Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 8407recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (8407)
Razvrstati po:
Herbert R. Grupe Philippines, 8. veljače 2016.
loction and nice hotel

location breakfast and shopping area
7,3
check in is slow but overall the hotel is near MTR stations Austin and Jordan. Selection for breakfast is great but the toilet and room size are small.
Prijavi ovu recenziju
Rowena H. Grupe Philippines, 8. veljače 2016.
Perfect place to stay.

Location ✔️ Friendly staff ✔️
7,7
Me and my mom totally had a great time.
Prijavi ovu recenziju
Leonilo A. Parovi Philippines, 8. veljače 2016.
A Very Pleasant Stay

Good staff
9,3
Enjoyable, memorable and highly recommendable
Prijavi ovu recenziju
Gillian E. Parovi Canada, 8. veljače 2016.
title

location, effeciency,cleanliness
10
Wonderful!!!
Prijavi ovu recenziju
Herbert R. Grupe Philippines, 8. veljače 2016.
location and shopping

near mtr station , shopping area and nice breakfast
7
registration took us an hour for 7 rooms or more than 15minutes per room which is slow. overall , breakfast was great , location was the best and 2 mtr stations nearby, airport express bus stop is 1 minute away.the rooms are small specially if you have an extra bed.
Prijavi ovu recenziju
Herbert R. Grupe Philippines, 8. veljače 2016.
Good location and good breakfast

Location breakfast shopping area
7
Check in was slow . Overall it was ok
Prijavi ovu recenziju
Abigale B. Solo putnici Philippines, 6. veljače 2016.
Been here twice (family and solo travel)

Location, value for money, quick service
8
Prijavi ovu recenziju
Jacques T. Parovi Philippines, 4. veljače 2016.
good value for money

location, accommodating staff and has a nice view of the city
8,3
We booked BP as a mystery hotel and I must say that we got a good value for our money. Location is its strongest selling point as it is located in almost the center of the city. Easily accessible via bus or mtr and a lot of touristy places are "relatively" within walking distance. Not the best hotel, but for the price we paid, really a good value for your money.
Prijavi ovu recenziju
Choo L. Parovi Malaysia, 3. veljače 2016.
Another year at BP International

Fast check in and check out. Good room service
8
It was good as usual. We have been a loyal guest for 5 years. The hotel is strategically located and the hotel staff are always helpful and courteous
Prijavi ovu recenziju
Ann N. Grupe Philippines, 1. veljače 2016.
Great location!

Great location, clean and very accommodating staff.
10
Very pleasant.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
B P International Hotel Hong KongB P International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - RecepcijaB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - PogledB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Interijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - KafićB P International Hotel Hong Kong - Pub/salonB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - SadržajiB P International Hotel Hong Kong - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03