Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm

Joachimsthaler Strasse 39-40, Charlottenburg, Berlin, Njemačka 10623 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Kupaonica AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Kupaonica AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Ulaz AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Restoran AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Restoran AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Kupaonica AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Sadržaji AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Hrana i piće AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Hrana i piće AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Ulaz AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Kupaonica AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Restoran AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Restoran AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Ulaz AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Restoran AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Interijer hotela
AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Interijer hotela AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Kupaonica AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Bife AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Gostinjska soba AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Eksterijer hotela AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Eksterijer hotela AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Eksterijer hotela AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Gostinjska soba AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Gostinjska soba AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Gostinjska soba AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Gostinjska soba
Područje Charlottenburg Broj soba: 135

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 98recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (98)
Razvrstati po:
Omer L. Parovi Israel, 28. studenog 2015.
Excellent value for money

location, comfort, value
8
Prijavi ovu recenziju
Ka W. Parovi Hong Kong, 5. kolovoza 2015.
ok

location, good price, size
6,7
no air con but very good location
Prijavi ovu recenziju
Hoang T. Poslovni putnici Vietnam, 24. srpnja 2015.
nice place

room, - location - ok
8
Prijavi ovu recenziju
Hoang T. Poslovni putnici Vietnam, 16. srpnja 2015.
GOODS FOR LOCATION

LOCATION - PRICE
6,7
VERY GOODS FOR LOCATION - NEXT TIME - I STAY IN AZIMUT HOTEL WHEN I GO TO GERMANY
Prijavi ovu recenziju
Ulrik S. Parovi Sweden, 27. studenog 2014.
Six days in November

Good location, value for money and helpful staff.
8,3
Prijavi ovu recenziju
Chi Y. Parovi Hong Kong, 16. kolovoza 2014.
No hot water in bathroom, poor service

locatoin
4,3
When I tried to have a shower I found that there's no hot water. So I went to the lobby to ask for help. I was told that there might be something broken, the technician should be able to find out what's wrong, but he's off already and won't come until tomorrow. I asked if I could change the room but the staff said it's all full. I then returned room. Couple minutes later I received a phone call, suggesting a room for us in another hotel on their bill for the night. I rejected and agreed to stay in the original room for the night. The staff promised me that I could change to another room in the coming morning. I emphasized that I want the room in the early morning but not on the 3pm check-in time. The staff promised me firmly and suggested to offer us a free breakfast.I understand there's nothing could help but wait until the other day. On 9:30 a.m. we went to the reception with our baggages. Unfortunately the staff didn't seem to know what I was talking about. He said he could help me keep the baggages and asked us to return at 3pm for another room. I told him the staff promised me a room this morning but not afternoon. The staff insisted that there should be no room for us until 3pm. "but your colleague promised me, so he lied to me?" "YES!" he replied in a very unfriendly tone and facial expression. It was not until I said I want to complain that he got the manager for me. She explained that they can't arrange any room for me until afternoon. I emphasized that it was their own staff who promised a room for me in early morning. She then arranged one for us. Altough there's no air-conditioner in room, we did't want to deal with the reception anymore. And no one ever mentioned the free breakfast (which the staff claimed to offer us as compensation) , anyway we neither have the mood to have breakfast in the hotel. no hot water for shower, unfriendly staff.
Prijavi ovu recenziju
Vladimir P. Parovi Russia, 3. srpnja 2014.
Very comfortable hotel

Exellent location, good size and very clear rooms, helpful staff
8,7
Our stay at this hotel was perfect and we really enjoyed by it.
Prijavi ovu recenziju
Jan G. Solo putnici Norway, 18. svibnja 2014.
Relaxing and conforting hotel

Large room, location and friendly and nice staff
7,7
Very good
Prijavi ovu recenziju
Meir B. Parovi Israel, 18. svibnja 2014.
perfect

perfect..perfect..perfect
10
perfect
Prijavi ovu recenziju
Ann K. Parovi Ireland, 3. ožujka 2014.
Enjoyable, relaxing, rewarding

Location, Value for money, cleanliness & comfort
9
This hotel was clean, comfortable and warm which made my stay enjoyable and relaxing. It's location as a city centre hotel is ideal providing easy access to shopping, entertainment, restaurants and sights. Staff were friendly and helpful.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm BerlinAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - KupaonicaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - KupaonicaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - UlazAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - RestoranAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - RestoranAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - KupaonicaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - SadržajiAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Hrana i pićeAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Hrana i pićeAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - UlazAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - KupaonicaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - RestoranAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - RestoranAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - UlazAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - RestoranAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Interijer hotelaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Interijer hotelaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - KupaonicaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - BifeAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Gostinjska sobaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Eksterijer hotelaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Eksterijer hotelaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Eksterijer hotelaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Gostinjska sobaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Gostinjska sobaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Gostinjska sobaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03