
Wai L. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 22. kolovoza 2015.
Relaxing in Avista

We with our 8 years girl stay here 4 days , we enjoy in two swimming pool , and poolside pub , also sizzle restaurant is the best , food delicious and services are excellent !
9
well. Room are very clean and whole resort are quite and new ! just a pity our room cannot see the sea and went to the breakfast place a little bit far but isn't a matter , we still love and will come again ! Hope Avista can provide more activies and kids club have more class for kids in the further . overall we love Avista , we are also keep clean to protect that nice resort ! hope another visitor and hotel management can understand clean is very important , make all visitor confortabke and relax to enjoy in hotel and their vocation .
Prijavi ovu recenziju
Ling P. Grupe Singapore, 15. kolovoza 2015.
Excellent location, great staff & amazing service

1. Tranquil environment 2. Yoga classes 3. Attentive and happy service staff
10
It was nothing short of amazing. Perfect if you want the convenience of staying near patong but not the unnecessary noise of the city. Breakfast was great, especially their coffee. Particularly enjoyed their pools (adult-only hillside pool is great for those who wants some quiet time) and their fitness classes (gentle yoga, hatha, abs classes etc). The rooms are definitely five star quality - absolutely loved their bed linen and pillows. Also, the rainshower in the bathroom is fully functional. I usually prefer the private villas in phuket but this resort changed my mind! Will definitely recommend to friends and family.
Prijavi ovu recenziju
Kenny L. Parovi Australia, 9. kolovoza 2015.
Pleasant stay

View, comfort , friendly staff
7,7
Nice and comfort will recommend to friend and family
Prijavi ovu recenziju
Marwan M. Parovi Lebanon, 7. kolovoza 2015.
Amazing

Staff , Hotel Condation , service
9
one of the best hotels I have ever visit in my life , the only small issue is the mosquito but I believe it is common issue in Thailand due to the nature , over all I was very happy and if I will be in Phuket again there is no doubt that I will be in the same hotel again.
Prijavi ovu recenziju
Fanny P. Solo putnici Hong Kong, 1. kolovoza 2015.
Extra help

Good shuttle service, Good facilities including classes, Good location
10
Excellent, I got an accident and cannot walk. Hotel provide wheel chair and shuttle to bring me around the restaurant and room. Hotel staff are really helpful to give me extra care in helping me in and out.
Prijavi ovu recenziju
Kuan P. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 29. srpnja 2015.
pleasant stay

quietness. relax. hotel with a view
8
Its a Good stay. 2 comments from me We had to pay extra 100bhat per person to enjoy the private beach. They had to charge breakfast for my 2 kids. Which was 412bhat each per day. My first encounter. other hotels dont charge. At least the hotel should nit charge my gal who is 4 yo
Prijavi ovu recenziju
Feifei P. Solo putnici China, 28. srpnja 2015.
Great Stay

Neat and tidy room.
10
Worth to visit again
Prijavi ovu recenziju
Luke A. Parovi Australia, 25. srpnja 2015.
Above average

spa pool rooftop restaurant
8,7
the Avista is a great place to stay, all though the staff at the lobby need to improve their service and their understanding of English and time management
Prijavi ovu recenziju
Elena F. Obitelji sa malom djecom Russia, 25. srpnja 2015.
7,9

Food
7,7
Ok
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket PhuketAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PogledAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PredvorjeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - ApartmanAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - ApartmanAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PogledAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - ApartmanAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KupaonicaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KupaonicaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Spa centarAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - ApartmanAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PogledAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Pub/salonAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - OkružjeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PredvorjeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PredvorjeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - UlazAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Dječji klubAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Eksterijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PogledAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - ApartmanAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PogledAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Spa centarAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Spa centarAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Spa centarAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Spa centarAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Spa centarAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Spa centarAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PogledAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - ApartmanAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - ApartmanAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PredvorjeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Spa centarAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - TlocrtiAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - TlocrtiAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Eksterijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Eksterijer hotela

recenzije korisnika - Avista Hideaway Resort & Spa Phuket, Phuket

Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03