ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

B P International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela B P International Hotel Hong Kong - Recepcija B P International Hotel Hong Kong - Predvorje B P International Hotel Hong Kong - Predvorje B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Kupaonica B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Kupaonica B P International Hotel Hong Kong - Pogled
B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Interijer hotela B P International Hotel Hong Kong - Kafić B P International Hotel Hong Kong - Pub/salon B P International Hotel Hong Kong - Plesna dvorana B P International Hotel Hong Kong - Plesna dvorana
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 529
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 7469recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (7469)
Razvrstati po:
Jangoo H. Poslovni putnici India, 27. ožujka 2015.
Long watting check in time better watting in bar

1. Long time in check in 15:00 it's not good... 2. You you not get room, you canot use wi fi ... 3. Staff not I form you before the check in... It's not good.
5,3
My saty in B P intrenational is not good...break fast is very poore ,
Horrie P. Solo putnici Australia, 27. ožujka 2015.
My Third Stay At BP - March 2015

Location, Value for Money, Cleanliness
8
I always enjoy staying here. I book a Harbour View Room, Non-Smoking and have never been disappointed. The staff have always satisfied any room requests I have made e.g. removal of the mini bar. For a solo traveller the room size is fine but it may be a bit small for a couple or more. I would recommend this hotel. I rate the hotel as a three and a half star.
Justo M. Solo putnici United States of America, 25. ožujka 2015.
Good Hotel for the money

Location, price
7,7
Okay room for the price.... only complain is the wifi, connectivity not steady....
Nixon L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 23. ožujka 2015.
Small rooms
5,3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Kwok W. Parovi Hong Kong, 23. ožujka 2015.
good

Clean
7,7
Kitty C. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 23. ožujka 2015.
Close to everywhere

Location, service, convenience
8,3
Definitely is the location, it is close to everywhere, I can't say much because I only stayed for one night.
Audrius Z. Solo putnici Lithuania, 22. ožujka 2015.
Great place

City view
7,3
Maria H. Obitelji sa odraslom djecom Sweden, 22. ožujka 2015.
B P International Hotel

Staff, cleanliness, breakfast
9,3
This was my third stay at BP International. The location, the room and the helpfull staff is reason I bookes this hotell again.
Wing C. Grupe Hong Kong, 21. ožujka 2015.
Good Place to Stay with a Reasonable Price

Good Price, good view, good location
4
Allan L. Parovi Philippines, 20. ožujka 2015.
Best

Elevator, rooms and staff
10
Awesome

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

B P International Hotel Hong KongB P International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - RecepcijaB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - PogledB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Interijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - KafićB P International Hotel Hong Kong - Pub/salonB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvorana


AS-AGWEB-3C05