Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ayara Kamala Resort

22/10 Moo 6, Kathu, Kamala, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ayara Kamala Resort Phuket - Interijer hotela Ayara Kamala Resort Phuket - Gostinjska soba Ayara Kamala Resort Phuket - Gostinjska soba Ayara Kamala Resort Phuket - Kupaonica Ayara Kamala Resort Phuket - Balkon/terasa Ayara Kamala Resort Phuket - Balkon/terasa Ayara Kamala Resort Phuket - Gostinjska soba Ayara Kamala Resort Phuket - Gostinjska soba Ayara Kamala Resort Phuket - Gostinjska soba Ayara Kamala Resort Phuket - Kupaonica Ayara Kamala Resort Phuket - Gostinjska soba Ayara Kamala Resort Phuket - Gostinjska soba Ayara Kamala Resort Phuket - Gostinjska soba Ayara Kamala Resort Phuket - Gostinjska soba Ayara Kamala Resort Phuket - Kupaonica Ayara Kamala Resort Phuket - Kupaonica
Ayara Kamala Resort Phuket - Pogled Ayara Kamala Resort Phuket - Pogled Ayara Kamala Resort Phuket - Eksterijer hotela Ayara Kamala Resort Phuket - Gostinjska soba Ayara Kamala Resort Phuket - Balkon/terasa Ayara Kamala Resort Phuket - Gostinjska soba Ayara Kamala Resort Phuket - Gostinjska soba Ayara Kamala Resort Phuket - Predvorje Ayara Kamala Resort Phuket - Predvorje Ayara Kamala Resort Phuket - Predvorje Ayara Kamala Resort Phuket - Predvorje Ayara Kamala Resort Phuket - Spa centar
Područje Kamala Broj soba: 42
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 589recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (589)
Razvrstati po:
Vanessa W. Parovi Singapore, 12. lipnja 2015.
Hideaway^^

Awesome view, clean and nice staffs!
8,3
Many times here^^ just need to improve on the breakfas^^ the rest, awesome!
Jarold L. Parovi Singapore, 1. svibnja 2015.
Quiet and peaceful

Quietness, Cleaniess and Staff
8
Well, depends on you go for what purpose. If you want to peace your mind, its a good place to go. But if you wan for shopping, drinking, its quite a distance to those shopping areas. and the transportation from ayara to patong/Phuket town is not that cheap. Staff was very polite and helpful, English speaking. So overall im still okay with the hotel, will rate at 7/10.
Ling H. Parovi China, 10. travnja 2015.
I love this hotel!

View people and environment
9,7
I enjoy everything. Very nice hotel. A little bit expensive.
Quitterie M. Parovi France, 6. travnja 2015.
Good secluded hotel but overrated

View , not packed, nice rooms
6,3
Jinjin W. Parovi China, 4. travnja 2015.
Not worth this price at all

Nothing
6,3
It's not like 5 stars hotel at all, the deluxe room is small, decoration is simple and old, the hotel is also small, one small restaurant and less choice of food, and it's expensive to call a hotel taxi. I will not choose this hotel again.
Terence A. Solo putnici United States of America, 28. veljače 2015.
nice to stay enjoy

they have the transfer bus to other room, also the best is they have give me the free transportation to airport, envirement is good for stay
8,7
excellent and comfortable
Raymond R. Parovi Canada, 20. veljače 2015.
Beautiful hotel

Staff, pool and breakfast
9
It was very relaxing place and very helpful staff.
Li-Ann L. Solo putnici Malaysia, 26. siječnja 2015.
Overpriced villa

Free wifi, decent food, friendly service
6,3
I found the villas to be overpriced and slightly dated. Staff were quite friendly. I traveled with a group of 7 and upon checking out, they missed some of our bags..
Yanbei L. Solo putnici Hong Kong, 22. siječnja 2015.
I just love Ayara

Sea view. Helpful staff. Hotel deco
9,7
Ayara is amzing. I lived in 4 different hotelsbduring my stay in Phuket and it is definitely the best one. I love the open sea view, the infinity pool, the peacefulness, and the extremely helpful staff there. I will spend all the time in Ayara next time in Phuket. Will recommend to everyone.
Jingying L. Obitelji sa malom djecom China, 31. prosinca 2014.
stunning view and warm service

1. ocean view 2. thoughtful and friendly service 3. nice room layout
8,3
It's a truly unforgettable holiday experience. My kids decided we will always come back to it. Location is secluded with peaceful view of ocean. With its friendly service and shuttle bus, all convenience is easily accessible. We will surely return.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ayara Kamala Resort PhuketAyara Kamala Resort Phuket - Interijer hotelaAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - KupaonicaAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/terasaAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/terasaAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - KupaonicaAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - KupaonicaAyara Kamala Resort Phuket - KupaonicaAyara Kamala Resort Phuket - PogledAyara Kamala Resort Phuket - PogledAyara Kamala Resort Phuket - Eksterijer hotelaAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/terasaAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - PredvorjeAyara Kamala Resort Phuket - PredvorjeAyara Kamala Resort Phuket - PredvorjeAyara Kamala Resort Phuket - PredvorjeAyara Kamala Resort Phuket - Spa centarAyara Kamala Resort Phuket - Spa centarAyara Kamala Resort Phuket - Spa centarAyara Kamala Resort Phuket - Spa centarAyara Kamala Resort Phuket - Spa centarAyara Kamala Resort Phuket - Eksterijer hotelaAyara Kamala Resort Phuket - Eksterijer hotelaAyara Kamala Resort Phuket - PogledAyara Kamala Resort Phuket - BazenAyara Kamala Resort Phuket - PogledAyara Kamala Resort Phuket - Eksterijer hotelaAyara Kamala Resort Phuket - BazenAyara Kamala Resort Phuket - BazenAyara Kamala Resort Phuket - BazenAyara Kamala Resort Phuket - BazenAyara Kamala Resort Phuket - BazenAyara Kamala Resort Phuket - BazenAyara Kamala Resort Phuket - BazenAyara Kamala Resort Phuket - Dječji klubAyara Kamala Resort Phuket - Rekreacijski sadržajiAyara Kamala Resort Phuket - Dvorana za fitnessAyara Kamala Resort Phuket - PlažaAyara Kamala Resort Phuket - PlažaAyara Kamala Resort Phuket - PlažaAyara Kamala Resort Phuket - PlažaAyara Kamala Resort Phuket - Eksterijer hotelaAyara Kamala Resort Phuket - Hrana i pićeAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/terasaAyara Kamala Resort Phuket - Hrana i pićeAyara Kamala Resort Phuket - Hrana i pićeAyara Kamala Resort Phuket - Hrana i pićeAyara Kamala Resort Phuket - SadržajiAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - Pub/salonAyara Kamala Resort Phuket - Rekreacijski sadržajiAyara Kamala Resort Phuket - BazenAyara Kamala Resort Phuket - BifeAyara Kamala Resort Phuket - BifeAyara Kamala Resort Phuket - BifeAyara Kamala Resort Phuket - BifeAyara Kamala Resort Phuket - BifeAyara Kamala Resort Phuket - BifeAyara Kamala Resort Phuket - BifeAyara Kamala Resort Phuket - BifeAyara Kamala Resort Phuket - BifeAyara Kamala Resort Phuket - Bife


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07