ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

B P International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela B P International Hotel Hong Kong - Recepcija B P International Hotel Hong Kong - Predvorje B P International Hotel Hong Kong - Predvorje B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Kupaonica B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Kupaonica B P International Hotel Hong Kong - Pogled
B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Interijer hotela B P International Hotel Hong Kong - Kafić B P International Hotel Hong Kong - Pub/salon B P International Hotel Hong Kong - Plesna dvorana B P International Hotel Hong Kong - Plesna dvorana
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 529
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 7464recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (7464)
Razvrstati po:
Jangoo H. Poslovni putnici India, 27. ožujka 2015.
Long watting check in time better watting in bar

1. Long time in check in 15:00 it's not good... 2. You you not get room, you canot use wi fi ... 3. Staff not I form you before the check in... It's not good.
5,3
My saty in B P intrenational is not good...break fast is very poore ,
Horrie P. Solo putnici Australia, 27. ožujka 2015.
My Third Stay At BP - March 2015

Location, Value for Money, Cleanliness
8
I always enjoy staying here. I book a Harbour View Room, Non-Smoking and have never been disappointed. The staff have always satisfied any room requests I have made e.g. removal of the mini bar. For a solo traveller the room size is fine but it may be a bit small for a couple or more. I would recommend this hotel. I rate the hotel as a three and a half star.
Justo M. Solo putnici United States of America, 25. ožujka 2015.
Good Hotel for the money

Location, price
7,7
Okay room for the price.... only complain is the wifi, connectivity not steady....
Kwok W. Parovi Hong Kong, 23. ožujka 2015.
good

Clean
7,7
Kitty C. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 23. ožujka 2015.
Close to everywhere

Location, service, convenience
8,3
Definitely is the location, it is close to everywhere, I can't say much because I only stayed for one night.
Audrius Z. Solo putnici Lithuania, 22. ožujka 2015.
Great place

City view
7,3
Wing C. Grupe Hong Kong, 21. ožujka 2015.
Good Place to Stay with a Reasonable Price

Good Price, good view, good location
4
Allan L. Parovi Philippines, 20. ožujka 2015.
Best

Elevator, rooms and staff
10
Awesome
Michael U. Solo putnici United States of America, 19. ožujka 2015.
Nice spot

Location, clean, housekeeping on it!
8
Space in HK is limited, with that in mind it's a good value more or less. I got it discounted but still feel it should've included breakfast at that price. Airport transfer is $110HK, not bad. Staff is helpful. Be sure to put your do not disturb sign out cause housekeeping comes at like 7:30am to make up your room, but at least they're on it. Don't pay more than $70 or $80USD here a night, I wouldn't. That should really be the HK dollar price.
Hugues M. Parovi Belgium, 16. ožujka 2015.
value for money

location, price, convenience
8,3
very good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

B P International Hotel Hong KongB P International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - RecepcijaB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - PogledB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Interijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - KafićB P International Hotel Hong Kong - Pub/salonB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvorana


AS-AGWEB-3C08