Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 8740recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (8740)
Razvrstati po:
Thitithai C. Parovi Thailand, 27. svibnja 2016.
No daily change of dirty pillow
5,3
The pillow accidentally sirty by food. The cleaner never change for 3 days of our stay
Prijavi ovu recenziju
David M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. svibnja 2016.
Location - very good!
5,7
Good location - near bus terminal and MTR, near Wellcome Grocery, 7-11 Convenience Store, restaurants and other shops Above average Customer Service, polite staff and converses in English well.
Prijavi ovu recenziju
Danny Q. Parovi China, 23. svibnja 2016.
OK
2,3
Nothing to say
Prijavi ovu recenziju
David C. Parovi Singapore, 23. svibnja 2016.
Always a good choice due to its strategic locatioo
5,3
Great hotel at good location except checking out is always slow as the check in and out are the same queue, please improve on this.
Prijavi ovu recenziju
Chin H. Poslovni putnici Singapore, 23. svibnja 2016.
BP INTERNATIONAL
5
EVERYTHING WAS GOOD EXCEPT FOR THE STAFF AT THE FRONT DESK, THEY WERE JUST RUDE AND NO SMILES ON THEIR FACES
Prijavi ovu recenziju
Handy W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. svibnja 2016.
Good location
6,3
Good location, friendly staff
Prijavi ovu recenziju
Soenarjo L. Solo putnici Indonesia, 20. svibnja 2016.
Good Location
5,3
The hotel in good location, walking distance to Kowloon Airport Express. Price affordable. Room little bit small, but enough of solo traveler.
Prijavi ovu recenziju
Nikki V. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. svibnja 2016.
4d3n stay at BP International
5
Great location easy to find, near restaurants and convenience store. Had a good sleep with their comfortable bed. Clean room. Wifi became slow on the 2nd night
Prijavi ovu recenziju
Marjorie B. Parovi Australia, 18. svibnja 2016.
rude staff
4
I proceeded to ask a reception staff and have uttered 1 word when she said, Iam busy, ask somebody else, without even looking at me. everyone else was friendly but I have decided never to stay there again. (I only wanted to find out if there was a toilet in the lobby!!!)
Prijavi ovu recenziju
Minyoung K. Solo putnici South Korea, 17. svibnja 2016.
Veryvery good!
6,3
I want recommend to you!! I had a very nice time
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
B P International Hotel Hong KongB P International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - RecepcijaB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - PogledB P International Hotel Hong Kong - PogledB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Interijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - KafićB P International Hotel Hong Kong - Pub/salonB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - SadržajiB P International Hotel Hong Kong - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04