Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

4/1,4 Leam Sai Road, Karon District, Amphur Muang, Kata, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Bazen Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Interijer hotela Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Bazen Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Interijer hotela Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Restoran Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Restoran Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Apartman Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Apartman Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Bazen Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Sadržaji Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Predvorje Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Interijer hotela Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Bazen Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Okružje Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Dvorana za fitness Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Interijer hotela
Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Soba za sastanke Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Predvorje Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gostinjska soba Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gostinjska soba Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gostinjska soba Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gostinjska soba Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gostinjska soba Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Kupaonica Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gostinjska soba Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gostinjska soba Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gostinjska soba Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Kupaonica
Područje Kata Broj soba: 143
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 1862recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (1862)
Razvrstati po:
John H. Obitelji sa malom djecom Australia, 1. kolovoza 2015.
Great for the Family to get together

Location, Service staff and Beach
9,3
Our second time there and loved it again, blessed with great weather and the week topped off by the great service and attitude of the staff, really made us feel welcome
Prijavi ovu recenziju
Merrilyn L. Grupe Australia, 24. srpnja 2015.
Relocated and free upgrade/lunch

Great customer service, excellent lunch, quiet
9
We were relocated to the other Avista Resort at Patong Beach as our room had water damage. The reception were very kind and offered us a free bus and 3 course lunch to compensate. Friendly welcome at reception with complimentary drinks and towels. Another couple experienced similar issues with the hotel overbooking their room so make sure you confirm your stay!
Prijavi ovu recenziju
Darae J. Parovi South Korea, 29. lipnja 2015.
humid room :(

staff. food. cleaness
8,3
staff was super kind, room was clean. location was not bad! I really liked this hotel when i got here. was amazing.... but Room was too humid... I couldnt fall asleep. :( I dont know the reason. i also stayed other hotel in Phuket. only this hotel was humid like crazy :(((
Prijavi ovu recenziju
Suki M. Parovi Hong Kong, 25. lipnja 2015.
free parking, value for money

near beach, nice pool, good service
9
The hotel look like 4 stars hotel but service and staffs meet 5 stars standard and room very big. Breakfast not really good, I stay 5 nights but every day breakfast was same, recommed peoples stay here.
Prijavi ovu recenziju
Chee K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 24. lipnja 2015.
Beautiful sea views from sea facing rooms

Good view from sea facing room, cleanliness, courteous English speaking staff.
9,7
Great for relaxing stay with in-house restaurant. Steep but short climb to the hotel from Kata beach.
Prijavi ovu recenziju
Kashif M. Obitelji sa malom djecom Pakistan, 24. lipnja 2015.
Wil die to walk all da way up for hotel!!

Staff , room
6,7
I m surprised no one ever mentioned or mayb it didnt cross me befr selecting da hotel dat it was up on hill n it was so steep! I had shortness of breath while climbing up, dey should atleast for their customers arrange some vehicle to come all da way up! I even complained dis to their reception but to no avail! Hotel is great but pathetic location i must say, can improve by giving lift to customers
Prijavi ovu recenziju
Suki M. Parovi Hong Kong, 22. lipnja 2015.
nice hotel value of money

near kata & karon beach, all bars & resturants. value of money
8,7
The hotel look like 4 stars hotel but service and staffs meet 5 stars standard and room very big. Breakfast not really good, I stay 5 nights but every day breakfast was same, recommed peoples stay here.
Prijavi ovu recenziju
Kiha K. Parovi South Korea, 21. lipnja 2015.
Best Value

Food Pool Clean
9
Prijavi ovu recenziju
Chayada S. Poslovni putnici Thailand, 21. lipnja 2015.
Nice place

Clean good service nice room
9,3
Perfect
Prijavi ovu recenziju
Ivona M. Parovi Croatia, 14. lipnja 2015.
Review

Breakfast, Cleanliness
8
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach PhuketAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BazenAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Interijer hotelaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BazenAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Interijer hotelaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestoranAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestoranAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ApartmanAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ApartmanAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BazenAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - SadržajiAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - PredvorjeAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Interijer hotelaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BazenAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - OkružjeAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Dvorana za fitnessAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Interijer hotelaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Soba za sastankeAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - PredvorjeAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gostinjska sobaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gostinjska sobaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gostinjska sobaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gostinjska sobaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gostinjska sobaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - KupaonicaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gostinjska sobaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gostinjska sobaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Gostinjska sobaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - KupaonicaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Balkon/terasaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Interijer hotelaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BazenAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BazenAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BazenAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BazenAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Spa centarAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestoranAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ApartmanAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ApartmanAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - ApartmanAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - RestoranAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Pub/salonAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BazenAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BazenAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - BazenAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Eksterijer hotelaAvista Phuket Resort & Spa, Kata Beach Phuket - Pub/salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01