ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm

Joachimstaler Str. 39-40, Charlottenburg, Berlin, Njemačka 10623 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Kupaonica AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Kupaonica AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Ulaz AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Restoran AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Restoran AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Kupaonica AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Sadržaji AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Hrana i piće AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Hrana i piće AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Ulaz AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Kupaonica AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Restoran AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Restoran AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Ulaz AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Restoran AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Interijer hotela
AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Interijer hotela AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Kupaonica AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Bife AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Gostinjska soba AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Eksterijer hotela AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Eksterijer hotela AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Eksterijer hotela AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Gostinjska soba AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Gostinjska soba AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Gostinjska soba AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Gostinjska soba
Područje Charlottenburg Broj soba: 135
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 86recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (86)
Razvrstati po:
Vladimir P. Parovi Russia, 3. srpnja 2014.
Very comfortable hotel

Exellent location, good size and very clear rooms, helpful staff
8,7
Our stay at this hotel was perfect and we really enjoyed by it.
Jan G. Solo putnici Norway, 18. svibnja 2014.
Relaxing and conforting hotel

Large room, location and friendly and nice staff
7,7
Very good
Meir B. Parovi Israel, 18. svibnja 2014.
perfect

perfect..perfect..perfect
10
perfect
Ann K. Parovi Ireland, 3. ožujka 2014.
Enjoyable, relaxing, rewarding

Location, Value for money, cleanliness & comfort
9
This hotel was clean, comfortable and warm which made my stay enjoyable and relaxing. It's location as a city centre hotel is ideal providing easy access to shopping, entertainment, restaurants and sights. Staff were friendly and helpful.
Bing Y. Solo putnici Australia, 16. rujna 2013.
It's not 4 star standards, if it is, it's cheating

Nothing, nothing, nothing
4,3
It was noise, old and run down interior, there were basically no service.
Firas A. Poslovni putnici United Kingdom, 7. rujna 2013.
great value for money and location

locaton and night life and restaurants
10
great location for night life restaurants and sight seeing ideal for business and holidays perfect location what ever the plans
John R. Parovi United States of America, 28. svibnja 2013.
Good Location but with problems

location, room size and view
6
This hotel is well located near the Zoo Train Station and the U-Bahn. There is an immediate problem with reception located two flight of steps from the entrance. Then in the wing of the hotel where our room was located there was only one small elevator that had to be reached by several more short flight of steps and a maze of hotel corridors. The television in our room needed to be fixed everyday and the internet worked very badly. The surly staff at front desk told me the internet problem was the result of my using an Apple system.
Sjaifuddin B. Grupe Indonesia, 23. svibnja 2013.
It is a good hotel for couple or group

It is in city center an
8,7
Numpon M. Parovi Thailand, 21. svibnja 2013.
Nice budget hotel

Price, location, traditional hallway design
6,7
This budget hotel is conveniently located in the easy to access all public transportation area. It's also close to the shopping and dining area. The hotel is also traditionally decorated in its hallway. The room looks a bit too old but is clean and comfortable. The entrance stairs of the hotel are too steep and not good for those carrying big luggage.
Geoffrey S. Parovi United Kingdom, 21. svibnja 2013.
Very good hotel. Straight off of the train, two mi

Staff, Location, Public transport
9,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

AZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm BerlinAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - KupaonicaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - KupaonicaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - UlazAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - RestoranAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - RestoranAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - KupaonicaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - SadržajiAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Hrana i pićeAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Hrana i pićeAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - UlazAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - KupaonicaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - RestoranAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - RestoranAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - UlazAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - RestoranAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Interijer hotelaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Interijer hotelaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - KupaonicaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - BifeAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Gostinjska sobaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Eksterijer hotelaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Eksterijer hotelaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Eksterijer hotelaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Gostinjska sobaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Gostinjska sobaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Gostinjska sobaAZIMUT Hotel Berlin Kurfuerstendamm Berlin - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A02