Detalji vaše pretrage

Kamo biste željeli ići?
Moji najdraži hoteli
nedavno pregledani hoteli
Više o hotel:
    Područje preporučujemo zbog:
  • restorani
  • plaže
  • obiteljska zabava
    Udaljenost do zračne luke:
  • Phuket internacionalna zračna luka (31.2 km)
    Komentari korisnika:
  • "Uslužno osoblje", "Odlična hrana / doručak", "Nove, velike i moderne sobe", "Bazen"
    Top atrakcije na području:
  • Kata plaža (0.7 km / 9 minuta hoda)
  • vidikovac Kata (0.8 km / 10 minuta hoda)
  • Phuket Surf (1.4 km / 17 minuta hoda)
  • plaža Karon (1.8 km / 22 minuta hoda)

Napomena: Udaljenosti su mjerene ravnom linijom.

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

4/1,4 Leam Sai Road, Karon District, Amphur Muang, Kata, Phuket, Tajland 83100

Sve spremljene hotele možete vidjeti na popisu 'Moji najdraži hoteli'.
Odaberi sobu
09 veljače 2016 - 11 veljače 2016 | 2 noćenja
Vrste soba Najviše
Cijena
sobe za noćenje
Broj

Značajke od Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach


Hotelski sadržaji

  • 24-satna recepcija
  • bar
  • bar uz bazen
  • brza prijava/odjava
  • čuvanje djece
  • dizalo
  • izleti
  • kafić
  • knjižnica
  • mjenjačnica
  • obiteljska soba
  • ormarići
  • poslovni centar
  • posluga u sobu
  • praonica rublja
  • prijevoz do hotela/zračne luke
  • prostor za pušenje
  • prostori za sastanke
  • restoran
  • sadržaji za invalide
  • sefovi za čuvanje novca
  • spremište za prtljagu
  • usluga prijevoza
  • vratar

Sport i rekreacija

  • bazen (dječji)
  • dječji klub
  • fitness centar
  • masaža
  • parna soba
  • sauna
  • spa centar
  • vanjski bazen
  • vrt
  • vruća kupka

internet

  • besplatan Wi-Fi u svim sobama
  • bežični pristup internetu

Parking

  • parkiralište

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!
Odmaralište Opis
Nudeći kvalitetan smještaj u plaže, restorani, obiteljska zabava dijelu Phuket, Avista Phuket Resort...pokaži više Nudeći kvalitetan smještaj u plaže, restorani, obiteljska zabava dijelu Phuket, Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach je popularan odabir za poslovna putovanja i razonodu. Sa lokacijom samo 20 km od centra grada i 45 km od zračne luke, ovaj 5-zvjezdica hotel svake godine privlači brojne posjetitelje. Dobro održavano okruženje i njegova neposredna blizina Dino Park Mini Golf, Commemoration of Princess Mothers Stadium, Kata plaža daje ovom hotelu poseban šarm.

Nudeći hotelskim gostima izvrsnu uslugu i velik izbor pogodnosti Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach je posvećen tome da vaš boravak učini što ugodnijim. Besplatan Wi-Fi u svim sobama, 24-satna recepcija, sadržaji za invalide, brza prijava/odjava, spremište za prtljagu su samo neke od ponuda po kojoj se Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach razlikuje od ostalih hotela u gradu.

Smještaj svih gostiju kreiran je s ciljem stvaranja udobnosti za svakog pojedinog gosta. Hotel nudi fantastične prostorije, uključujući vruća kupka, fitness centar, sauna, vanjski bazen, spa centar, kako bi vam pomogao odmoriti se nakon aktivnog dana provedenog u gradu. Sa idealnom lokacijom i sadržajima, Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach je pravo mjesto za zadovoljenje vaših potreba.
Odmaralište Uvjeti
Korisne informacije
Hrana, piće i zabava

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Sve recenzije (1979)

Poslovni putnici (29)

Parovi (1061)

Solo putnici (191)

Obitelji sa malom djecom (355)

Obitelji sa odraslom djecom (190)

Grupe (153)

Fantastično
8,6
Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
9,0
Sve recenzije (1979)
Razvrstati po:
Seung L. Obitelji sa malom djecom
South Korea, 07 veljače 2016
Not for family with young children

