Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ayara Kamala Resort

22/10 Moo 6, Kathu, Kamala, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ayara Kamala Resort Phuket - Eksterijer hotela Ayara Kamala Resort Phuket - Bazen Ayara Kamala Resort Phuket - Eksterijer hotela Ayara Kamala Resort Phuket - Gostinjska soba Ayara Kamala Resort Phuket - Gostinjska soba Ayara Kamala Resort Phuket - Kupaonica Ayara Kamala Resort Phuket - Balkon/terasa Ayara Kamala Resort Phuket - Balkon/terasa Ayara Kamala Resort Phuket - Gostinjska soba Ayara Kamala Resort Phuket - Gostinjska soba Ayara Kamala Resort Phuket - Gostinjska soba Ayara Kamala Resort Phuket - Kupaonica Ayara Kamala Resort Phuket - Gostinjska soba Ayara Kamala Resort Phuket - Gostinjska soba Ayara Kamala Resort Phuket - Gostinjska soba Ayara Kamala Resort Phuket - Kupaonica
Ayara Kamala Resort Phuket - Kupaonica Ayara Kamala Resort Phuket - Eksterijer hotela Ayara Kamala Resort Phuket - Gostinjska soba Ayara Kamala Resort Phuket - Balkon/terasa Ayara Kamala Resort Phuket - Gostinjska soba Ayara Kamala Resort Phuket - Predvorje Ayara Kamala Resort Phuket - Predvorje Ayara Kamala Resort Phuket - Predvorje Ayara Kamala Resort Phuket - Spa centar Ayara Kamala Resort Phuket - Spa centar Ayara Kamala Resort Phuket - Spa centar Ayara Kamala Resort Phuket - Spa centar
Područje Kamala Broj soba: 42
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 593recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (593)
Razvrstati po:
Benjamin G. Solo putnici Malaysia, 19. srpnja 2015.
Overall nice trip

swimming pool, view and room design.
7,3
room shower water in bad condition (yellowish in colour). other than this, overall is nice.
Prijavi ovu recenziju
Kam M. Parovi Hong Kong, 11. srpnja 2015.
Bad location

Buy 1 get 1 free SPA, stunning views, clean
7
I have been staying this hotel for 2 days, I would rate it 3.5/5. Location is too far away from Patong. It costs 700BHT for taxi which offered by the hotel to there, roundtrip would be 1300BHT in total. Quite Expensive. I suggest to get a taxi from Patong which costs 500 BHT back to hotel (You have to negotiate the price with the taxi driver in Patong). This hotel has free shuttle bus to Kamala beach, only 5 shuttle bus per day, and it takes around 10-15 mins to get there. 90% was Chinese who stayed at this hotel. Breakfast was so so, not many variety of food placed there, make sure to ask about the Thai breakfast menu. Room was clean, I had the pool access room, but the water wasn't clean enough, not sure if it was about the rain. The only thing I love the most is the SPA, they offered a buy 1 get 1 free for any choice on the spa menu. I chose the hot oil one, and it costs about 2500BHT tax included for 2 person. The environment was so nice, I enjoyed it a lot.
Prijavi ovu recenziju
Vanessa W. Parovi Singapore, 12. lipnja 2015.
Hideaway^^

Awesome view, clean and nice staffs!
8,3
Many times here^^ just need to improve on the breakfas^^ the rest, awesome!
Prijavi ovu recenziju
Jarold L. Parovi Singapore, 1. svibnja 2015.
Quiet and peaceful

Quietness, Cleaniess and Staff
8
Well, depends on you go for what purpose. If you want to peace your mind, its a good place to go. But if you wan for shopping, drinking, its quite a distance to those shopping areas. and the transportation from ayara to patong/Phuket town is not that cheap. Staff was very polite and helpful, English speaking. So overall im still okay with the hotel, will rate at 7/10.
Prijavi ovu recenziju
Ling H. Parovi China, 10. travnja 2015.
I love this hotel!

