Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

B P International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela B P International Hotel Hong Kong - Recepcija B P International Hotel Hong Kong - Predvorje B P International Hotel Hong Kong - Predvorje B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Kupaonica B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Kupaonica B P International Hotel Hong Kong - Pogled B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Interijer hotela B P International Hotel Hong Kong - Kafić B P International Hotel Hong Kong - Pub/salon B P International Hotel Hong Kong - Plesna dvorana B P International Hotel Hong Kong - Plesna dvorana B P International Hotel Hong Kong - Tlocrti
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 529
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 7979recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (7979)
Razvrstati po:
Nikhil A. Parovi India, 27. kolovoza 2015.
Nice location. Rude staff. Super small rooms.

location, location, location
5
Just about satisfactory. Rude staff, long queues during check-in and check-out, avarege buffet breakfast, super slow lifts, stops on each floor, lobby area aircon cools too much. No one dropped us to our room. We were asked to find out own room. No Porter service for a so called 4 star hotel
Prijavi ovu recenziju
Joanavi M. Parovi Philippines, 23. kolovoza 2015.
Convenience

Location, room condition
7,7
We may come back to this hotel again.
Prijavi ovu recenziju
Charisse D. Parovi Philippines, 22. kolovoza 2015.
Good enough for what we paid for

Location is superb
6
Everything was nice except that front desk staff are not amiable and friendly
Prijavi ovu recenziju
Azhar Y. Poslovni putnici Malaysia, 22. kolovoza 2015.
my stay in aug15

location, price n comfort
8
fine with the exception of the smelly feet pillow smell
Prijavi ovu recenziju
Ferdinand C. Parovi Philippines, 21. kolovoza 2015.
My stay at BP hotel

Clean, value for money, walking distance to Jordan station, harbour city, just in front of convenience store and restaurant
8,3
We had a pleasant stay
Prijavi ovu recenziju
Severino O. Grupe Philippines, 21. kolovoza 2015.
homey, practical & relaxing

receptionists very accommodating, service is very good & room size is perfect
9,3
fantastic!
Prijavi ovu recenziju
Lim S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 21. kolovoza 2015.
Bathroom ..hot water not consistent.

Nice view at level 25.
6
level 25 no lift had to walk up via staircase..noisy due to many mainland Chinese wakes up early to go out..banging the door and talking loudly along the hallway.. Didn't sleep much after that..
Prijavi ovu recenziju
Edgar D. Parovi Philippines, 19. kolovoza 2015.
My stay at BP

Room, Service
8,3
Prijavi ovu recenziju
Brenda L. Parovi Singapore, 19. kolovoza 2015.
Good Location

Gd Location, Clean & Spacious
7,7
Hotel is worth the money for its location n expectation except for the staffs at the reception is very slow in their services. No sense of urgency despite the queue is very long.
Prijavi ovu recenziju
Yin K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 16. kolovoza 2015.
Ko

location
6,3
the room is too smalll
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

B P International Hotel Hong KongB P International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - RecepcijaB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - PogledB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Interijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - KafićB P International Hotel Hong Kong - Pub/salonB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02