Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 8614recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (8614)
Razvrstati po:
Veeratep M. Solo putnici Thailand, 26. travnja 2016.
Excellent staff. Great view.
6,7
Very professional and courteous staff. Very nice view of the park and the harbor.
Prijavi ovu recenziju
Amit B. Parovi Israel, 26. travnja 2016.
Win Win - Do not expect to much
5,7
Big Hotel , lots of room. very good location. the room is big for hong kong. the stuff are not going out to make you happy as you are one of thousands of visitors at this hotel. overall very good money for value.
Prijavi ovu recenziju
Irma L. Parovi Philippines, 24. travnja 2016.
Worst customer service
3,3
Worst service old facilities
Prijavi ovu recenziju
Ryan F. Solo putnici United States of America, 24. travnja 2016.
Decent location, smoky non-smoking room
4
Just an average place in a city full of options. I stayed on the 23rd floor, which is supposed to be a non-smoking floor, but the room smelled like guests often smoke in there. Not just a faint smell of stale smoke, but a pretty significant odor. I'll shop around for another hotel next time.
Prijavi ovu recenziju
Wing H. Poslovni putnici Hong Kong, 24. travnja 2016.
Goog
5,3
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Philippe R. Poslovni putnici France, 23. travnja 2016.
Small room, chaotic front desk
5
Not a great hotel. Rooms are tidy, quiet, but small. Front desk is the most chaotic I have experienced in Hong Kong. Lifts are excruciatingly slow. Hotel feels more like a factory than a hotel. OK for 80 Euros a night mot more.
Prijavi ovu recenziju
Umar Z. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 22. travnja 2016.
Good location
4,7
Near to mtr stations The elavator was very slow and small
Prijavi ovu recenziju
A G. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 21. travnja 2016.
review
5
Overall a good hotel, though the breakfast could have improved a lot better. Recommend to include kids buffet breakfast at a lower price instead of a flat rate for everyone.
Prijavi ovu recenziju
Wansiri M. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 18. travnja 2016.
Good location and best service
6,3
I alway stay at this hotel when I visit to Hong Kong. The service is excellent and staffs they are very nice. The location is superb, near the MTR and many restaurants.
Prijavi ovu recenziju
Christian D. Poslovni putnici Philippines, 17. travnja 2016.
Good.
4,7
Nothing too fancy but it's good and adequate for my stay. Better staff for English-speaking guests would be nice.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
B P International Hotel Hong KongB P International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - RecepcijaB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - PogledB P International Hotel Hong Kong - PogledB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Interijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - KafićB P International Hotel Hong Kong - Pub/salonB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - SadržajiB P International Hotel Hong Kong - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06