ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

B P International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela B P International Hotel Hong Kong - Recepcija B P International Hotel Hong Kong - Predvorje B P International Hotel Hong Kong - Predvorje B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Kupaonica B P International Hotel Hong Kong - Pogled B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Interijer hotela B P International Hotel Hong Kong - Kafić B P International Hotel Hong Kong - Pub/salon B P International Hotel Hong Kong - Plesna dvorana B P International Hotel Hong Kong - Plesna dvorana
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 529
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 6762recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (6762)
Razvrstati po:
Kok H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 28. rujna 2014.
Great location & value for money

Location, Cleanliness & Good Food
6,7
Pleasant and comfortable, although the receptionist assigned me to smoking floor, which has a little but bearable smell. Apart from that, the location was great as it is near the tourist attraction, MTR and food street.
Chai F. Poslovni putnici Malaysia, 27. rujna 2014.
Wifi, good location and food plenty

Clean room, wifi and location
8,7
Nice staff, good location and clean and comfortable room
Kok H. Parovi Malaysia, 26. rujna 2014.
Great Location & Comfortable stay

Location, Cleanliness, Good Food
6,7
Pleasant and comfortable, although the receptionist assigned me to smoking floor, which has a little but bearable smell. Apart from that, the location was great as it is near the tourist attraction, MTR and food street.
Mark J. Parovi Philippines, 24. rujna 2014.
Nice Hotel

friendly staffs, beautiful room, nice place
8,7
Our 3-day stay at B P Intl. Hotel was very very good. The hotel is not far from the MTR and we liked the location of the hotel. The only negative we had to say is that we waited too long for the room to be done and get our key. We had to wait 3 hrs for that one. But overall, i would recommend this hotel and we will definitely go back there.
Mar F. Solo putnici Singapore, 24. rujna 2014.
Stay in BP international

Convenient, accessible wifi and clean environment
7,7
Ruth B. Parovi United States of America, 23. rujna 2014.
Excuses!

Location, value and location
5,7
After a 45 minute wait we were given the key to a room which had not even been seen by housekeeping. The room was completely destroyed from mattresses on the floor to disgusting toilets. When I spoke with the Assistant Manager he said they were too busy and did not have enough housekeepers to keep up with the demand. After another 45 minute wait we were able to use the room. Another manager did slip a contact note under our door but after repeated calls throughout the afternoon/evening and a left massage on the voice mail, I just gave up. This could have been handled professionally but all we received were lots of excuses. A General Manager who works weekends and has some control over the staff would be a welcome addition to this otherwise acceptable property.
Michael H. Poslovni putnici United States of America, 23. rujna 2014.
location and price

location price and service
7
Allan A. Poslovni putnici Philippines, 21. rujna 2014.
My stay at BP Hotel

The accessibility, the service, the price.
9
I will only say that I have plans book at BP when I go back to HK... :)
Xiao W. Parovi China, 18. rujna 2014.
Nice breathing space (Kowloon Park) next door

Rooms bigger than average for this price range in HK. Smoking policy per floor is strictly implemented. Highly efficient staff.
7,7
Hua X. Parovi China, 18. rujna 2014.
Good hotel

location
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

B P International Hotel Hong KongB P International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - RecepcijaB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - PogledB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Interijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - KafićB P International Hotel Hong Kong - Pub/salonB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvorana


AS-AGWEB-3B03