Location to Kata beach even though there is a steep hill.
5
Staff was not very friendly. Breakfast was simple. Breakfast dishes were not reachable by young children as it was too high. No kids plates or utensils
Stephanie S. Obitelji sa odraslom djecom
Singapore, 25 siječnja 2016
5 mins walk to Kata Beach

Location, spacious room and good service
8,7
We have enjoyed our stay at the Avista Phuket. The room is spacious, Kata beach is only 5 mins walk from the hotel. The hotel staff especially Irene and the F&B Manager Supoj tried their level best to provide the guest with the best of their ability. Very attentive to our request and details. Thank you!
JJ H. Parovi
Singapore, 10 siječnja 2016
Perfect Service & Great Hotel

5stars Hotel, Nice & Comfort Room
10
Had a great and lovely anniversary celebration there! Good arrangement of staff, nice view, big room, friendly staff with full of smiles. 5min to kata beach. Free shuttle bus provided. Definately will come back again! Fantastic holiday there.
Dang T. Obitelji sa malom djecom
Australia, 24 prosinca 2015
Fantastic holiday - with the best service at Avist

Room comfort, good services and best Ocean view. The staffs are very attentive to requests. I would recommend for other tourists and friend to stay at Avista Phuket Resort.
10
Fantastic holiday and stay at Avista Phuket resort
glen A. Parovi
United Kingdom, 24 prosinca 2015
Good Stay

Room, staff and pool area
8,3
This Hotel was very clean and presentable. The staff were extremely friendly and helpful. We had nine days there which we enjoyed . The general layout was good with nice lounging and pool areas (for all ages). The Hotel is not far from the towns bars and restaurants.....although the hotel is on small but very steep hill which may not be suitable for some people. The breakfast was adequate but after 9 days a little repetitive. The hotel held a buffet and pasta bar on a Tuesday evening and I would recommend the pasta bar, it was very tasty and a nice change from all the Thai food we have eaten. All in all it was a great stay.
JANG L. Obitelji sa malom djecom
South Korea, 24 prosinca 2015
Great as expected except 1 thing.

Fit with what we expected, Quiet , modern, and clean.
8
As Nice as expected, except Need to walk up the hill about 100meters on sunshine , which cause a sweat after short trip to town. viewed b4 I reserved , but check it out the hill. If you have kid ,it will cause the Minus . Otherwise Nice hotel.
saw D. Obitelji sa malom djecom
Singapore, 20 prosinca 2015
will recommend to friends & come back in next visi

staff able to communicate with guests.good location & privacy,spacious room.
8
Peaceful.
maarten C. Obitelji sa odraslom djecom
Netherlands, 19 prosinca 2015
Nice hotel close to Karong/Kata beach and center

Excellent rooms, nice swimmingpool, friendly staff
9
It is a nice hotel, not directly at the beach, but fairly close. Great room with good beds and full euipped. Swimmingpool is great.
SARAH B. Parovi
United Kingdom, 14 prosinca 2015
Couples relaxing break

comfortable bed/friendly staff/location
8,3
We had a really relaxing week. The staff were all very friendly and helpful, the room was a good size and the bed was extra comfortable. On arrival were were asked if we were prepared to wait 20 minutes we could have an upgrade of room, this was great. During our wait we were given iced tea and some flowers. The hotel was up a hill but we found it ok to walk up and down each day.We had no problems ata ll with mosquitos and in fact did not see any insects.
Marc L. Parovi
Switzerland, 14 prosinca 2015
Typical Phuket hotel for big tourism

Pool was ok, but comparatively small, breakfast buffet good, location safe high above beach
7
Only staying for a night there was ok, breakfast was fine, pool relatively small for the number of rooms. We enjoyed the bathtub as the view was nothing to write home about. Ok hotel

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Takse i nadoknade su općenito oporavne naplate koje Agoda plaća prodavaču ili koji su prikupljeni od strane prodavatelja. Za više detalja molimo pogledajte Agoda Uvjete korištenja.Porezne i usluge naknade također mogu sadržavati naknade koje Agoda zadržava kao naknadu za obradu rezervacije.