ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

B P International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela B P International Hotel Hong Kong - Recepcija B P International Hotel Hong Kong - Predvorje B P International Hotel Hong Kong - Predvorje B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Kupaonica B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Kupaonica B P International Hotel Hong Kong - Pogled B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Interijer hotela B P International Hotel Hong Kong - Kafić B P International Hotel Hong Kong - Pub/salon B P International Hotel Hong Kong - Plesna dvorana B P International Hotel Hong Kong - Plesna dvorana
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 529
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 7159recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (7159)
Razvrstati po:
Charles D. Grupe Philippines, 26. prosinca 2014.
great time with family

location,service and staff
9,3
we are good..we enjoy our stay..the hotel was nice and we are happy about our stay..we recommend this hotel to everyone..i only hope that the hotel would give us vouchers specially xmas season..as a treat to us(Customers)..:)
Charles D. Parovi Philippines, 26. prosinca 2014.
happy stay

hotel,staff and service
9,3
we have a great time..we enjoy our stay..the hotel was nice and we are happy about our stay..we recommend this hotel to everyone..i only hope that the hotel would give us vouchers specially xmas season..as a treat to us(Customers)..:)
Charles D. Parovi Philippines, 26. prosinca 2014.
comfortable stay

good location,nice hotel and great service
9,3
we enjoy our stay..the hotel was nice and we are happy about our stay..we recommend this hotel to everyone..and we will come again soon..:)
Charles D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. prosinca 2014.
nice we are satisfied and enjoy our stay

location,service and staff
9,3
we are good..we enjoy our stay..the hotel was nice and we are happy about our stay..we recommend this hotel to everyone..i only hope that hotel woould give us vouchers specially xmas season..as a treat to us(Customers)..:)
Charles D. Parovi Philippines, 25. prosinca 2014.
ok stay

hotel,location and service
9,3
we have a great time..we enjoy our stay..the hotel was nice and we are happy about our stay..we recommend this hotel to everyone..i only hope that the hotel would give us vouchers specially xmas season..as a treat to us(Customers)..:)
Charles D. Grupe Philippines, 25. prosinca 2014.
satisfied stay...

location,service and the hotel itself...
9,3
we have a great time..we enjoy our stay..the hotel was nice and we are happy about our stay..we recommend this hotel to everyone..i only hope that the hotel would give us vouchers specially xmas season..as a treat to us(Customers)..:)
Charles D. Grupe Philippines, 24. prosinca 2014.
good acommodation

hotel,staff and food
9,3
we are satisfied with our stay..we enjoy our stay..the hotel was nice and we are happy about our stay..we recommend this hotel to everyone..i only hope that the hotel would give us vouchers specially xmas season..as a treat to us(Customers)..:)
Charles D. Poslovni putnici Philippines, 24. prosinca 2014.
ok

location,good service and great staff
9,3
we do have a great time.. enjoy our stay..the hotel was great and we are happy about our stay..we recommend this hotel to everyone..i only hope that the hotel would give us vouchers specially xmas season..as a treat to us(Customers)..:)
Charles D. Grupe Philippines, 24. prosinca 2014.
good acommodation

good acommodation,great service and good staff
8,7
we enjoy our stay..the hotel was nice and we are happy about our stay..we recommend this hotel to everyone..
Indra G. Parovi Indonesia, 21. prosinca 2014.
lobby hotel interior should be upgrade

Best location, room comfort, cleanliness
5,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

B P International Hotel Hong KongB P International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - RecepcijaB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - PogledB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Interijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - KafićB P International Hotel Hong Kong - Pub/salonB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvorana


AS-AGWEB-3A03