ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

4/1,4 Leam Sai Road, Karon District, Amphur Muang, Kata, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Kupaonica Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Interijer hotela Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Sadržaji Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Bazen Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Okružje Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Dvorana za fitness Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gostinjska soba Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Bazen Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Restoran Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gostinjska soba Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gostinjska soba Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Bazen Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Soba za sastanke Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Pub/salon Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Predvorje
Područje Kata Broj soba: 143
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 1709recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (1709)
Razvrstati po:
Low K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. prosinca 2014.
family with 2 kids

clean , security is good , condition is good
7,3
Overall very good except the steep slope which we need to walk up and down from the hotel
Kevin L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 20. prosinca 2014.
Great Stay

Amenities, food, room size
9
Layhong O. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 20. prosinca 2014.
My first stay at Avista Phuket, kata beach

Nice food, nice people, functional & nice
8,3
Yoseva C. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 18. prosinca 2014.
I will be back

Clean, big space, good location
7,3
Adrian R. Obitelji sa malom djecom Romania, 18. prosinca 2014.
Where dreams come true

clean, warm personnel, spacious room, everything comprised in it
9
It was a pleasant and very relaxing vacation over there, enjoying everything we was looking for.
Beng H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 15. prosinca 2014.
Below Expectation

clean and spacious rooms, relatively near food and shops (end of busy street),near Kata Beach (beach clean and not too crowded – 7 mins walk but need to overcome the steep decent/accent)
6,7
Leo T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 13. prosinca 2014.
service very good

service, food and comfortable
9
service very good, food not bad and room very clean and comfortable. just quite inconvenience to go out for a little hillside.
Bee L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. prosinca 2014.
Wonderful. Nice swimming pool

Swimming pool. Service. Facility
8
Awesome
Simone M. Parovi Italy, 12. prosinca 2014.
Perfect hotel for Kata Beach

Nice view, location (very close to Kata beach), nice room
9
The hotel is very beautiful and comfortable. The structure is relatively new and close to one of he best beaches in Phuket (Kata Yai). Staff is really nice and helpful, the welcome is very warm. Our room (Avista Club) had the ocean view, it was really nice and worth to have it. The breakfast is abundant and of good quality. The cons are minors and mainly two: 1) the hotel is up the hill (3-5 minutes of walking from the beach, nothing tremendous but if you have problems with walking you should consider it) anyways a shuttle service is provided at some specific times; 2) The air conditioning in our room was very noisy (if you have light sleep it could be a problem) and the air was rather humid (it was hard to dry our bath suits, something that didn't happen in the other hotels we visited in Phuket).
Dave L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 9. prosinca 2014.
Family friendly setup

Clean quiet
8
two big beds room is very useful setup to us with young kids

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach PhuketAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - KupaonicaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Interijer hotelaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SadržajiAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BazenAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - OkružjeAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Dvorana za fitnessAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gostinjska sobaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BazenAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestoranAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gostinjska sobaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gostinjska sobaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BazenAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Soba za sastankeAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Pub/salonAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Predvorje


AS-AGWEB-3B05