View people and environment
9,7
I enjoy everything. Very nice hotel. A little bit expensive.
Prijavi ovu recenziju
Quitterie M. Parovi France, 6. travnja 2015.
Good secluded hotel but overrated

View , not packed, nice rooms
6,3
Prijavi ovu recenziju
Jinjin W. Parovi China, 4. travnja 2015.
Not worth this price at all

Nothing
6,3
It's not like 5 stars hotel at all, the deluxe room is small, decoration is simple and old, the hotel is also small, one small restaurant and less choice of food, and it's expensive to call a hotel taxi. I will not choose this hotel again.
Prijavi ovu recenziju
Terence A. Solo putnici United States of America, 28. veljače 2015.
nice to stay enjoy

they have the transfer bus to other room, also the best is they have give me the free transportation to airport, envirement is good for stay
8,7
excellent and comfortable
Prijavi ovu recenziju
Raymond R. Parovi Canada, 20. veljače 2015.
Beautiful hotel

Staff, pool and breakfast
9
It was very relaxing place and very helpful staff.
Prijavi ovu recenziju
Li-Ann L. Solo putnici Malaysia, 26. siječnja 2015.
Overpriced villa

Free wifi, decent food, friendly service
6,3
I found the villas to be overpriced and slightly dated. Staff were quite friendly. I traveled with a group of 7 and upon checking out, they missed some of our bags..
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ayara Kamala Resort PhuketAyara Kamala Resort Phuket - Eksterijer hotelaAyara Kamala Resort Phuket - BazenAyara Kamala Resort Phuket - Eksterijer hotelaAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - KupaonicaAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/terasaAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/terasaAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - KupaonicaAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - KupaonicaAyara Kamala Resort Phuket - KupaonicaAyara Kamala Resort Phuket - Eksterijer hotelaAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/terasaAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - PredvorjeAyara Kamala Resort Phuket - PredvorjeAyara Kamala Resort Phuket - PredvorjeAyara Kamala Resort Phuket - Spa centarAyara Kamala Resort Phuket - Spa centarAyara Kamala Resort Phuket - Spa centarAyara Kamala Resort Phuket - Spa centarAyara Kamala Resort Phuket - Spa centarAyara Kamala Resort Phuket - Eksterijer hotelaAyara Kamala Resort Phuket - Eksterijer hotelaAyara Kamala Resort Phuket - BazenAyara Kamala Resort Phuket - BazenAyara Kamala Resort Phuket - BazenAyara Kamala Resort Phuket - BazenAyara Kamala Resort Phuket - Dječji klubAyara Kamala Resort Phuket - Rekreacijski sadržajiAyara Kamala Resort Phuket - Dvorana za fitnessAyara Kamala Resort Phuket - PlažaAyara Kamala Resort Phuket - PlažaAyara Kamala Resort Phuket - PlažaAyara Kamala Resort Phuket - PlažaAyara Kamala Resort Phuket - Eksterijer hotelaAyara Kamala Resort Phuket - Hrana i pićeAyara Kamala Resort Phuket - Balkon/terasaAyara Kamala Resort Phuket - Hrana i pićeAyara Kamala Resort Phuket - Hrana i pićeAyara Kamala Resort Phuket - Hrana i pićeAyara Kamala Resort Phuket - SadržajiAyara Kamala Resort Phuket - Pub/salonAyara Kamala Resort Phuket - Rekreacijski sadržajiAyara Kamala Resort Phuket - BazenAyara Kamala Resort Phuket - BifeAyara Kamala Resort Phuket - BifeAyara Kamala Resort Phuket - BifeAyara Kamala Resort Phuket - BifeAyara Kamala Resort Phuket - BifeAyara Kamala Resort Phuket - BifeAyara Kamala Resort Phuket - BifeAyara Kamala Resort Phuket - BifeAyara Kamala Resort Phuket - BifeAyara Kamala Resort Phuket - Gostinjska sobaAyara Kamala Resort Phuket - OkružjeAyara Kamala Resort Phuket - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05