Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngoen Road, Tri-trang, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Restoran Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Pogled Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotela Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Restoran Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Eksterijer hotela Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Pogled Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Kupaonica Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Rekreacijski sadržaji Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Apartman
Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Kupaonica Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska soba Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Bazen Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Bazen Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotela Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Bazen Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Bazen Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Bazen
Područje Patong Broj soba: 150
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 1474recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (1474)
Razvrstati po:
Milos S. Parovi China, 16. studenog 2013.
PRAVI ODMOR

Dobri bazeni , Dobro opremljen fitness centar , Širok izbor švedskog stola
9,7
Ovaj Hotel preporucujem svima koji zele da se odmore .Jedina mana je sto nije u centru nego je 2,5km od centra .Ovaj problem se lako resi ako se iznajmi motor ili dzip koji su na Puket-u jako jeftini
Alvaro L. Parovi Portugal, 26. svibnja 2015.
Amazing Resort

Private, Quiet, Quality
8,7
The resort was located on the hill. thats meand u need have a car or motorcycle or use the hotel shuttle bus transportation, I drove the car, but I had a problem at the hotel carpark, the doorway for the guest use, was always closed, always I had to walk in the front door where the car enter to walk to the lobby. The design of the hotel is nice, exotic and quality of style. All the staff was friendly and the check in and out service was professional. The room was extremely comfortable with the florest view (no.805). The only problem of this room is the air cond was little bit noisy when i set it in the high and the hair dryer doesnt work very well! There are three diffenrent styles of pools to choose from. The breakfast was good, but if compare with other 5 stars, I think Avista need to improve little bit more. We also used the gym which had a nice modern equipment! And dont miss the late room dinning service, we tried it at the midnight (nice and tasty)! And the Rendez Yue Restaurant, also dont miss it, there high tea and cocktail hours, there is a fantastic open ocean view! I will be back as soon as possible! Keep Going!!!
Dipak D. Obitelji sa malom djecom India, 19. svibnja 2015.
Fantabulous experience

Staff, cleanliness , view
3,3
Marvel experience while having a short stay & the hospitality of the staff was g8 - a good experience ; views r wonderful ; food is upto the mark ; only it lies a little far from the Main Street ; cleanliness seem to b good
Nitin S. Obitelji sa malom djecom India, 18. svibnja 2015.
Fabulous

1. Location : around 10 minutes to patong yet away from crowd, 2. Amenities 3. Staff
9
It was fabulous, we travelled with young childrens so was not sure how this would work out but it turned out very well and of course the stay at Avista was memorable. We would surely stay here. Only suggestion would be to increase the frequency of shuttle service from Hotel to Patong otherwise everything was excellent. Thanks to the friendly staff (always with smiling face) for providing such a memorable experience.
Taufiq N. Parovi Indonesia, 15. svibnja 2015.
The best hotel in phuket

Service, food, staf
9,7
Excelence
Joyce K. Parovi Singapore, 12. svibnja 2015.
Perfect hideaway

Cleanliness, room size, staff friendliness.
9
We got upgraded to a jacuzzi suite and it was better than expected. Perfect hideaway away from the main Patong. There were many timings for the shuttle bus out as well.
Varalee R. Grupe Thailand, 12. svibnja 2015.
Exotic and memorable stay

Privacy, style, and comfort
10
I stayed for 3 days 2 nights. The stay was extremely impressive. The design of the hotel is exotic and the facilities are very good. I could stay inside the hotel without going outside all day long. The panoramic view is superb although it was too bad that there was a construction site nearby during the stay. This is definitely one of my favorite place. Thank you for such a warm welcome.
Pathumsak C. Parovi Thailand, 10. svibnja 2015.
location

Landscape, staff, conditions
8,3
During got the shower rain but the hotel still in nice condition cause of we can finding the green environment from forest and after sunny we can looking at the sea view from many point of hotel as well.
Lee F. Parovi United Kingdom, 7. svibnja 2015.
Fab

The staff , room , and location
9,7
We had an excellent stay ,
Minyi T. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 4. svibnja 2015.
Beautiful hotel and great service

Hotel architecture, service, cleanliness
7,7
Just lovely and what we were looking for. Serenity, great service and comfort.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket PhuketAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PogledAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Eksterijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PogledAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KupaonicaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Rekreacijski sadržajiAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - ApartmanAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KupaonicaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Pub/salonAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Pub/salonAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PogledAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - OkružjeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PredvorjeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PredvorjeAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - UlazAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Dječji klubAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Eksterijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PogledAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PogledAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PogledAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PogledAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PogledAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Gostinjska sobaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RestoranAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - BazenAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotelaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Interijer hotela

recenzije korisnika - Avista Hideaway Resort & Spa Phuket, Phuket

AM-AGWEB-4D07