ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

B P International Hotel Hong Kong - Interijer hotela B P International Hotel Hong Kong - Apartman B P International Hotel Hong Kong - Apartman B P International Hotel Hong Kong - Apartman B P International Hotel Hong Kong - Apartman B P International Hotel Hong Kong - Interijer hotela B P International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Pogled B P International Hotel Hong Kong - Predvorje B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Predvorje B P International Hotel Hong Kong - Interijer hotela B P International Hotel Hong Kong - Bife B P International Hotel Hong Kong - Pub/salon
B P International Hotel Hong Kong - Plesna dvorana B P International Hotel Hong Kong - Plesna dvorana B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Apartman B P International Hotel Hong Kong - Apartman B P International Hotel Hong Kong - Apartman B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 529
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 6403recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (6403)
Razvrstati po:
Chin C. Grupe Taiwan, 9. srpnja 2014.
Excellent and convenient lcation.

Good service, lunch buffet and express check-out.
8,7
Miaoli W. Grupe Singapore, 6. srpnja 2014.
generally fine overlooked details

able to check in our luggage early. .
6,7
Pleasant and find the location quite centralized. While the flaws would be no bell boy to hold our doors upon arrival & no void of credit card transaction upon check out.
Garry P. Solo putnici Australia, 5. srpnja 2014.
Good

A good Bar
8
I asked for a double bed and had a single bed. Internet not very good.
Wanxin T. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 4. srpnja 2014.
not reccommending this hotel

location only
6
horrible. though it's quite a big hotel but it was noisy at night and in the day from the room upstairs and opposite. the concerige was friendly though. old hotel and the room was so cold that my whole family couldnt sleep well even though we have turn off the air con.
Steve C. Parovi United States of America, 3. srpnja 2014.
Room better than expected for a budget hotel.

Clean room, good location and close to lots of restaurants
6,3
Generally OK. I arrived for check-in at noon and the room was not ready until 2PM. Since other guests had to wait for their rooms, the hotel lobby had no place to sit. The hotel staff couldn't have cared less.
Zhouwen L. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 30. lipnja 2014.
very good

Free Internet, location, and view
8
None
James Y. Poslovni putnici United States of America, 30. lipnja 2014.
Good, but internet is very slow

good location and trasporation
6,7
Everything is good, except internet is too slow!!!
Wanvisa S. Solo putnici Thailand, 29. lipnja 2014.
close to shopping centre

convenience, clean, worth your money
6,3
Room is clean but they allow people to smoke at the hall way. Location is good. Walk 10 minutes to Ocean Terminal Mall and Habour Mall. Room is quite small but it is OK for 2 people. View is good, I got the ocean view room. Staff was just OK but quick service (Check in, Check out). In general, I will recommend this hotel to my friends.
Alwyn G. Grupe Philippines, 29. lipnja 2014.
We will definitely go back to this hotel

Friendly staff Nice location Affordable
9
Faye A. Grupe Philippines, 28. lipnja 2014.
Comfortable, tiring yet fun filled.

It's easily accessible from the airport, it's at the center of everything , close to all forms of transport and clean.
6,7
Great! Would check in again here the next time I go to HK.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

B P International Hotel Hong KongB P International Hotel Hong Kong - Interijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - ApartmanB P International Hotel Hong Kong - ApartmanB P International Hotel Hong Kong - ApartmanB P International Hotel Hong Kong - ApartmanB P International Hotel Hong Kong - Interijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - PogledB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - Interijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - BifeB P International Hotel Hong Kong - Pub/salonB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - ApartmanB P International Hotel Hong Kong - ApartmanB P International Hotel Hong Kong - ApartmanB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A08