Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 8737recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (8737)
Razvrstati po:
David M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. svibnja 2016.
Location - very good!
5,7
Good location - near bus terminal and MTR, near Wellcome Grocery, 7-11 Convenience Store, restaurants and other shops Above average Customer Service, polite staff and converses in English well.
Danny Q. Parovi China, 23. svibnja 2016.
OK
2,3
Nothing to say
David C. Parovi Singapore, 23. svibnja 2016.
Always a good choice due to its strategic locatioo
5,3
Great hotel at good location except checking out is always slow as the check in and out are the same queue, please improve on this.
Chin H. Poslovni putnici Singapore, 23. svibnja 2016.
BP INTERNATIONAL
5
EVERYTHING WAS GOOD EXCEPT FOR THE STAFF AT THE FRONT DESK, THEY WERE JUST RUDE AND NO SMILES ON THEIR FACES
Handy W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. svibnja 2016.
Good location
6,3
Good location, friendly staff
Soenarjo L. Solo putnici Indonesia, 20. svibnja 2016.
Good Location
5,3
The hotel in good location, walking distance to Kowloon Airport Express. Price affordable. Room little bit small, but enough of solo traveler.
Nikki V. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. svibnja 2016.
4d3n stay at BP International
5
Great location easy to find, near restaurants and convenience store. Had a good sleep with their comfortable bed. Clean room. Wifi became slow on the 2nd night
Marjorie B. Parovi Australia, 18. svibnja 2016.
rude staff
4
I proceeded to ask a reception staff and have uttered 1 word when she said, Iam busy, ask somebody else, without even looking at me. everyone else was friendly but I have decided never to stay there again. (I only wanted to find out if there was a toilet in the lobby!!!)
Kaitlin P. Solo putnici United States of America, 17. svibnja 2016.
Clean and convenient
5,7
I stayed one night at BP International. The hotel was clean and staff were friendly (I didn't interact with them other than check in and check out). The hotel is about 1 mile from the ferry port and has a free shuttle to and from the Kowloon airport express station on the side of the building. Very convenient for airport arival/departure.
Minyoung K. Solo putnici South Korea, 17. svibnja 2016.
Veryvery good!
6,3
I want recommend to you!! I had a very nice time
1 od 1 recenzija
B P International Hotel Hong KongB P International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - RecepcijaB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - PogledB P International Hotel Hong Kong - PogledB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Interijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - KafićB P International Hotel Hong Kong - Pub/salonB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - SadržajiB P International Hotel Hong Kong - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06